ana297 28.11.07, 22:41 co moge zrobic aby moje zycie potoczylo sie tak, jak to sobie zalozylam: tzn. nowa praca, nowy dom. bardzo mi na tym zalezy a jednoczesnie boje sie, ze mi sie nie uda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urmila Re: co mam zrobic 01.12.07, 21:54 No cóż. :) Jest na to wiele sposobów, przede wszystkim proś o to Anioły swoimi słowami. Każdego dnia. Postaraj sobie tez wizualizować swoje marzenia. Musisz to zrobić szczegółowo, więc jeśli ma byc dom, to wyobraź go sobie tak, jak chcesz by wyglądał. Jesli nowa praca zobacz siebie w niej. poszukaj tu na forum modlitwę do Anioła POYELA i MENADELA. Przede wszystkim nigdy nie mysl, że się nie uda. Programujesz tym samym swoja podświadomość na brak sukcesu. Z jednej strony chcesz, a z drugiej nakazujesz jej, by sie nie udało. Podświadomość to Twój sługa, który wykona to, czego sobie życzysz. Dlatego uważaj na swe myśli. Powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ana297 Re: co mam zrobic 02.12.07, 19:10 faktycznie, nie zawsze potrafie myslec pozytywnie. Wiem, ze to moj blad. Mam wrazenie, ze za malo w siebie wierze, zreszta w innych ludzi tez. Trafilam tu do Was przypadkowo, ciesze sie z tego powodu. Dziekuje Ci Urmilo za slowa otuchy i pommoc. Uwierze w siebie, swoja sile i sile Aniolow, ktore mnie otaczaja i pomagaja- to na pewno mi sie uda. Odpowiedz Link Zgłoś
jarty Re: co mam zrobic 03.12.07, 10:11 każdego nachodzą wątpliwości, każdy popełnia błędy, bez tego czym byłyby nasze sukcesy? tak jak światło potrzebuje ciemności by zaistnieć, tak i my potrzebujemy upadków, by docenić naszą wartość umiejętności podniesienia się skoro traktujesz siebie poważnie i chcesz zmian na lepsze, mimo przeciwności, to możesz być z siebie dumna, zawsze znajdzie się ktoś, kto chciałby być dokładnie w tym miejscu, w którym Ty się znajdujesz Odpowiedz Link Zgłoś
ana297 Re: co mam zrobic 03.12.07, 10:55 Twoj ostatni akapit przypadl mi do gustu! Tak o sobie nie myslalam. Masz racje! Dziekuje Ci za to! Odpowiedz Link Zgłoś