bozenka12 Re: co zrobic 27.11.07, 03:43 jak sie malzenstwo sypie? Nie chce znalezc nowego, innego partnera. Chce naprawic obecny zwiazek. Jestemy ze soba dlugo, mamy dzieci... Czy sa jakies specjalne modlitwy, rytualy, aby odnalezc milosc, ale we wlasnym malzenstwie? Odpowiedz Link Zgłoś
urmila Re: co zrobic 01.12.07, 21:56 Może spróbuj modlitwę do tego Anioła : Anioł MIHAEL pomaga zachować harmonię między dwojgiem ludzi. Anioł MIHAEL jest patronem związków między kobietą i mężczyzną w trudnych jego chwilach. Powodów do konfliktów może być tysiące, w zależności od charakterów i stopnia uczuciowego zaangażowania kochanków. Jednym z czynników burzących związek dwojga ludzi jest brak wierności oraz przesadna, chorobliwa zazdrość. Na tym tle dochodzi do poważnych konfliktów, w wyniku których związek najczęściej się rozpada lub w najlepszym wypadku przeżywa kryzys. Drugim ważnym problemem jest brak szacunku. Wyniosły ton, obraźliwe słowa, szorstkie, chłodne traktowanie i poniżanie nie wpływają budująco nie tylko na tych dwoje, lecz także na całą rodzinę. Anioł MIHAEL pilnuje więc, aby miłość nie przerodziła się w nienawiść. Uczy budować ład i harmonię w kontaktach międzyludzkich. Czyni z nas narzędzia do formowania rodziny, w której Bóg będzie miał upodobanie. Kształtuje w nas najpiękniejsze wartości takie jak przyjaźń, miłość i poczucie bezpieczeństwa. Uświadamia, że oddać siebie z miłości jest najpiękniejszą służbą na rzecz drugiego człowieka, w którym mieszka Bóg. Osoby zwracające się w modlitwach do Niebiańskiego Posłańca mogą liczyć na trwałe, silne więzi obu partnerów, na miłość, przyjaźń i oddanie. Modlitwa Niech będzie Bóg uwielbiony. Niech będzie uwielbione święte Imię Jego. Niech będą błogosławione Chóry Cnót i wszystkie Zastępy Aniołów, stojące przed tronem Pana. Niech będzie pozdrowiony Anioł imieniem MIHAEL, którego Pan powołał, aby niósł pomoc tym, którzy tego potrzebują. O święty Aniele MIHAELU, ja ......... wzywam Cię przez święte imię Stwórcy, wysłuchaj mnie. Proszę Cię, bys obdarzył moja mamę i mojego tatę najpiękniejszym uczuciem jakim jest miłość. Oto Bóg będą cy sama Miłością, niech wleje w nasze serca swoje boskie przymioty i w Imię Swoje połączy ich na wieku. Niech żadne zło nie zmąci ich spokoju, aby wolni od wszelkich pokus, zachowali wierność i przyjaźń mogąc na siebie liczyć. Obdarz ich cierpliwością w znoszeniu trudnych chwil oraz siłą do wzajemnego wspierania się. Osłaniaj ich swoimi skrzydłami anielskimi od niebezpieczeństw i miej nas zawsze w swojej opiece. Przyjmij modlitwy moje Aniele MIHAELU i z miłością zanieś je przed Majestat Pana, który jest dawca wszelkiego dobra, a ja uwielbię święte Imię Jego po wszystkie dni mego życia. Amen. Inwokacja Pan uświęcił miłość naszą i błogosławił naszemu domowi. Odpowiedz Link Zgłoś