06.03.07, 23:48
czy ktos leczy/leczyl łzs izotekiem, napiszcie jakie dawki bierzecie, wasza
wage i jakie skutki uboczne mielliscie. obecnie juz 11 dni biore 20mg
dziennie waze 72kg i jak na razie jest tylko lekka poprawa zaczerwienienie
sie troche zmniejszylo ale tworza mi sie jakies grudki pod skora na
policzkach policzkach:(
Obserwuj wątek
    • delekhan Re: izotek 15.07.07, 10:12
      Witam
      ja też dostałem właśnie Izotek na razie złuszczam się bardziej (ale dopiero
      czwarty dzień)
    • delekhan Re: izotek 24.07.07, 19:06
      Dziś byłem u innego lekarza, polecanego tu na forum - popatrzył na praktykantkę
      i skomentował widzisz a to Polska człowiek ma łojotokowe zapalenie skóry a mu
      dają Roaccutane - kazał mi to natychmiast odstawić po pierwsze powiedział lek
      jest na trądzik i to na ciężkie przypadki poza tym jest kontrowersyjny - w kilku
      krajach odmówiono rejestracji ze względu na to że leczenie trądziku to kosmetyka
      a lek jest szkodliwy. Wypisał mi 2 ręcznie robione specyfiki - jeden olej lniany
      adrugie jakieś coś i zobaczymy mają zrobić pojutrze
    • echusiowa Re: izotek 08.03.16, 16:28
      Ja się leczę izotekiem. Mam 86kg wagi i biorę 2 tabletki+ 2 tabletki witamin A+E. Mam zaczerwienia skóry, swędzenia i lekką depresje, bóle stawów i mięśni oraz kiedy ćwiczę mam płytki oddech. Szybciej się męczę. (2 tygodnie zażywam)
    • echusiowa Re: izotek 08.03.16, 16:31
      Ja ważę 86kg. Biorę 2 tabletki+ 2 tabletki witaminy A+E. Dziś zwiększyłam dawkę co wiąże się z bólem głowy. Bóle stawów, mięśni, głowy jak wspominałam, złuszczanie się skóry, swędzenie skóry, suche popękane usta. (Polecam Ci używanie wazeliny kosmetycznej i smarowanie nią ust!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka