zagubiony2
18.08.08, 19:11
Witam
Strasznie mnie meczy ten sen i bylbym wdzieczny, jesli ktos pomogl by mi go dokladniej sprecyzowac. Sen byl dosc dlugi i nie pamietam go dokladnie, ale najwazniejszymi aspektami bylo to ze bylem blisko ze swoja przyjaciolka ktora znam od 10 lat i na ktorej mi bardzo normalnie zalezy, lecz nie mozemy sie ze soba zejsc. W snie meczylo mnie to ze dwa razy zgubilem telefon, poprostu znikal a ja go potem szukalem, bo mialem wrazenie ze ktos mi go specjalnie zabrał i przez to w snie nie moglem skupic sie na bliskoci z nia. Na samym koncu snilo mi sie cos glupkowatego i znowu byl motyw z telefonem z tym ze teraz zostal on zalany przez mojego kolege i sie wylaczyl.
Bardzo zadko kiedy mi sie cokolwiek sni i dlatego mnie to nurtuje tymbardziej ze dosc duzo pamietam. Po sprawdzeniu slow w senniku to odnalazlem tylko telefon i do tego co widzialem w snie udalo mi sie podpasowac wylacznie to:
widzieć: zawrzesz znajomość z człowiekiem, który nie wyłoży wszystkich kart na stół i którego nie będziesz mógł łatwo przejrzeć.
Tu by sie prawie wszystko zgadzalo z tym ze ja nie musze zawierac tej znajomosci bo ja znam lecz naprawde nie potrafie jej przejrzec, poniewaz ma naprawde skomplikowany charakter i przez jej zachowanie nie potrafie sie do niej zblizyc od paru ladnych miesiecy.
Dzieki za wszelkie odpowiedzi i Pozdrawiam.