27.11.07, 03:41

Obserwuj wątek
    • bozenka12 Re: co zrobic 27.11.07, 03:43
      jak sie malzenstwo sypie? Nie chce znalezc nowego, innego partnera.
      Chce naprawic obecny zwiazek. Jestemy ze soba dlugo, mamy dzieci...
      Czy sa jakies specjalne modlitwy, rytualy, aby odnalezc milosc, ale
      we wlasnym malzenstwie?
      • urmila Re: co zrobic 01.12.07, 21:56
        Może spróbuj modlitwę do tego Anioła :

Anioł MIHAEL pomaga zachować harmonię między dwojgiem ludzi.

Anioł MIHAEL jest patronem związków między kobietą i mężczyzną w trudnych jego
        chwilach. Powodów do konfliktów może być tysiące, w zależności od charakterów i
        stopnia uczuciowego zaangażowania kochanków. Jednym z czynników burzących
        związek dwojga ludzi jest brak wierności oraz przesadna, chorobliwa zazdrość. Na
        tym tle dochodzi do poważnych konfliktów, w wyniku których związek najczęściej
        się rozpada lub w najlepszym wypadku przeżywa kryzys. Drugim ważnym problemem
        jest brak szacunku. Wyniosły ton, obraźliwe słowa, szorstkie, chłodne
        traktowanie i poniżanie nie wpływają budująco nie tylko na tych dwoje, lecz
        także na całą rodzinę.
        Anioł MIHAEL pilnuje więc, aby miłość nie przerodziła się w nienawiść. Uczy
        budować ład i harmonię w kontaktach międzyludzkich. Czyni z nas narzędzia do
        formowania rodziny, w której Bóg będzie miał upodobanie. Kształtuje w nas
        najpiękniejsze wartości takie jak przyjaźń, miłość i poczucie bezpieczeństwa.
        Uświadamia, że oddać siebie z miłości jest najpiękniejszą służbą na rzecz
        drugiego człowieka, w którym mieszka Bóg. Osoby zwracające się w modlitwach do
        Niebiańskiego Posłańca mogą liczyć na trwałe, silne więzi obu partnerów, na
        miłość, przyjaźń i oddanie.

Modlitwa

Niech będzie Bóg uwielbiony. Niech będzie uwielbione święte Imię Jego. Niech
        będą błogosławione Chóry Cnót i wszystkie Zastępy Aniołów, stojące przed
        tronem Pana. Niech będzie pozdrowiony Anioł imieniem MIHAEL, którego Pan
        powołał, aby niósł pomoc tym, którzy tego potrzebują. O święty Aniele MIHAELU,
        ja ......... wzywam Cię przez święte imię Stwórcy, wysłuchaj mnie.
        Proszę Cię, bys obdarzył moja mamę i mojego tatę najpiękniejszym uczuciem jakim
        jest miłość. Oto Bóg będą cy sama Miłością, niech wleje w nasze serca swoje
        boskie przymioty i w Imię Swoje połączy ich na wieku. Niech żadne zło nie zmąci
        ich spokoju, aby wolni od wszelkich pokus, zachowali wierność i przyjaźń mogąc
        na siebie liczyć. Obdarz ich cierpliwością w znoszeniu trudnych chwil oraz siłą
        do wzajemnego wspierania się. Osłaniaj ich swoimi skrzydłami anielskimi od
        niebezpieczeństw i miej nas zawsze w swojej opiece.
        Przyjmij modlitwy moje Aniele MIHAELU i z miłością zanieś je przed Majestat
        Pana, który jest dawca wszelkiego dobra, a ja uwielbię święte Imię Jego po
        wszystkie dni mego życia. Amen.

Inwokacja
        Pan uświęcił miłość naszą i błogosławił naszemu domowi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka