idalia-judit 25.01.08, 20:54 poradźcie jak modlić się o zdrowie dziecka które ma bardzo silną alergię? i do któego anioła? Bo mi się dziecko zadrapie do krwi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azza4 Re: Modlitwa do aniołów o pomoc w chorobie 26.01.08, 19:45 Modl sie do Archaniola Rafaela.On jest od spraw zdrowia.Odpowiada mu kolor zielony a wiec mozesz palic zielone swiece,wizualizowac swoje dziecko w zieleni,np.otulone zielonym swiatlem,ktore przynosi ukojenie.Oto modlitwa: " Niech będzie pozdrowiony Archanioł Rafael, jeden z siedmiu Aniołów stojących przed tronem Pana. Niech będzie pozdrowione imię Rafael, które oznacza "Bóg uzdrawia". O, święty Archaniele Rafaelu, ja ............ proszę Cię, abyś przybył do mnie z wysokości Niebios i uzdrowił chore ciało mojej córeczki Nadii swoim świętym dotknięciem. Zechciej proszę Cię, przyłożyć na nią Twą anielską dłoń i wypowiedzieć znane Ci słowa :" Posłał mnie Bóg, aby uzdrowić Ciebie"/ Zdejmij Rafaelu to brzemie choroby, które ją nawiedziło, a napełnij to miejsce światłem Twego uzdrowienia. Tak jak cudownie uleczyłeś Tobiasza, tak i Nadię teraz uzdrów w tej jednej chwili, bo wiem, że dla Boga nie ma rzeczy, których nie byłyby w stanie uczynić. Wiem również, że Pan Najwyższy jest dawcą wszelkiego dobra, a gdy Go o to poproszę-otrzymam. Prosze Cię zatem, o święty Archaniele Rafaelu powołaj wszystkie zastępy Niebios, porusz całe Niebo i ześlij Nadii zbawienną rosę. Niech otworzą się dla niej Twe anielskie skrzydła, a dotknięcie Twych złocistych piór przyniesie jej zbawienie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
idalia-judit Re: Modlitwa do aniołów o pomoc w chorobie 08.02.08, 15:29 dopiero dzisija mogłam wejść na forum. Dziekuję bardzo za odpowiedż,mam nadzieję że pomoze, bo dziecko ma tak silną alergię ze lekarze załamują ręce. Odpowiedz Link Zgłoś
azza4 Re: Modlitwa do aniołów o pomoc w chorobie 08.02.08, 20:53 To znaczy,ze nie wiadomo na co ma alergie?Jak to sie objawia?Bardzo Wam wspolczuje i doskonale jestem sobie w stanie wyobrazic co czujesz kiedy nawet lekarze nie maja pomyslu co robic.Jesli moge poradzic Ci jeszcze cos oprocz modlitwy to szukaj w internecie,pisz na forach specjalistycznych.Dzieki temu ja sie bardzo duzo dowiedzialam o rzadkim schorzeniu mojej corki bo lekarze,tacy podstawowi nie mieli pojecia i nie wiedzieli jak nas pokierowac.Internet to kopalnia wiedzy i trzeba to wykorzystac.Trzymajcie sie,modlcie a ja razem z wami :))))Bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś