sucharek_bl 26.10.09, 21:47 Szkoda że tu tak jest przez pewne osoby ze zlidu. Przez to uciekła niejedna osoba. Ja nikogo nie krytykuję a o rozum proszę bo mi braknie np. wpisów nagoyaqatsi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sucharek_bl Re: Szkoda 26.10.09, 21:51 A zaraz Olga i Euforyk rzucą się na mnie bo błędnie "uznają" że ich "atakuję" Odpowiedz Link
5dowolnosci Re: Szkoda 26.10.09, 21:52 nie pekaj suchy, dziubaskowo nadchodzi. to moja osoba tu agresje wzbudza, inaczej panuje harmonia na forum jak nie pisze. Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: Szkoda 26.10.09, 21:55 5dowolnosci napisał: > nie pekaj suchy, dziubaskowo nadchodzi. to moja osoba tu agresje wzbudza, > inaczej panuje harmonia na forum jak nie pisze. No niezupełnie tak jest z tą agresją. Ja widzę to tak że panie ze zlidu ją wywołały a nie Wy Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Szkoda 26.10.09, 21:57 faktycznie. we mgle Ty wciąż. nie o Zlid idzie dziś. Odpowiedz Link
sucharek_bl Re: Szkoda 26.10.09, 21:58 olga_w_ogrodzie napisała: > faktycznie. > we mgle Ty wciąż. > nie o Zlid idzie dziś. A o to że jesteśmy mili dla siebie? A czy to coś złego? O co te pretensje Odpowiedz Link