Gość: Telewidz IP: *.nat.rsk.pl 11.06.07, 22:13 Może tak dyrektor Oleszkowicz dorzuci parę groszy do pensji pana Pezdana, żeby włączył żelazko i wyprasował sobie garnitur. Już drugi dzień zapowiada pogodę w potwornie pomiętym garniturze. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaźmirz Co chcesz od chłopaka ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 11.06.07, 22:25 Pół godziny przed " pogodą " lubi sobie pograć w piłkę przed budynkiem TV Rzeszów - tak dla odprężenia. Chłopaki nie płaczą ... tylko kopią gałę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Co chcesz od chłopaka ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.07, 22:57 Ello Kaźmirz, coraz bardziej Cie lubie. Jesteś jak polskie drogi, wszędzie sie można potknąć :-). Miłego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telewidz Re: Elegancja IP: *.nat.rsk.pl 12.06.07, 12:06 Elegancja jest kwestią dobrego smaku. Panowie Kret czy Dolecki nigdy by nie wystąpili w pomiętym garniturze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Elegancja IP: 84.38.160.* 12.06.07, 12:11 Kret i elegancja.... hehehe. Fakt, że pomięty nie jest, ale ma koszmarny styl. Dolecki też robi karygodne błędy typu wysoki włoski krój kołnmierza koszuli wyciągnięty na marynarkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: noname Re: Elegancja IP: 84.38.160.* 12.06.07, 14:06 Z tą piłką to na serio? :> A co do garnituru - co Ci to przeszkadza? niech se chodzi nawet w porwanej koszuli .. a co do podwyżki to chyba sobie kpisz.. odrazu by wyleciał.. taka firma ;/;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Dzięki Oleńko ... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.06.07, 18:33 ... za ciepłe słowo i fajne porównanie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPQR Re: Dzięki Oleńko ... IP: *.intertele.pl 12.06.07, 20:44 Gra w piłke i dobry jest to mu trzeba przyznać. Jak to mówią hiszpanie potrafi wiązać krawaty nogami i jest szybki. Kilka lat temu w lidze ALP dostałem nawet bodajże czerwoną kartkę za faule na nim :-) Chwała mu za to, że umie pokierować swoją karierą dobrze. Kiedyś promocja lodów Algida teraz telewizja i gazeta :-) a o ubranie to ktoś z TV Rzeszów powinien zadbać przed wyjściem na wizję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tys prowda ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 12.06.07, 21:25 W końcu charakteryzator(ka) bierze za to pieniądze, żeby prezenter rzeczywiście się prezentował. Ja do Pana Pezdana nic nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Do Kaźmirza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.07, 22:06 no to ciumaski Kaźmirz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Observ Taki otrzymuje. IP: *.19.165.2.osk.enformatic.pl 13.06.07, 14:47 Paweł Pezdan występuje w ubiorze służbowym. Ten,kto mu dany ubiór udostępnia /w celach reklamowych/ powinin bardziej się starać. I to wszystko.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Dzięki Oleńko IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 13.06.07, 18:57 Ja Tobie teeeeeż. Obyś tylko była pełnoletnia, bo jak nie - to mnie zamkną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dzięki Oleńko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:06 spoko, jestem wręcz zanadto letnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Odetchnąłem IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 13.06.07, 20:40 Nie ma to jak wolność i dziewczyna, która mamusi pytać nie musi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Odetchnąłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 20:51 No widzisz - i z tak przyziemnego wątku zaczyna być wręcz romantycznie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Sie narobiło IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 13.06.07, 21:21 Mogę mieć dziś kłopoty z zaśnięciem, ale wolę z Twojego powodu, niż czasem z nerwów po ciężkim dniu. Może rzeczywiście brakuje nam dzisiaj choćby odrobiny romantyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Sie narobiło IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 21:49 Własnie, nawet filmów romantycznych już prawie nie ma w TV. A piosenki są tylko w ,,Jaka to melodia''. Mnie z nerwów tylko w mostku boli, a wolałabym że skoro już ma boleć to romantycznie. Wiem że to było zdanie nie po polsku, ale jest po dobranocce i trudno mi mysleć. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Śpij słodko Oleńko IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 13.06.07, 22:00 Świat jest naprawdę piękny - to tylko ludzie są skur ... czybyki. Dobranoc Oleńko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Re: Śpij słodko Oleńko IP: *.rzeszow.mm.pl 13.06.07, 22:56 Dobarnoc Każmirzu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Śpij słodko Oleńko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.07, 23:00 Hej, ja nie wiem kto to jest ta Jolka. Ja tu jestem -Olka. Mam nadzieję, że nie cierpisz na bezsenność przeze mnie. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Pomięty Pezdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 22:41 Kaźmirz, czy mnie jeszcze pamiętasz? Czy jak inne dziewczęta - zapomniałeś mnie już? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Pamiętam ten dzień ... IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 15.06.07, 19:15 ... jak dziś ( nie ) padał deszcz, a Ty pisałaś tuż obok mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Pamiętam ten dzień ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 21:25 a gdy zechcesz tu wrócić, wracaj z uśmiechem swym, choćbym innego kochała już, to będziesz tylko ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Wspaniale Oleńko IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 15.06.07, 23:25 Od razu widać miłośniczkę Niemena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor Re: Rumcajs Potocki? IP: *.rzeszow.mm.pl 16.06.07, 22:18 Niestety, Telewizja Rzeszów, którą ktoś już nazwał Debilną, robi ludziom wodę z mózgu. Przyczepiacie się do niewyprasowanego Pezdana, a całkowicie pomijacie rozchłestanego Andrzeja Potockiego. W dodatku wąsy tego człowieka cuchną nawet z ekranu. No to, jak to jest z Waszym obiektywizmem? Chyba, że chodzi Wam o gruchanie?... To tyż dobre, a para Każmirz i Oleńka, to jakby Kmicic i Danusia Jurandowa:):):)Fajna para, tylko z innych epok. Coś mi się jednak widzi, że to jednak Rumcajs Potocki wysyła zbójników na biednego Pezdana... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Rumcajs Potocki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 09:55 A co Telesfor? Zazdrość Cię zżera? Czyżby brak Danusi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor Re: Rumcajs Potocki? IP: *.rzeszow.mm.pl 18.06.07, 14:59 Całkowity brak Danusi, całkowity! Ale nie czuję zazdrości - jest taki potworny upał! Nie chce mi się zadnej Danusi, ani Oleńki...Wrodzone lenistwo i egoizm, nakazują mi samotne, wygodne spędzanie ranków i wieczorów...Może jak miną upały, to zbliżę się do jakiegoś mniej spoconego ciała:):):) Ale problem chyba w czym innym? Nie wierzę w to, aby ktokolwiek miał pretensje o rzekomo niewyprasowany garnitur gościa od pogody. To absurd! Oni już od dawna siedzą w Tej debilnej telewizji "Rzeszów", jak na beczce z prochem. Dlatego szukają pretekstów. To było jednak do przewidzenia, gdy fachman Potocki rządzi Oleszkiewiczem i wszyscy go się boją. Sądzę, że to nie problem w pomiętym garniturze, lecz w pomiętych umysłach obecnych "zawiadowców" telewizji Rzeszów. Nawrócony i nawiedzony facet spod znaku PZPR, trzęsie tam wszystkimi i oni się boją nawet "pomiętych garniturów":):):) To jest problem, bo takiego dziadostwa jak w TVP Rzeszów, nigdzie nie uświadczysz! To jest problem, a nie to, czy Kazmirz chce z Oleńką, lub Danmusią - albo odwrotnie. To już Wasza sprawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Rumcajs Potocki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 18:38 jeśli to nasz sprawa to dlaczego tak cię poruszyła? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Rumcajs Potocki? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 18:38 A tak pozatym to pozdrowienia dla mojego ulubionego forumowicza Kaźmirza:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Dzięki Oleńko IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 18.06.07, 19:00 Poza tym uważam, że powinniśmy się przenieść gdzie indziej, bo nas ludzie z naszej wsi wzięli na języki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dzięki Oleńko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 19:14 no to trzeba założyć inny wsiowy wątek :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Brawo Oleńko ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 18.06.07, 21:55 Najmądrzejsza wypowiedź na tym " filozoficznym " wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Brawo Oleńko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.07, 23:58 Haaaaa, dziękuję bardzo. Miło mi, że mnie doceniasz.Tylko czy to aby nie drwina? Jak to głupia kobieta - nie zrozumiałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Absolutnie ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 00:45 Moja wypowiedź z godz. 21:55 była najzupełniej poważna. Jak można robić problem z kształtu czyjejś marynarki. Ja osobiście podczas prognozy pogody patrzę na mapę. Wyjątek stanowi dzień, kiedy prognozę przedstawia Beata Gubernat. Wtedy nie wiem jaka będzie jutro pogoda, bo nie patrzyłem na mapę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Absolutnie ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:49 a ja podczas pogody przeważnie na nic nie patrzę - bo i tak z reguły się nie sprawdza:-) A co do Beaty Gubernat - myślę, że jestem do niej podobna tu i ówdzie (nie ocenzurowane). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Aż tak źle ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 18.06.07, 18:54 Tego nie wiedziałem. Jeśli oni się tam wszyscy pozagryzają, to kto mi pokaże pogodę na jutro ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Pomięty Pezdan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:03 Pozatym (z błędem czy bez?) ostatnimi czasy brak tutaj ciekawych, rozwojowych tematów. Kolejki, aferki, kto co powinien a kto nie powinien. Jak się ldziom troszkę lepiej miewa, to cóż ... strażnik moralności forumowej wkracza - prześmiewca-tudzież inny osobnik. Pozdrawiam serdecznie na noc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka I tak kocham to miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 00:12 (wiem, że się nie zaczyna zdania od a) ... A zresztą co tam, kocham to miasto, kocham ten świat, rozciapciane w deszczu ulice, kolejki w marketach ,smrodek od Wisłoka, tłok w autobusach oraz oczywiście wszystkich forumowiczów ze szczególnym uwzględnieniem jednego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz I bardzo dobrze ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 01:01 To się nazywa lokalny patriotyzm. Trzeba kochać miejsce, w którym się żyje - bez względu na to jaki bałagan ( do kobiety nie wypada powiedzieć, że burdel ) tu panuje. Dobranoc Oleńko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniek Re: I tak kocham to miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 09:07 czym ty olka sie nakrecasz, ze tyle optymizmu w Tobie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telefosfor Re: I tak kocham to miasto IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.07, 10:30 Para Kazimirz i Oleńka, to całkiem niezłe aparaty, ale czy telewizyjne z Rzeszowa? - to trudno rozstrzygnąć...Z resztą, to nie jest problem! Dwoje ludzi, cierpiących na niedowartościowanie, dowartościowują się w (dla nich) intelektualnych pogaduszkach. Dobre to w sumie, bo poziom ich wzajemnej dyskusji stoi na zupełnie przyzwoitym poziomie. Tymczasem media pisane przynoszą wiadomość, że Oleszkiewicz będzie nadal dyrektorem telewizji Rzeszów. Tyż, piknie, podobnie jak pogaduszki Kazmierza z Oleńką - zaznaczam - bardzo fajne!, abyście mnie za zbyt gorliwie nie atakowali. A więc nihin novi! Nominalnie dyrektorem będzie nadal Oleszkiewicz, rządził będzie Potocki, a Kazmirz, zamiast na pomiętą marynarkę Pezdana, patrzył będzie na Beatkę Gubernat, która prawdopodobnie połknęła kija i sztywno dzierży palmę pierwszeństwa telewizyjnej urody.... Pozdrowienia dla Kazmierza i Oleńki, chociaż nie lubię tłoku i trójkątów:):):)Nie zazdroszczę też Wam, ani trochę. Gruchajcie, gruchajcie, może trochę ziarenek Wam podsypię na dowód życzliwości:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: I tak kocham to miasto IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 11:15 Mój drogi Telefosforze - otóż nie jestem aparatem telewizyjnym, ani aparatem żadnym; nie posiadam nawet takowego, nie oglądam - siły do życia czerpię z otaczającego świata, jestem doskonale dowartościowana, a przynajmniej na tyle, ze nie muszę dowartościowywać się poprzez telewizję Rzeszów, tudzież szczucie na jej pracowników.A co do B.Gubernat to myślę że bardzo byś chciał żeby taka dziewczyna wogóle spojrzała na Ciebie - to by dopiero było dowartościowanie.A co do trójkątów - to tylko ty jesteś w trójkącie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Psycholog jakisikś cy co ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 15:55 Jak Ty wyczułeś " co " ja jestem i co mi dolega ? Za ziarenka też dziękuję, bo zawsze to okazja dzióbnąć coś na " krzywy ryj ". Czy rzeczywiście w niewielkim blaszaku przy ul. Kopisto aż tyle się dzieje ? ( oby się tylko nie pozagryzali, bo kto tam zgasi światło ). Chętnie poczytam i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: I tak kocham to miasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:53 maniek - niczym zupelnie - to życie mnie nakręca ... i ciepła pogoda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Tak trzymaj Oleńko ! IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 15:40 Cieszmy się życiem i ładną pogodą, bo ( jak mówią młodzi górale ) " życie to nie je-bajka, to je-bitwa ". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor Re: Tak trzymaj Oleńko ! IP: *.rzeszow.mm.pl 19.06.07, 16:29 Oleńko...gdzie Ty masz oczy?!...Gdyby na mnie spojrzała piękność w osobie Beatki Gubernat, zwariowałbym. Na szczęście ona na mnie nie popatrzy! Czytając Ciebie i Kazmirza, tak sobie myślę, że nowcześność w postaci internetu nie na wszystkich jednakowo dobrze wpływa. Zatem mniej czasu na pisanie, więcej na refleksję. Pozdrawiam Ciebie i Kazmirza. Jesteście naprawdę bardzo sympatyczni, a ja jestem w pojedynkę, nie w trójkącie, nawet sam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Ty mnie nie strasz IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 16:50 Właśnie zaglądnąłem sobie w spodnie i stwierdziłem, że nie jestem kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Tak trzymaj Oleńko ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 18:06 Telesforku - wariować już nie musisz, zgadnij dlaczego :-). No i wydaje mi się, ze ty jakoś usilnie chcesz się jednak przyłączyć do trójkąta. Czyżby normalna rozmowa bez skakania sobie do oczu tak bardzo Cię raziła? Gdybyśmy się z Kaźmirzem opluwali tutaj, warczeli, wściekali i udowadniali kto jest głupszy to wszystko by było happy, czy tak? A tymczasem jesteśmy tylko zacofanymi ludźmi, których nowoczesność przerosła, czy tak? No cóż, jakoś nie mam się gorzej po twoim ,,jadku'', a raczej życzę Ci również takiego zacofania - torszkę by Ci się samopoczucie poprawiło. Więcej luzu, mniej jadu a będzie dobrze. Nie każdy człowiek to samo zło - nie zapominaj o tym Telesforku. Z ukłonami zacofana (ale wcale nie nieszczęśliwa) olka. No i oczywiscie pozdrowienia dla Kaźmirza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Jesteś dzielna Oleńko IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 19:22 Widzę, że nie należysz do dziewczyn, które pozwolą sobie w kaszę dmuchać. Bardzo dobrze. W dzisiejszej rzeczywistości ta cecha jest bardzo przydatna. Buźka dla hardej Oleńki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Jesteś dzielna Oleńko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:37 właśnie się zarumieniłam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Bardzo ładnie IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 20:31 Tylko grzeczne dziewczynki się rumienią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Bardzo ładnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:33 Ja jestem grzeczną dziewczynką. Ale coś daleką masz tę drogę do lodówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Dla Kaźmirza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 19:59 \___(*)o (___) /\ /\ ładny piesek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Piesek powiadasz ? IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 20:45 Idę do lodówki po piwo. Za godzinę Ci odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Piesek powiadasz ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 22:42 już wiem, nie spodobał Ci sie piesek :-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaźmirz Wróciłem IP: *.19.165.39.osk.enformatic.pl 19.06.07, 23:09 Po " głębszym " namyśle ( 0,5 l Warka Strong ) doszedłem do wniosku, iż rzeczywiście mógł to być piesek. Dobranoc Oleńko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Wróciłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 23:25 Cóż ... to był najładniejszy piesek jaki kiedykolwiek mógł do Ciebie przydreptać. Ale już sobie poszedł. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Telesfor Kolejny odcinek "Kiepskich"! IP: *.rzeszow.mm.pl 20.06.07, 14:41 Oleńka i Kazmirz - gratuluję! Ciągniecie nową wersję serialu "Kiepskich"!:):):) Może faktycznie, to jest pomysł na uzdrowienie Debilnej Telewizji "Rzeszów"?:):):)Róbcie to dalej, bo świetnie Wam to wychodzi!!!:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Kolejny odcinek "Kiepskich"! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 15:05 Telesfor, ty masz jakis kompleks czy coś? Odpowiedz Link Zgłoś
sex_uczy_i_bawi Re: Dla Kaźmirza 20.06.07, 15:34 Gość portalu: olka napisał(a): \___(*)o (___) /\ /\ > ładny piesek? Przepraszam, że się wtrącę z pytaniem, ale mnie to zaciekawiło: Dlaczego ten piesek ma dwa ch..e i nie ma przednich nóżek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dla Kaźmirza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:43 Czyzby to było kolejne potwierdzenie tezy że facet wcale nie myśli głową? Że tez inni widzą to co trzeba, a ty nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miś Re: Dla Kaźmirza IP: 84.38.160.* 21.06.07, 00:00 Nóżki się obsunęły temu piesku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olka Re: Dla Kaźmirza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 00:03 no i to jest bardziej prawidłowa postawa. Brawo Misiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jogibabu Re: Dla Kaźmirza IP: 84.38.160.* 21.06.07, 00:12 Jeśli brawo, to "brawo Jasiu" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-0 Re: Dla Kaźmirza IP: 84.38.160.* 21.06.07, 00:13 \___(*)o (___) /\ /\ \___(*) o (___) /\ /\ Odpowiedz Link Zgłoś
sex_uczy_i_bawi Re: Dla Kaźmirza 21.06.07, 10:30 O ja cie! Wydłuża się!!! ps. A wyjaśnienia zagadki i tak nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
glospravdy Re: Pomięty Pezdan 15.04.13, 13:48 Panie Pezdanie, nie rozumiecie tego powiedzenia że "jak cię widzą tak cie piszą"? Tak więc pretensje o to że taki Pan jest jaki jest może mieć ale do własnego ojca. Odpowiedz Link Zgłoś