sucharek_bl 09.10.09, 22:19 Znowu płacz i załamanie nerwowe. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ditta12 Re: Cholerna ciemność 09.10.09, 22:37 Dałabym emotikona utulam ale nie wiem jak to zrobić. Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: Cholerna ciemność 09.10.09, 22:40 Wystarczy że napiszesz.Dzięki Nigdy się tak nie martwiłem tym problemem ale teraz się martwię i dostaję zalamań co kilka dni...Nie wiem co z tym robić już Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: Cholerna ciemność 09.10.09, 23:01 Wiem co zrobię.Hydroxyzyna przez tydzień na noc i odpocznę od nerwów i może mi przejdzie-jak lekarka zasugerowała Odpowiedz Link
ditta12 Re: Cholerna ciemność 09.10.09, 23:06 Brałam hydroxyzynę.To na nic.Samo Ci przejdzie za tydzień ,tylko uwierz w siebie. Odpowiedz Link
best.adriana Re: Cholerna ciemność 10.10.09, 11:13 Dokładnie pare dni i przejdzie...ja kiedyś często miałam zjazdy regularne...teraz szukam na siłę zajęć w takich momentach choć nie mogę się skupić i wzięcie gazety w tym momencie przyprawia mnie o lęk biorę siadam czytam zajmuje umysł....Gram:-))) Wszytsko aby nie myśleć robić coś zapomnieć.... Tulam mocno.... Odpowiedz Link
ichnia Re: Cholerna ciemność 10.10.09, 12:22 sucharek_bl napisał: > Wiem co zrobię.Hydroxyzyna przez tydzień na noc i odpocznę od nerwów i może mi > przejdzie-jak lekarka zasugerowała A ja powiem, że możesz wziąć, może pomoże. Chociażby jako efekt placebo. W takich momentach wszystko człowiek zrobi, żeby tylko móc poczuć się lepiej... Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: Cholerna ciemność 10.10.09, 18:14 Wziąłem. Przespałem całą noc i przed pół dnia byłem nieprzytomny. Pomogło się uspokoić i pozbierać myśli z tym ze to jednak mocny lek niczym młotem w łeb. Inny niż benzo. Jak jakiś neuroleptyk ale pozwala nie myśleć. Zrobię jak lekarka mówiła-może Pan pobrać i przez 3 tygodnie na noc. Odpowiedz Link
ichnia Re: Cholerna ciemność 10.10.09, 21:05 sucharek_bl napisał: > Wziąłem. Przespałem całą noc i przed pół dnia byłem nieprzytomny. Pomogło się u > spokoić i pozbierać myśli z tym ze to jednak mocny lek niczym młotem w łeb. No popatrz, a na Ciebie Hydroxyzyna działa. Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: Cholerna ciemność 10.10.09, 22:48 ichnia napisała: > sucharek_bl napisał: > > Wziąłem. Przespałem całą noc i przed pół dnia byłem nieprzytomny. > Pomogło się u > > spokoić i pozbierać myśli z tym ze to jednak mocny lek niczym > młotem w łeb. > > No popatrz, a na Ciebie Hydroxyzyna działa. I to tak mocno jak kaftan obezwładniający i to już tabletka 25mg...jak w nocy wzięta to działa do 17-18 następnego dnia jeszcze, tylko koszmary są często w nocy po niej albo dziwne jazdy we śnie Odpowiedz Link