wildcat_x1 22.10.08, 13:41 Czy ktoś z was poddawał się zabiegom likwidującym blokady karmiczne? Jaka jest ich skuteczność?Co się zmienia w życiu po wykonaniu czegoś takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sekwencer Re: Likwidacja blokad karmicznych 01.11.08, 04:12 ciekawy temat, chętnie opowiem co wiem / czytałem , moj gg 6815289. miałem takie doświadczenie w swoim życiu (przeżyłem taką operacje na sobie) i znam relacje osób które też doświadczyły takich operacji oraz ich rezultatów. :) pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
wildcat_x1 Re: Likwidacja blokad karmicznych 05.11.08, 13:48 A jak wygląda przeprowadzanie czegoś takiego?Kto to robił.Czy warto poddawać się takim zabiegom?Mój mail to wildcat_x1@gazeta.pl Mam obecnie spore problemy z psychicznymi blokadami,które mnie bardzo ograniczają i zastanawiam,czy nie pomogłoby mi coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwencer Re: Likwidacja blokad karmicznych 05.11.08, 14:35 Najlepszy w takich operacjach jest Purpurowy Płomień Transformacji Karmicznych (to wysoka samoświadoma kosmiczna energia), niewielu bioenergo potrafi ją obsługiwać (transferować, portalować - jak kolwiek nazwać), istnieje odmiana reiki pracująca tą energią. To inteligentna energia która przerabia karmę w podświadomości i w myślach ( tak jak byś we własnej wyobraźni doznawał różnych wstrząsów które naprostowują Twoje życie) dzięki czemu nie trzeba tej karmy przerabiać realnie. Odpowiedz Link Zgłoś
sekwencer Re: Likwidacja blokad karmicznych 05.11.08, 14:37 Jak chcesz mogę Tobie zrobić operacje tą energią ale w tej kwestii odezwij się na gg. =) pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
wildcat_x1 Re: Likwidacja blokad karmicznych 14.11.08, 13:06 Jesteś bioenergoterapeutą?A co potem się dzieje po tego typu zabiegach? Odpowiedz Link Zgłoś
tamara012 Re: Likwidacja blokad karmicznych 11.11.08, 14:10 łau ....jaka ładna nazwa,gratuluję wyobraźni, szkoda że w praktyce tak łatwo nie ma , sama bym skorzystała Odpowiedz Link Zgłoś
tamara012 Re: Likwidacja blokad karmicznych 11.11.08, 14:12 to tylko krok do moich "ulubionych" warsztatów w gruncie rzeczy pod tytułem "od głąba do oświeconego w dwa dni", że też ktoś się jeszcze na to nabiera Odpowiedz Link Zgłoś