Dodaj do ulubionych

Małysz jest potężny

IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 20.02.01, 07:48
Popatrzmy na Małysza w szerszym kontekście. Jak wielki wojownik potrafi walczyć, nie zważając na niesprzyjające okoliczności. Upadek w Hakubie nie zrobił na mim żadnego wrażenia, a ten cudowny skok w Willingen oto przykłady. Od 11 ostatnich konkursów Adam jest pierwszy (osiem razy) lub 2 - w Hakubie miał pecha, ale oddał tam przecież dwa drugie co do długości skoki. Nie chodzi mi w tym momencie o lokaty ale o zwrócenie uwagi na potencjał i hart duha naszego skoczka. On jest w ścisłej czołówce to inni się zmieniają. Jestem bardzo dumny, że mamy takiego skoczka. Jestem pewien, że dostarczy nam jeszcze wiele radości i emocji.
Obserwuj wątek
    • Gość: GRZESINE Re: Małysz jest potężny IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 20.02.01, 08:17
      NIC DODAC NIC UJĄĆ MAŁYSZ JEST WIELKI I BASTA.KTO TAK NIEUWAŻA JEST KIEP.W PIĄTEK SZYKUJE SIĘ WIELKIE WIDOWISKO I OSTRA WALKA.KTÓRY BĘDZIE TO NIEISTOTNE .
      DLA MNIE JEST WOJOWNIKIEM !!!!!!!!!
    • Gość: Mirek Re: Małysz jest potężny IP: *.unregistered.formus.pl 20.02.01, 12:58
      Kiedyś musiał nastąpić moment że Małysz nie będzie najlepszy . Każdy stara się być najlepszym . Dotychczas udawało się to Adamowi . Podziękujmy Mu za dawkę adrenaliny jaką nam dostarczył i szykujmy się na następne konkursy .
    • Gość: mp Re: Małysz jest potężny IP: *.proholding.com.pl 15.03.01, 13:10
      Zaiste, wielki jest Adam Malysz.I bardzo, bardzo, potrzebny Polakom-
      Badziewiakom, zeby sie mogli lepiej czuc...
      • Gość: Polak Re: Małysz jest potężny IP: *.gazeta.pl 15.03.01, 13:11
        Gość portalu: mp napisał(a):

&#62 Zaiste, wielki jest Adam Malysz.I bardzo, bardzo, potrzebny Polakom-
        &#62 Badziewiakom, zeby sie mogli lepiej czuc...

A Ty kto? Rumun?!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka