Dodaj do ulubionych

Modlitwa do Haniela

31.03.09, 18:11
Od niedawna proszę archanioła Haniela o miłość wzajemną.Przeczytałam,że
modlitwa nie skutkuje,jeśli mężczyzna jest żonaty.Owszem jest, ale zona go
zdradziła i jest z innym.Ja nie rozbijałam związku.Czy moja modlitwa może
przynieśc skutek?
Obserwuj wątek
    • magma29 Re: Modlitwa do Haniela 01.04.09, 09:56
      A podaj tą modlitwe, czy swoimi słowami ją układasz ?
      • zabka-1966 Re: Modlitwa do Haniela 01.04.09, 19:12
        Mam 2 modlitwy,jedną znalazłam w czasopismie Wróżka a drugą tutaj w
        internecie.Najczęściej odmawiam tę z czasopisma.Jestem od 3 lat po rozwodzie i
        jakoś nie potrafię znależć partnera na dłużej takiego, który chciałby ze mną
        dzielić zycie, a nie tylko spotykać się weekandowo.Cierpię na SAMOTNOŚC ,chociaż
        mam jedną córkę, czegos bardzo mi brak.Beata.
    • agness.2 Re: Modlitwa do Archanioła Haniela 09.04.09, 13:32
      Haniela prosimy o wsparcie własnymi słowami, możemy też odmawiać Psalm 108 i
      fragmenty Pieśni nad Pieśniami- dla kobiet Pieśń 2 a dla mężczyzn 5.
      Haniel pomaga tylko wtedy, gdy partner jest wolny i odpowiedni dla nas.
    • agness.2 Re: Modlitwa do Haniela 09.04.09, 13:38
      Metale Haniela to miedź i złoto, kamień- rubin, kolory-zieleń i czerwień,
      kadzidło-drzewo sandałowe. Prosząc go o wsparcie można np. zapalić kadzidełko
      sandałowe, postawić obrazek przedstawiający Haniela na czerwonym lub zielonym
      obrusie.
    • youli Re: Modlitwa do Haniela 23.04.09, 22:04
      Żabko a skąd wiesz, ze odpowiedni bedzie dla Ciebie partner, który
      ma żonę i ktora w dodtaku go zdradza???? Czy nie lepiej poprosić
      Archanioła poprostu o milość i związek z najbardziej odpowiednim dla
      Ciebie partnerem???? Wtedy będziesz miala szanse być z kimś, ż kim
      będziesz naprawde szczęsliwa. Proś uniwersalnie bez podawania
      konkretnego człowieka a Archanioł zesle Ci tego własciwego a nie
      tego urojonego. Pamiętaj: co Bóg złączyl, czloweik niech nie
      rozdziela. Jeżeli on jest żonaty to widocznie nie jest dla Ciebie.
      jezli jest dla Ciebie najbardziej odpowiedni to los pokieruje nim
      tak, że stanie sie wolny. Ale musisz prosić o najbardziej
      odpowiednigo dla Ciebie męzczyznę (bez typowania). Życzę szczęscia i
      dużo miłości.
      • sowa_661 Re: Modlitwa do Haniela 24.04.09, 20:59
        Dziękuję wam dziewczyny z całego serca.Tak też robię od jakiegoś czasu-nie
        proszę o konkretnego mężczyznę ale tego co jest mi przeznaczony.
        • maladzikuska Re: Modlitwa do Haniela 10.05.09, 09:33
          witam
          to moze ja sie podczepie pod watek jak juz jest milosny.chyba w ta
          modlitwe trzeba wierzyc tzn trzeba wierzyc(oczekiwac bo wierzyc to
          mozna) w to co sie modli inaczej chyba nici,ja juz sie tak modle
          zazwyczaj swoimi slowami i do Sw Antoniego i do mojego Aniola Stroza
          i po drodze do kilku innych i nic usycham dalej w samotnosci
          doslownie usycham nawet juz teraz pies z kulawa lapa na mnie nie
          spojrzy nie zainteresuje sie dludo dlugo to juz trwa,do haniela tez
          sie modlilam i prosilam A swojemu AS to i prosba i grozba;-) no i
          nic slyszalam wlasnie ze Sw Antoni jest od znalezienia swojej 2
          polowy czy tam partnera zyciowego gadam z nim na ten temat zeby
          pomogl mi znalezc ale nic sie nie rusza w tej sprawie,co dziwne w
          znajdowaniu zarzuconych rzeczy jest rewelacyjny potwierdzam ja i
          inni znajomi tam to pomaga nawet wierzyc nie trzeba a odnajduje.
          • sowa_661 Re: Modlitwa do Haniela 11.05.09, 11:56
            Maładzikusko.Ja nie mam problemu ze znalezieniem partnera,ale z tym,żeby chciał
            być ze mną na stałe.Od trzech lat miałam kilku,ale nikt nie chce sie wiązać.Wolą
            wygodne dla nich związki na tzw.luzie, którego ja mam dość.Ale modle się dalej
            do Haniela-wierzę,że mi pomoże.
            • maladzikuska Re: Modlitwa do Haniela 12.05.09, 08:41
              droga Sowo to jeszcze nie najgorzej od dlugiego czasu bardzo
              dlugiego w ogole prawie nie jestem zauwazana przez mezczyzn,kiedys
              bylo lepiej, a teraz prawie nic posucha jak diabli,wlasciwie od
              wiecej niz 3 lat nie mialam zadnego to wyobraz sobie jaka to
              meczarnia. i naprawde zadowolilabym sie takimi nawet przelotnymi
              lepsze to niz calkowita stagnacja. i ja wierze ze znajdziesz
              odpowiedniego ktory bedzie chcial sie z toba zwiazac.pozdrawiam
              • sowa_661 Re: Modlitwa do Haniela 12.05.09, 19:32
                Maładzikusko ja ci mówię,że trafisz na swojego.Powiedz dlaczego nie jestes
                zauważana?czy to wynik wyglądu, zachowania czy czegos innego? Może nie umiesz na
                siebie zwrócić uwagi?Ja widzisz jestem zauważana- słucham muzyki heavy metalowej
                i bluesowej i ubieram się bardzo mlodzieżowo i tak też wyglądam.Może szczęsciu
                trzeba jakos pomóc? Ja mogę przebierać w facetach,ale nie moge trafić na tego
                jedynego...i tu jest problem-mam dość luzactwa-chcę kogoś na dobre i na złe.Ja
                wierzę,że ty znajdziesz faceta na jakiego zasługujesz, bo zasługujesz na
                szczęście na bezpieczeństwo na radość i nie będziesz samotna.Od teraz proszę
                Haniela i za ciebie i za siebie.
                • maladzikuska Re: Modlitwa do Haniela 13.05.09, 06:32
                  dzieki piekne,za modlitwe a noz widelec :-)
                  wiesz jesli chodzi z czego moze to wynikac to moze za
                  bardzotowarzysko sie nie udzielam ,ale tez nie siedze w domu.z
                  drugiej strony to dziwne ale kiedys wygladalam chyba gorzej
                  wizualnie co nie znaczy ze zle i mialam powodzenie moze nie uganiali
                  sie za mna ale mialam co jakis czas adoratorow,teraz wygladam
                  lepiej,no nie ubieram sie wyzywajaco raczej sportowo,ale wtedy tez
                  tak samo sie ubieralam czyli wlasnie to jest dla mnie dziwne,stad
                  podejrzewam tu jakis trik,albo jakis byly chlopak tworzy jakies
                  negatywne mysloksztalty wokol mnie i nie chce zeby mi sie ukladalo(
                  wbrew pozorom to jest mozliwe)albo za duzo chodzenia po wrozkach(to
                  tez szkodzi)
                  wiesz z drugiej strony sami do siebie przyciagamy pewne
                  zdarzenia,dotyczy to na obie,a z drugiej strony nie wiem ale twoj
                  image moze wlasnie sprawiac wrazenie takiej dziewczyny na luzie, i
                  takich facetow przyciagasz,take moje przemyslenia co nie znaczy ze
                  trzeba zmienic image chodzi mi o to ze wieksza szansa spotkania
                  takiego samego luzaka.
                  pozdrawiam Cie cieplutko
                  • sowa_661 Re: Modlitwa do Haniela 17.05.09, 22:36
                    Maładzikusko- ja się tak ubieram od zawsze- nie wyzywająco ale zgodnie z tym co
                    mi pasuje-mieszam style bo tak lubię.Duzo prawdy w tym co piszesz.Wiesz ja
                    poszłam do wróżki 2 miesiące temu i już więcej nie pójdę.Myślę,ze jeśli wierzymy
                    w to co ona powie to się siłą rzeczy tak nastawiamy...Ja myślę,że może my obie
                    chcemy za bardzo...Nie martwmy się za bardzo, ja myślę że nam się ułoży.Całuski
                    kochana Dzikusko:)
                    • maladzikuska Re: Modlitwa do Haniela 21.05.09, 08:32
                      droga Sowo ja zle mnie zrozumialas ja absolutnie nie sugeruje ze sie
                      wyzywajaco ubierasz i dlatego masz powodzenie(bo mozna sie ubierac
                      normalnie a faceci i tak sie za takimi uganiaja)aczkolwiek taki
                      ubior pomaga a juz napewno zwracac uwage,ale to sie zupelnie nie
                      Ciebie dotyczylo.jesli chodzi o wrozki to madra decyzja ,a dlatego
                      to mowie bo ja sie po tych wrozkach nachodzilam i niektore naprawde
                      byly dobre to znaczy cos tam trafnie mowily ale wiadomo nie 100%,a
                      my nie mamy pewnosci w ktorym momencie sie pomyli i jeszcze sie
                      zasugerujemy wlasnie ta bledna wizja,zreszta niektore moga byc
                      niebezpieczne.a tak na marginesie czytalas sekret albo cos w tym
                      stylu.jak nie to przczytaj lub obejrz dvd,polecam to
                      skomercjalizowane ale warte zobaczenia.wlasnie,trafnie zauwazylas i
                      na tym polega nasz blad za bardzo chcemy czyli skupiamy sie na tym
                      braku ze tego nie mamy.
                      a i ja mysle ze nam sie ulozy i od dzis sie staramy nie martwic ;-)a
                      wtedy wszystko bedzie ok.pozdrawiam Cie baaardzo serdecznie:-)
                      pozdrowionka no i...
                      czekam na zaproszenie na slub ;-)
                      • sowa_661 Re: Modlitwa do Haniela 26.05.09, 16:09
                        No ja juz jeden ślub i rozwód mam za sobą, mam też córke z tego związku.Tak
                        trzymajmy Maładzikusko. Całuski.
                      • ewa-12345 Re: Modlitwa do Haniela 09.01.10, 21:45
                        witam serdecznie, widze ze duzo czasu minelo od waszych postow. Mysle ze troche
                        w tym wszystkim jest zgubienia. Modlitwa do Anilow, i Bog to nie skarbonka z
                        zyczeniami potrzasniemy i wow gotowe, to cos wiecej. 1. zyc z wiara modlic sie i
                        ufac Bogu. Ufac Bogu czyli nie biegac do wrozek, ale ufac ze Bog tak nas ukochal
                        ze wie co dla nas jest najlepsze i nam pomoze, o On jest naszym krolem, nasza
                        miloscia
                        2. twac na modlitwie, wiernie kazdego dnia prosic o pomoc
                        3. wierzyc, ze Bog nas wysuchuje i przygotowal dla nas swoj plan w odpowiednim
                        czasie.

Wierzyc to isc za Bogiem, nie romanse, nie sex, nie wrozki to stac pokornym pod
                        mocna reka wszechmogocego Boga ktory ukochal nas z nieskonczona miloscia. Dla
                        ktorego my liczymy sie ponad wszystko.

Glowa do gory!! :) z Bogiem zawsze wszystko sie ulozy!!!

pozdrawiam serdecznie
      • madzia345 Re: Modlitwa do Haniela 22.07.09, 11:35
        a czy mozna prosic o odzyskanie milosci meza ktory odszedl do innej

a czy mozna prosic o odzyskanie milosci meza ktory odszedl do innej?
        i czy pomoze?

• sowa_661 Re: Modlitwa do Haniela 01.08.09, 16:08
          Ja bym nie prosiła o odzyskanie miłości męża- odszedł i już, nie chciał cię i
          nie jest ciebie wart.Spotkasz kogoś na pewno i to będzie ten.I o tego, który
          jest gdzieś i czeka na ciebie proś Haniela.Ale nie natrętnie tylko z pokorą i
          wiarą- inaczej Haniel nie pomoże a pamietaj, że Ten archanioł działa zgodnie z
          Wolą Bożą.Nie upadaj na duchu- jesteś dzieckiem Bożym i on o tobie pamięta.
        • ewa-12345 Re: Modlitwa do Haniela 09.01.10, 21:47
          madzia345 napisała:

> a czy mozna prosic o odzyskanie milosci meza ktory odszedl do innej
          >
          >
          >
          >
          > a czy mozna prosic o odzyskanie milosci meza ktory odszedl do innej?
          > i czy pomoze?
          >
          >
          Oczywiscie ze mozna i nalezy! Malzenstwo zostalo przez Boga poblogoslawione na
          zawsze, jest nierozerwalne. ufaj Bogu ! on wie co jest nam najlepsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Wersja mobilna