grogreg A tak powaznie..... 26.04.08, 00:10 ...... tak powaznie to sobie wszyscy jaja robicie prawda? Bo jesli nie, to nie egzorcysta jest tu potrzebny ale dobry psychiatra. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: A tak powaznie..... 26.04.08, 11:29 Psychiatra tez nic nie pomoze, po prostu zapisze jakies pigulki. To jest zwykla forma opetania. Pacjentka wymaga skutecznego oczyszczenia z pasozytow astralnych. Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Re: A tak powaznie..... 27.04.08, 00:48 Czy "pasozyty astralne" funkcjonuja na tych samych poziomach energetycznych co nasza rzeczywostosc? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Sex astralny do Forumowiczow 27.04.08, 09:07 Egzorcyste swieckiego zaprosilam 2-gi raz i tym razem wygnal on ducha zolnoerzw zabitego uderuzeniem w glowe i kobiete ciezarna.W mieszkaniu zrobila sie lepsza atmosfera,ale ja mam nadal sex astralny o 4 rano i nie wiem juz do kogo sie zwrocic o pomoc. Mam uzdrowiciela duchowego na odleglosc,mam egzorcyste mam bioenrgoteraoeute,mam reiki i do psychiatry tez juz poszlam,ktory polecal egzorcyzmy,bo on tu nie pomoze. Efekt takigo seksu jest taki,ze w realu juz nie ma sie na niego ochoty z partnerem ludzkim. Prosze o rade,co to sa te pasozyty astralne? Zamowilam wszystkie ksiazki jaki sa dostepne wPolsce o egzorcyzmach i klepie modlitwy z ksiazki Anna Atras i Leszka Zadly ale to nie pomaga. U mnie zaczelo sie z tym sexem przez bioenetgoterapaute Krzysztofa Konikowskiego,nauczyciela,ktory to robila bez mojego pozwolenia. On urzeduje w Warszawie,ja mieszkam 600 km dalej i jak jest to mozliwe,jesli pacjentka nie wyrazala na to zgody? Tacy sa bioenergoterapeuci! Prosze o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś
m_caliban Re: Sex astralny do Forumowiczow 27.04.08, 09:30 karolinazberlina napisała: > Egzorcyste swieckiego zaprosilam 2-gi raz i tym razem wygnal on ducha zolnoerzw > zabitego uderuzeniem w glowe i kobiete ciezarna. Tak to ja też umiem: mogę Ci wygnać na odległość duchy seryjnego gwałciciela z Poronina, pasera z Bydgoszczy i folksdojcza. I panią Anię, burdelmamę spod Sulejówka. >W mieszkaniu zrobila sie lepsza > atmosfera,ale ja mam nadal sex astralny o 4 rano Nastawiaj budzik na 3. > Mam uzdrowiciela duchowego na odleglosc,mam egzorcyste mam bioenrgoteraoeute,ma > m > reiki i do psychiatry tez juz poszlam,ktory polecal egzorcyzmy,bo on tu nie pom > oze. Powiedz mi, ile pieniędzy jak dotąd wydałaś na te wszystkie książki, gadżety, uzdrawiania, bioenergoterapie i astralne przewodnictwo? Pytam serio, to ważne. Odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
2-ewelina Re: Sex astralny do Forumowiczow 27.04.08, 10:35 Co niektórzy są po prostu żałośni!!! Jak pustaki powtarzacie puste słowa już przez kogoś powiedziane a nie sprawdzone. Jak ktoś rzuci hasło że Lepper to debil wszyscy TAK TAK!! Giertych jest taki mądry!!! Wszyscy TAK TAK !!! Prądnicka jest oszustką TAK TAK!!! Żądło też jest psychiczny, TAK TAK!!! Prawie wszyscy piszecie TAK TAK a nie znacie tych ludzi,nie wiecie ile dobrego oni zrobili dla innych [pomijam w tym stwierdzeniu Giertycha i Leppera]. Przeczytacie w jakimś brukowcu parę linijek napisanych przez jakiegoś niedouczonego i JEMU wierzycie! Media napiepszają na Prądnicka i innych egzorcystów,a czemu nie pokarzą w TV osób którym ci ludzie pomogli!!! Niepotrzebnie się wkręcam w wasze puste dyskusje,bo zaraz pare PUSTAKOW zmiesza mnie z błotem. Wierzcie dalej w księży którzy wydarli 5 miliardów zł z naszych podatków nie wiadomo na co,a Moherowe Berety maja po 500 zł renty i dalej co niedziele daja na tace!! Nie zabierajcie głosu w dyskusji jeżeli nie macie nic do powiedzenia w danym temacie! Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Sex astralny do Forumowiczow 27.04.08, 11:37 2-ewelina napisała: > Media napiepszają na Prądnicka i innych egzorcystów,a czemu nie > pokarzą w TV osób którym ci ludzie pomogli!!! Oj, niech ich pokarzą! Niech ich pokarają! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Sex astralny do Forumowiczow 27.04.08, 10:36 Neresus Czy myslisz o P.Sebasti. anie Sarnowskiemu z Bielska Podlaskiego? Wydalam juz 2400 zl,to chyba nie duzo. Przy okazji robie rozwoj duchowy,co mi sie bardzo podoba Jak widze temat cieszy sie duzym zainteresowaniem, Nie chce juz tego sexu astralnego,bo stracilam ochote na meza, a on jest swietnym czlowiekiem i kochanka tez juz z przesytu odstawilam. Szkoda mi malzenstwa. Ja jestem mloda osoba,nie chce czasu tracic na duchy, Jak sie ten duchowy pas cnoty zaklada? Jak mozna sprawdzic kto to jest i go przegnac? Pomozcie radami! Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sex astralny do Forumowiczow 30.05.08, 03:13 karolinazberlina napisała: > Nie chce juz tego sexu astralnego,bo stracilam ochote na meza, > a on jest swietnym czlowiekiem i kochanka tez juz z przesytu odstawilam. > Jak mozna sprawdzic kto to jest i go przegnac? Po co ? Kochaj się z mężem, kochankiem i duchem. Boh trojcu lubit. Wszystkie koleżanki będą Ci zazdrościć. S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Sex astralny do Forumowiczow 30.05.08, 03:09 karolinazberlina napisała: > ale ja mam nadal sex astralny o 4 rano Ale bierzesz środki antykoncepcyjne ? Bo jak zajdziesz z tym duchem w ciążę... S. Odpowiedz Link Zgłoś
tamara012 Re: Sex astralny do Forumowiczow 10.10.08, 19:14 a nie przyszło ci do głowy żeby po prostu zdecydowanie powiedzieć NIE? To zawsze działa.Dobrze jest jeszcze przy tym się na gamonia zezłościć porządnie. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: A tak powaznie..... 30.05.08, 03:06 nereus1 napisał: > Psychiatra tez nic nie pomoze, po prostu zapisze jakies pigulki. > To jest zwykla forma opetania. Pacjentka wymaga skutecznego > oczyszczenia z pasozytow astralnych. Na pasożyty najlepszy jest zapper wynaleziony przez sławną na cały świat Huldę Clark ! www.zapper.sotiko.pl/ S. Odpowiedz Link Zgłoś
scher Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 27.04.08, 10:26 karolinazberlina napisała: > Sex astralny-czy ktos wie jak sie przed tym bronic? Zajrzyj na www.mamdzieckozkosmita.pl Odpowiedz Link Zgłoś
2-ewelina Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 27.04.08, 10:44 Karolinazberlina nie zwalaj na bioterapeutę,bo on z Tobą z tobą sexu nie uprawia. Jeżeli był by to sex astralny,to Prądnica by ci pomogła,chyba,że bardziej wolisz ducha od żywego człowieka i dla tego je przyciągasz. bioterapeuta może energrtycznie wzmocnic ducha,przec co no może bardziej manifestować w nocy swoją obecność,ale bio ci go nie podesłał! Odpowiedz Link Zgłoś
aliom Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 27.04.08, 11:56 skoro zakupilas tyle ksiazek i probowalas juz kilku wyjsc z tej sytuacji to moze nie zaszkodzi bys sprobowala z rytualem pentagramu,tez spelnia wiele pozytywnych funkcji i ma na celu ochrone i odpedzenie negatywnych sil czy tez zlych duchow. Odpowiedz Link Zgłoś
skrzydlate Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 27.04.08, 19:12 o rany, przeczytałam post i wszystkie prawie komentarze, to chyba jest wyjatkowo szkodliwa astralna działalność złych duchow, to nie moze byc jawa, ja chyba śnię..... jesli nie chce ci sie ze swoim partnerem to z nim pogadaj, coś jest na rzeczy, w nocy sie kochasz, bo lubisz i robisz to co na jawie nie wychodzi :) olala Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Są! Są takie możliwości!! 27.04.08, 19:32 Należy: - przestać wierzyć w duchy - seksualizować się często i z satysfakcja w "planie" realnym - zainteresować sie własną cielesnością i zintegrować ją z reszta swojego...bytu(?), jestestwa(?) - pójść do seksuologa, psychologa, względnie psychiatry - zaniechać wizyt u mediów i wróżek Powodzenia!:) Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Są! Są takie możliwości!! 28.04.08, 13:19 Karolinazberlina. Juz kilkakrotnie Ci proponowalem uczciwego kolege z Klubu Radiostezja i Parapsychologia. Potrzebne jest mu tylko zdjecie osoby ktore mozna przeslac e-mailem. Podaj swoj adres e-mail to podam Ci jego adres. Mieszka on na Mazurach. Oczyszcza skutecznie z pasozytow astralnych. To jest forma opetania przez blakajace duchy osob zmarlych. Po prostu goni ich da swiatla gdzie powinni sie znajdowac. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Są! Są takie możliwości!! 29.04.08, 09:49 Nereus Nie rozumiem czemu uzalezniasz danie mi adresu tego znajomego z Mazur od podanie ci mojego prywatnegoi adresu e-mailowego. Wstyscy tu robia reklame dla siebie i innych podaj go wiec na forum, albo daj Ty wpierw Twoj adres mailowy to ci napisze i odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
monisia73 Re: Są! Są takie możliwości!! 30.05.08, 03:23 karolinazberlina napisała: > Nie rozumiem czemu uzalezniasz danie mi adresu tego znajomego z Mazur od > podanie ci mojego prywatnegoi adresu e-mailowego. Bo to jest wampir energetyczny. Aby mógł ssać Twoją energię musisz go zaprosić podając mu na przykład swój prywatny adres mailowy. Nie rób tego ! Jemu nie chodzi o Twoje dobro, tylko o Twoją energię. Nie daj się oszukać ! W żadnym razie nie zapraszaj wampira energetycznego !!! Odpowiedz Link Zgłoś
angelbell Re: Są! Są takie możliwości!! 29.04.08, 15:13 Pisze się Radiestezja a nie Radiostezja ,tak w kwestii formalnej.... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Są! Są takie możliwości!! 09.05.08, 15:32 :) Cześć, Angelbell! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Co to sa pasozyty astralne? 29.04.08, 23:52 Co to jest? O ile mi wiadomo mamy duchy znarlych,nieodprowadzonych do swiatla ale co to jest pasozyt astralny? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Czy znacie jeszcze jakis egzorcystow? 05.05.08, 18:01 Do forumowiczow Pentagramy juz wymalowalam,nosze krzyz Ankh,swiece zapachowe pale juz w 4 rogach pomieszczen,klepie te modlitwy Leszka Zadly i co jeszcze mozna zrobic aby sie tego pozbyc? Potrzebuje adresy i telefony silniejszych egzorcystow, kto ma jakies w tym zakresie z forumowiczow doswiadczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
bezszczelny.chan Re: Czy znacie jeszcze jakis egzorcystow? 05.05.08, 23:17 www.egzorcysta.org/Kontakty.html Jak znaleźć egzorcystę w Polsce? Zadzwoń do kurii diecezjalnej (diecezji swojej albo sąsiedniej) i zapytaj o numer telefonu do księdza egzorcysty. Kurie powinny posiadać takie informacje i udzielają ich osobom zainteresowanym. Następnie zadzwoń pod podany numer egzorcysty. Ksiądz egzorcysta może zapytać, jaka jest przyczyna Twojego telefonu. Nie wstydź się powiedzieć o tym, dlaczego szukasz pomocy. Ksiądz egzorcysta ustali termin, kiedy odbędzie z Tobą spotkanie, podczas którego postara się zbadać przyczyny złego stanu. Wtedy, jeśli będzie taka konieczność, odprawi egzorcyzmy, czyli odmówi specjalną modlitwę-błogosławieństwo. Egzorcysta katolicki nie przyjmuje żadnych pieniędzy, upominków czy innych dowodów wdzięczności. Archidiecezja lub diecezja / telefon / siedziba diecezji: * białostocka: tel. (0-85) 741-64-73, Białystok * bielsko-żywiecka: tel.(0-33) 81-90-600, 81-90-601, Bielsko-Biała * bydgoska: tel.: (0-52) 366 98 00, Bydgoszcz * częstochowska: tel.(0-34) 324-10-44, Częstochowa * drohiczyńska: tel. (0-85) 557-805, Drohiczyn * elbląska: tel.(0-55) 232-73-70, Elbląg * ełcka: tel. (0-87) 610-44-88, Ełk * gdańska: tel.(0-58) 552-00-51, Gdańsk * gliwicka: tel.(0-32) 230-71-42, Gliwice * gnieźnieńska: tel.(0-61) 426-21-02, 426-21-03, Gniezno * kaliska: tel. (0-62) 766 78 55, Kalisz * katowicka: tel.(0-32) 251-21-60, 251-70-13, 251-32-74, Katowice * kielecka: tel.(0-41) 344-54-25, 344-30-71, Kielce * koszalińsko-kołobrzeska: tel.(0-94) 3438710, 342-62-78, Koszlin * krakowska: tel.(012) 429-47-74 lub 429-47-49, Kraków * legnicka: tel.(0-76) 72-44-100, Legnica * lubelska: tel. (0-81)532-12-25, 532-10-58, Lublin * łomzyńska: tel. (0-86) 162-826 166-021, Łomża * łowicka: tel. (0-46) 837-47-90, Łowicz * łódzka: tel. (0-42) 637-58-44, 636-01-52, Łódź * warmińska: tel. (0-89) 527-22-80, Olsztyn * opolska: tel. (0-77) 45-43-837, Opole * pelplińska: tel. (0-58) 536-12-21, 536-12-22, Pelplin * płocka: tel. (0-24) 2622-640, Płock * poznańska: tel. (0-61) 852-42-82, 852-42-83, Poznań * przemyska: tel. (0-16) 678-66-94, Przemyśl * radomska: tel.: (0-48) 340 62 00, Radom * rzeszowska: tel. (0-17) 852-17-83, 852-44-19, Rzeszów * sandomierska: tel. (0-15) 832-25-23, 832-25-38, Sandomierz * siedlecka: tel. (0-25) 644 21 95, Siedlce * sosnowiecka: tel. (0-32) 293-51-51, Sosnowiec * szczecińsko-kamieńska: tel. (0-91) 45-42-292, Szczecin * świdnicka: tel. (0-74) 856-44-00, Świdnica * tarnowska: tel. (0-14) 621-37-37; 621-35-17, Tarnów * toruńska: tel. (0-56) 621-07-70, Toruń * warszawska: tel. (0-22) 53-17-200, Warszawa * warszawsko-praska: tel. (0-22) 619-20-25, Warszawa-Praga * włocławska: tel. (0-54) 231-30-40, 231-17-03, 231-32-99, Włocławek * wrocławska: tel. (0-71) 322-50-81, Wrocław * zielonogórsko-gorzowska: tel. (0-68) 327-12-91, Zielona Góra * Ordynariat Polowy WP: tel. (022) 8269883. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Czy znacie jeszcze jakis egzorcystow? 09.05.08, 15:29 Żeby nie było problemów z mailami na forum, napisz na ewajanson4@wp.pl lub ewaj@ewajansonsklepik.com Jak chcesz, to podpisz sie swoim nick'iem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Do Forumowiczow 20.05.08, 19:22 Zadne z tych gadzetow jak pentagram,krzyz atlancki czy palenie swiec nie pomaga. Rowniez egzorcyzmy P.Pradnickiej lub mojego nowego egzorcysty. Czy ktos z Was ma moze nowy pomysl jak sie tego ducha-gwalciciela pozbyc. Do Ewy jannson- Moj noiwy egzorcysta powiedzial mi,ze ten bioenergoterapeuta z bozej laski otworzyl mi jakis kanal dla du8chow.Nazywa sie on Krzysztpf Konikowski i jest nauczycielem. jesli chcesz miec tez sex z duchami,to polecam ci go. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Do Forumowiczow 20.05.08, 22:36 Dziękuję ci bardzo, ale ja od takich rzeczy jestem bezpieczna. Ale mam jedno pytanie - zaczęłaś ten wątek. Jeśli możesz być na innych forach, gdzie jakoś ci twój problem i sytuacja nie przeszkadza, to bawisz się tu z ludźmi czy może problem zaszedł zbyt daleko??? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Do EWY 21.05.08, 08:06 Nie pisze na zydnych innych forach. Podaj mi nazwy innych for,bo ich nie znam. Ja mam problem i oczekuje porady,nie przesmiewania. Jasne? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Spadaj naganiaczu ! /nt 30.05.08, 03:15 nereus1 napisał: > Karolinazberlina. Juz kilkakrotnie Ci proponowalem uczciwego kolege > z Klubu Radiostezja i Parapsychologia. Potrzebne jest mu tylko > zdjecie osoby ktore mozna przeslac e-mailem. Podaj swoj adres e-mail > to podam Ci jego adres. Mieszka on na Mazurach. Oczyszcza skutecznie > z pasozytow astralnych. To jest forma opetania przez blakajace duchy > osob zmarlych. Po prostu goni ich da swiatla gdzie powinni sie > znajdowac. Odpowiedz Link Zgłoś
ma-lwina Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 28.04.08, 14:20 karolinazberlina - ty sobie jaja robisz...prace doktorską piszesz czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Seks astralny-do forumowiczow 28.04.08, 22:28 Bylam dzis u jasniwidza-to jest osoba zyjaca i reiki-mistrz do ktorgo chodzilam przez rok na zabiegi. Ten pas cnoty to ja juz mialam,gdy sie zaczelo z tym bioenergorerapeuta z W-wy to zalozyl mi go uzdrowiciel duchowy. Tez niewiele pomoglo. Dajcie mi konkretne rady jak sie przed tym bronic? Penragram dzis pod lozkiem narysowalam,moze pomoze. Pracy doktorskiej nie pisze. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Seks astralny-do forumowiczow 28.04.08, 22:35 Zobacz co Ci napisalem. 2 kroki naprzod. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Seks astralny-do forumowiczow 29.04.08, 16:55 Karolinazbelina, podaje Ci moj adres: aushilfe_fpl_2@vrn.de Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Seks astralny-do forumowiczow 07.05.08, 21:56 Następny adres. nereus@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Do forumowiczow 08.05.08, 08:51 Dziekuje "bezczelny"za adresy kurii w Polsce,ale ja mieszkam w Niemczech. Sprowadzilam do mieszkania jasnowidza i on powiedzial,ze tu jest jeszcze 5 duchow do odprowadznia.Dziecka 7 lat,kobiety 37 lat,starego dziada niemieckiego kolo 50 lat,sportowca 40 lat i bylego zapasnika kolo 50 -siatki. P.Pradnicka dziala nadal bo to dopiero 1-szy miesiac jej egzorcyzmow uplynal,mam nadzieje ,ze ich odprowadzi. Nereus zaraz napisze do Ciebie,dzieki za adresy Twoje. Co to jest szlak astralny i co to sa te pasozyty astralne-czy to duchy zmarlych ludzi czy to wynik uprawiania magii w poprzednich wcieleniach? Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Do forumowiczow 08.05.08, 09:03 Und wo wohnt Du in Deutschland. Ich wohne im Rhein-Neckar-Raum. Viele Grüße. Odpowiedz Link Zgłoś
2-ewelina Re: Do forumowiczow 08.05.08, 10:57 Mi Prądnicka pomogła,z tym,że ja miała w sobie duchy, a nie było ich w domu. Od paru lat czuje się już super. Nie musisz wiedzieć nic o szlakach astralnych i zaglębiać sie dalej w to wszystko,bo zgłupiejesz. Nie wołaj na pomoc 100 egzorcystów,uzdrowicieli,szamanów,bo 90% z nich to mogą być zwykli naciągacze i masz tylko mniej pieniędzy,zamiast mniej duchów. Niech jeden sprawdzony egzorcysta zajmie sie tobą.Ja polecam Prądnicka,bo dla mojej rodziny zrobiła wiele dobra. Wież,ze jet na nią nagonka,ale była i na Kwaśniewskiego,Kaczyńskiego,co niektórzy nawet naszego Papieża wyzywali.Taki jest już ten świat. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Do forumowiczow 08.05.08, 12:01 Niektorzy nie lubia uzywac slow jak opetanie, duchy itp. Mowia pasozyty astralne na duchy. Gdy niektorzy slysza glosy, lekarze diagnozuja schizofrenie, ksieza mowia ze to opetanie przez diabla, a to po prostu w organizmie zagniezdzily sie duchy blakajace, ktore nalezy gonic do swiatla bo tam ich miejsce. Karolinazberlina. Der Geistestreiber aus Masuren ist sehr wirksam. Er braucht nur ein Foto von Dir, das Du als Anlage zur einem e- mailbrief senden kannst. Das ist sehr kluger Mann ein Kollege von mir im Club: Parapsychologie, Radiosthäsie, Natur". Wenn Du mir scheibst, gäbe ich Dir die genaue Anschrift mit e-mail und Tel.-Nr. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Do forumowiczow 08.05.08, 13:56 Witaj Nereus Juz napislam do ciebie na adres mailowy tej gazety.Mozesz odpisac. Doczytalam w ksizce Anny Atras Egzorcyzmy jak doszlo do tego zasiedlenia przez duchy. Otoz na str.105 tytul rozdzialu Fuszerki egorcystow pisze ona: Niektorym bioenergoterapeutom zdarza sie opetanie przez jakiegos lekarza dusz,ktory stara sie uzdrawiac porzez opetanego.Sptykam nieraz osoby,ktore wrecz chawla sie,ze maja swojego ducha -opiekuna astralnego,ktory im pomaga uzdrawiac.No coz,tafiajac do takiego terapeiuty,latwo samemu zalapac ducha". Leczy mnie taki z Warszawy na odleglosc,nauczyciel i mi podeslal duchy i jeszcze za to pieniedzy zadal.Za to,ze mi sie po jego terapiach pogorszylo. Sam sie przyznal w rozmowie telefonicznej,ze pyta jakis istot o diagnozy za pomoca wahadelka i,ze te istoty mu pomagaja leczyc. PRZESTROGA DLA INNYCH FORUMOWICZOW_NIE MOZNA BYC LATWOWIERNYM. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Do Nereusa 08.05.08, 13:57 Napislam juz do Ciebie na prywatny Twoj adres internetowy w gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
memphis90 Re: Do forumowiczow 08.05.08, 16:37 >>starego dziada niemieckiego kolo 50 lat Rzeczywiscie, staruszek... Ja na jego miejscu też bym się wkurzyła i pokazała co jeszcze potrafię... Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Do forumowiczow 08.05.08, 18:16 Karolinazberlina, niestety ale Twoj e-mail nie doszedl. ja probowalem wyslac z adresu niemieckiego, nie doszlo, z polskiego doszlo. Napisz na: aushilfe_fpl_2@vrn.de Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Do forumowiczow 09.05.08, 22:23 Karolinazberlina, adres wysłałem na podany adres. Po oczyszeniu proszę powiedzieć co się zmieniło. Odpowiedz Link Zgłoś
witamina.log Masz co chcesz. 10.05.08, 12:37 Jeżeli nie zechcesz, nie będzie żadnego astralseksu. Ponieważ tego chcesz, wyrażasz na to zgodę, to masz co chcesz. Tylko tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Bzdury 13.05.08, 23:10 Kretynek nie sieja i nie orza one same sie rodza Odpowiedz Link Zgłoś
iktoto Re: Masz co chcesz. 14.05.08, 10:21 no jasne, Pio tez uwielbiał jak się nad Nim jakieś badziewie pastwiło :( Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Masz co chcesz. 14.05.08, 10:50 Karolinazberlina, jestes juz oczyszcona? Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Nie mam tego co chce 15.05.08, 21:34 Nereus Nie jestem oczyszczona,tego Pana nie ma gdy dzwonie tam. Duchy jeszcze mam 3 w mieszkaniu wedlug jasnowidza,owiewa nas tez jeszcze zimno,przy 24 stopniach w tej chacie. Jasnowidz inny powiedzial,ze tu sa 2 komniy astralne,polozyl w tych miejscach mandale i powiedzial,ze to pomoze. Jak mozna zbadac,czy ma sie orszak astralny? Przeciez po smierci ci wojownicy i tak dalaczaj do chronionej osoby,to czy trzeba sie cale zycie dawac egzorcyzmowacß Prosze o wypowiedzi znawcow a nie takie fiubzdziu jakie tu czasami pisza! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Nie mam tego co chce 15.05.08, 21:51 Karolina, co ty piszesz??? Jakie 3 duchy, jaki orszak astralny, jakie kominy astralne??? Napisz normalnie, co ci się teraz dzieje, bez "teologii" astralnej. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Nie mam tego co chce 15.05.08, 21:58 Napisz e-mail do Krzysztofa. We wtorek go spotkam. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Nie mam tego co chce 15.05.08, 22:21 Nereus, czekaj moment... jak się pyta, co się dzieje, to nie ma odpowiedzi. Odpowiedzi są pod tytułem "zróbcie coś, bo im wiecej osób, tym większy bałagan". A im większy bałagan, tym więcej postów pod tytułem "zróbcie coś". Tu jest coś nie tak. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Nie mam tego co chce 16.05.08, 18:38 Dieje sie nastepujaco: Gdy wchodze do mieszkania ogarnia mnie zimno pomimo temp.tutaj 24 stopni,palenia kadzidelek.Wlasnie obraz spadl ze sciany, sa jeszcze odglosy w kuchni trzaskania garami lub talerzami, budze sie przestraszona o 2 w nocy codziennie,bez jakichkolwiek snow koszmarnych przed obudzenie,a napasy sexualne nieco zelzaly. kupie jeszcze kamere aby filmowac ten nocny cyrk. @Neresu Zaraz do niego napisze. Gdy dzwonie to zona i corka mowi,ze go nie ma w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Nie mam tego co chce 16.05.08, 19:56 Morały z tego dwa: - im więcej osób przy tym się kręci, tym gorzej się dzieje, - dom trzeba oczyścić. Jeśli zaczynają tam "spadać" temperatury, to jak najszybciej. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Nie mam tego co chce 16.05.08, 21:26 Droga Ewo Mieszkam tu z mezem,gdy wejdziemy do domu to po krotkim czasie robi sie nam tak zimno jak w lodowce,choc termometry wskazuja 24 stopnie w srodku. Ja czuje jakby mi ktos wyciagal energie przez nogi i rece,musze sie polozyc,maz siedzi. najgorszy czas to od 17 do 22 ,potem jestem normalna,ruchliwa i pracowita.Czy myslisz ,ze sa tu duchy? zWROCILAM SIE JUZ DO NASTEPNEGO EGZORCYSTY-bedzie egzorcyzmowal przez 3 dni i napisze wam jakie sa efekty. Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Nie mam tego co chce 16.05.08, 21:26 Jak mozna sprawdzic czy ktos nie rzucil na nas uroku? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Nie mam tego co chce 16.05.08, 22:01 Z jakiegoś powodu generujesz te zjawiska ty. Nieświadomie, po prostu trzeba poszukać przyczyny. Dom można oczyścić w bardzo krótkim czasie, bez kadzidełek etc. itd. itp Nawet "latać" po nim nie trzeba. To wiążę się z Tobą, Karolino z Berlina - fajny masz tek nick. Zawsze mówiłam - w większości przypadków nie ma nawiedzonych domów - najczęściej coś ciągnie się za człowiekiem, przenosząc z domu do domu. Poszukaj, ja się z tym prześpie, to się odezwę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona Re: Nie mam tego co chce 21.05.08, 10:29 Zgadzam się z Ewą, że zjawiska typu przemieszczające się przedmioty, dziwne odgłosy, pękające nagle lustra i szklanki, wirujące kule światła a nawet pojawiajace się na ciele rany i siniaki i różnego rodzaju ataki itp. - to nierzadko są fenomeny generowane przez rzekomo prześladowaną przez ducha osobę. I zazwyczaj jest to kobieta, która w najmniejszym stopniu nie zadaje ona sobie sprawy z tego, że sama jest sprawczynią przerażających wydarzeń i nierzadko nie chce tego przyjąć do wiadomości. Szlaki astralne często związane są z żyłami wodnymi, może im też sprzyjać niewłaściwe ustawienie przedmiotów w mieszkaniu - ekspert od feng shui a może radiesteta mógłby coś doradzić? Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Nie mam tego co chce PPO 21.05.08, 10:49 PPOna (skróciłam troszkę:), cześć. Przeczytałam całość dość dawno założonego wątku Karoliny. Coś mnie w tym wyczuliło, to widać, czytając. Widzę, że się na tym znasz, więc powinnaś się domyśleć, DLACZEGO jest to generowane. Pozdrawiam i miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
po.prostu.ona off topic do Ewy 22.05.08, 17:12 Mam swoją hipotezę, ale nie poczuwam się do udzielania konkretnych porad. Mam świadomość, że to jest cudze życie, o którym wiem tak naprawdę bardzo niewiele i nigdy nie odważyłabym się poprzez forum orzekać w takiej sprawie. Również pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Podziekowania dl a po prostu ona 23.05.08, 22:51 Dziekuje za slowa obrony, Dzis byl u mnie egzorcysta-przegnal z domu 4 duchy, wszystkie to duchy poleglych tu zolniezy,2 Niemcow,1 Rosjanin i jeden Polak. Zobaczymy czy ten egzorcyzm zadziala. Pentagram i krzyz Ankh nie dzialaja i nie bronia przed duchymi. To bajdy co pisza w tych ksiazkach o egzorcyzmych, Pozdrawiam forumowiczow! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: Podziekowania dl a po prostu ona 23.05.08, 23:42 no zupełnie jak w starych kawałach, Polak, Rosjanin i Niemiec - fajnie tak robić w konia, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Pójść do łóżka z prawdziwym chłopem. 30.05.08, 02:37 karolinazberlina napisała: > Sex astralny-czy ktos wie jak sie przed tym bronic? Pójść do łóżka z prawdziwym chłopem. Esesmana odradzam, są za starzy. S. Odpowiedz Link Zgłoś
konst.ancja Re: do łóżka z prawdziwym chłopem? 30.05.08, 17:23 Ale chyba musiałaby go zaimportować z Polski... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: porady do kitu 02.06.08, 18:07 Tutaj mieszka 180 tys.Polakow, wystarczy kiwniecie palecm i leca -wobec brzydoty niemieckich kobiet. Zazdrosciuchy! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: porady do kitu 02.06.08, 18:09 Ale przynajmniej nie robią innym wody z mózgu, tak jak ty!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: porady do kitu 03.06.08, 00:45 Kim Ty jestes Ewo janson? ty jestes zlym duchem tego forum.Wszedzie cie pelno,nie znasz sie kompletnie na ezoteryce,a podajesz sie za egzorcystke. Co ty chcesz tymi glupimi ,prymitywnymi postami osiagnac? JEDNO JEST PEWNE- EGZORCYZMY NA ODLEGLOSC W PRZYPADKU PRZEZE MNIE OPISANYM NIE DZIALAJA! Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: porady do kitu 05.07.08, 22:04 pewne to jest to, że inicjujesz problemy, wciągając w nie innych. a co ja jestem be, bo kompletnie ci nie wierzę?? bo nie mam ochoty z tobą dyskutować o wymyślonych rzeczach? żołnierz jack i 8 żołnierzy, postaw im pomnik, no tragedia, a inni daja się w to wciągać, jak widzę, ich problem... tak rąbniętego "problemu" to nie widziałam przez 20 lat pracy - wymyślasz głupoty i urojenia, żeby ludzi w to wciągać... Odpowiedz Link Zgłoś
ewajanson-on-line Re: porady do kitu 06.07.08, 00:25 :D i super, bo ziemia go potrzebowała, wszystko schło i umierało... u nas jest od wczoraj i burze, widać ma być Szef zarządził i już... Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 05.07.08, 17:53 Witajcie forumowicze To straszne dosiwadczenie,jakie bylo moim udzialam sie SKONCZYLO! A to za sprawa egzorcysty,ktory 3 razy przyszedl do mnie do domu i wyprawil do Swiatla az 8 duchow. Tenostatni to byl zolnierz amerykanski-jack,zabity przez niem.mlodzienca.Wszystkie te duchy byly tu od 1945 roku! W zwiezku z tym mam rade dla was-nie wywolujcie duchow,bo to tak sie konczy. Co do egzorcyzmow na odleglosc to wyprobowalam,ze sa one nieskuteczne w tym wypadku. Egzorcysta musial przyjsc do domu i spetac te duchy. P.Pradnicka wiec mi nie pomogla,rowniez inny egzorcysta pol.na odleglosc. Duchy juz u mnie nie strasza,hurra! Dziekuje za madre Wasze rady i przyjemnego lata,zycze! Odpowiedz Link Zgłoś
karolka1977listopad Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 05.07.08, 21:43 Fajnie,ze w koncu odetchnęłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 02.10.08, 22:59 Karolinazbelina, a jak się teraz czujesz, chciałem Ci z serca pomóc! Odpowiedz Link Zgłoś
bacchante Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 05.10.08, 13:08 Hehe. Zimny prysznic? :) A tak powaznie to jak nie chcesz to Cie nic nie "zgwalci". Odpowiedz Link Zgłoś
karolinazberlina Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 08.10.08, 13:44 Witaj Nereusie i reszto zainteresownych Juz jest swietnie.Moja droge meczenska zawiodla mnie do szeptuchy w Berlinie w czerwcu.Ona zdiagnozowala klatwe zamowiona specjalnie przez pewna brunetke z zazdrosci o dziecko i o mezczyzne.Zdejmowala ze mnie te klatwe 4 miesiace,klatwa byla zamowiona na 13 lat,u spesjalistki od klatw.Obejmowala choroby,brak pomocnych ludzi,depresje,pojawianie sie duchow,seks astralny,agresje ze strony otoczenia,przerwasnie kontaltu z rodzina po prostu ZLE w calej roz-ciaglosci. Podobno jestesm juz od tego uwolniona!Zobaczymy. Tym wszystkim ktorym sie nie uklada proponuje jednak jechac do szeptuchy.S Sa rzeczy na Ziemi,ktore nam sie nie snily..... Odpowiedz Link Zgłoś
tamara012 dla nudzącej się z Berlina i jej podobnych 10.10.08, 19:32 A nie przyszło ci do głowy żeby po prostu zdecydowanie powiedzieć NIE? To zawsze działa.Dobrze jest jeszcze przy tym się na gamonia zezłościć porządnie. A poza tym nie baw sie już w te rzeczy...a i dowiedz sie bo nie wiesz nadal, że to nie jest zabawa, bo o tym właśnie miałaś się przekonać (hi, hi , hi , cwana ta szeptucha ale jak ktoś nie wie co z pieniędzmi zrobić, to znajdzie takiego co mu "pomoże")Jak będziesz dalej duchowość i wizyty u wszelkiej maści specjalistów uważała za zabawę i ciekawostki to możesz się jeszcze dość kiepsko przejechać, czego nie życzę. Oprzytomnij więc i kup sobie np.pieska Odpowiedz Link Zgłoś
pavucina Re: dla nudzącej się z Berlina i jej podobnych 11.10.08, 23:12 Jeśli kogokolwiek to bawi,to niech K-B dyskutuje,ale jak ktoś tak nie pogodzony,to się od niczego nigdy nie uwolni. Odpowiedz Link Zgłoś
nereus1 Re: dla nudzącej się z Berlina i jej podobnych 29.09.09, 22:15 Podświadomość nie zna słowa "NIE". Afirmacje które zawierają te słowe są bezskuteczne. Odpowiedz Link Zgłoś
aniolek1011 Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 12.12.08, 21:08 to musi być fajne:p szczególnie podróż astralna. czytałam o tym w pewnej książce....ciekawe...tylko jak zacząć podróżować? trzeba dużo ćwiczyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
marc_oo Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 10.11.09, 14:28 Śmiejmy się lub płaczmy...skoro jednak temat powstał to problem istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
marc_oo Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 11.11.09, 14:50 Jeśli w VW Polo byłby sex polarny to wiem jak się bronić.Na zimne dmuchać i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
md65 Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 22.11.09, 15:59 Pewnie powielę pytanie ale nie mam sił by wszystkie wątki czytać.Czy to nie jest przyjemne?Higieniczne i bezpieczne (pytam za Woody Allenem,) :) Odpowiedz Link Zgłoś
md65 Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 04.12.09, 17:01 A może to? (odp.na wątek z 1 strony). Witam! Przez jakiś czas mnie tutaj nie było, ale chciałbym trochę pomóc, dlatego jestem. Zajmuje się ezoteryką od siedmiu lat, w tym magia i oobe. Piszesz jak pozbyć się połączeń z astralu? Większość jego mieszkańców, ma niskie wibracje i polaryzację. Jest kilka dobrych sposobów. Jeden z nich to taki, ze medytuje się wizualizując strumień niebiańskiego światła wchodzący poprzez czakrę podstawy, aż do czakry korony. Musi być to bardzo dobry,niemal boski strumień o bardzo wysokim stopniu działania. Należy się wyzbyć wszelkich złych myśli oraz negatywnych uczuć. Ćwiczenia należy wykonywać regularnie. Przy systematycznym ćwiczeniu wszystkie istoty niższe energetycznie od tego światła powinny odpaść. Odpowiedz Link Zgłoś
0ffka Re: Seks astralny-czy ktos wie jak sie przed tym 06.12.09, 03:25 karolinazberlina napisała: > Sex astralny-czy ktos wie jak sie przed tym bronic? boisz się niepokalanego poczęcia? Odpowiedz Link Zgłoś