lucyna_n 15.07.10, 14:44 Normalnie ostatnio tak normalnei pisze że aż miło poczytać:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: Muszę pochwalić Maska:) 15.07.10, 18:38 się mogę kłócić z Mskaiq jak nie wiem co, ale hartu ducha, to bym chciała mieć choć jedną setną. tak trzymaj Mskaiq. Odpowiedz Link
dolor Re: Muszę pochwalić Maska:) 15.07.10, 19:53 Hart ducha, duch charta, przed zachodem chwalony, choć ostatnio to żółte cholerstwo nigdy nie zachodzi. Już wiem, w intencji, targnę się dziś na życie przez pobieganie. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 15.07.10, 21:51 u mne od tygodnia raczej duch charta, nie biegaj plizz, to śmierć w męczarniach będzie. Odpowiedz Link
dolor Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 00:11 A jednak trochę pobiegłem, blisko torów, jakby co, żeby ludzie myśleli, że to parowóz. Najwyraźniej kompletnie już wyzdrowiałem i zgłupiałem, choć jednak jako tolerancyjny europejczyk wiele przeróżnych zboczeń zrozumieć potrafię, jak czerpać można przyjemność z nadmiernie szybkiego przebierania nogami, nijak nie pojmuję. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 05:11 moim zdaniem trzeba być totalnym swirem żeby biegać w taki upał wzdłuż torów, mysleli że chcesz się zabić z powodu przegrzania łba:) ajak do tego wydawałeś dzwięki jak parowóz, no to już wariat kompletny szkoda tylko że chociaż w nagrodę nei poczuleś euforii biegacza, czegoś co podobno istnieje chociaż ja w to nie wierzę. Odpowiedz Link
ichnia Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 07:38 Aaa, bieganie. Aż mnie boli na samą myśl. Wolałabym już ciężary dźwigać niż pobiegać (nawet koło torów). Odpowiedz Link
dolor Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 10:16 Są dwie kategorie totalnych świrów: świry świry i świry normalne. Ta druga wymaga ofiar... A biegłem pod osłoną północy. Co do euforii - faktycznie jest super, jak już przestaniesz. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 12:45 biegający w 35 stopniach wzdłuż torów udający lokomotywę pod osłoną ciemności.hmmmmm ale jak będziesz chciał ekipę ratunkową to dasz znać? Odpowiedz Link
dolor Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 14:11 Wzywanie ratunkowych ekip podczas prób samobójczych jest nieeleganckie. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 14:22 toteż pytam, na wypadek gdybyś tylko chciał zamanifestować i jednak sobie życzył. a na upał przy kompie znalazłam genialny sposób, stopy trzymam w misce z zimną wodą,a na głowie mam zawiązaną mokrą chustkę, polecam. Odpowiedz Link
ichnia Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 14:44 lucyna_n napisała: > toteż pytam, na wypadek gdybyś tylko chciał zamanifestować i jednak sobie życzy > ł. > a na upał przy kompie znalazłam genialny sposób, stopy trzymam w misce z zimną > wodą,a na głowie mam zawiązaną mokrą chustkę, polecam. No, no, ależ pomysłowa jesteś. > Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 16.07.10, 14:58 ech, no ja nie napisałam że odkrywczy tylko że genialnie działający. Np na mnie picie hektolitrów wody nie działa, ani jedzenie lodów też nei, nie wiem z jakiego powodu nie mam ochoty na lody, zimne piwo, ani zimne napoje. Odpowiedz Link
lafiorka-z Re: Muszę pochwalić Maska:) 17.07.10, 10:39 A co ma powiedzieć mój pies, który nie dość że ma grubą czarną sierść, to jeszcze parę kilo nadwagi. I chciałam się pochwalić, że nie palę, tra la la:) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 17.07.10, 11:14 no i bardzo dobrze, osoby palące strasznei śmierdzą, i jak się idzie do nich do domu to potem trzeba wszystkie rzeczy prać,a torebkę wyrzucić. nawet jak kogoś bardzo lubię to nie mogę przeskoczyć tego smrodu. Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Muszę pochwalić Maska:) 17.07.10, 12:58 Szowinistka ;-) Ja Cię Lucy bardzo przepraszam, ale ja palę wyłącznie w ogródku, używam dobrych wód toaletowych, bieliznę i koszule zmieniam codziennie, a w takie upały jak teraz częściej i nie palę taniej machorki, tylko dobre faje, a zęby myję kilka razy dziennie i płuczę usta Listerinem. W domu to najwyżej e-papierosa. Więc wypraszam sobie takie generalizowanie. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 17.07.10, 16:50 ten listerin to dopiero śmierdzi, matko, kupiłam jakiś czas temu i jak wlałam to do buzi to myślałam że odjadę do rygi, cały dzień czułam ten zapach, jakby lizol z denaturatem, jszcze kolor miał taki fioletowy. Zużył go mój małżonek z synem którzy wogóle nei rozumieli o co mi chodzi z tym zapachem. Ja wogóle jestem nadwrażliwa na zapachy, np zapach wystygłej kawy wywołuje u mnie mdłości, tak samo popcornu. Miedzy smrodem taniej machorki a fajankami z filtrem nie ma dla mnie rożnicy, ten rodzaj zapachu jest straszny, oczywiście że jak ktoś pali mocki bez filtra i nie dba o siebie, pali w mieszkaniu itd to nateżenie jest o wiele bardziej zabójcze, ale nic całkowicie nei niweluje niestety. Nie jestem szowinistką, nie rozumiem co mają do tego fajanki, ja nie zabraniam nikomu palić, tylko po prostu bardzo mnie męczy smród fajanek wypalonych. Może dlatego że 15 lat mieszkałam w jednym pokoju z bardzo palącymi rodzicami, nocne polakow rozmowy przy fajankach, utrzymujący się w powietrzu siwy dym kryzysowych fajanek ciętych z metra itd, no mam odruch wymiotny na to, zdecydowanie. Płuca mam przez to niedorozwinięte ponoć. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 17.07.10, 16:53 aa wogóle co z ciebie za depresyjny jak się tak ciągle myjesz, a gdzie sławne depresyyjne zaniedbanie? tu już wogóle nie ma nikogo porządnie chorego foch Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Muszę pochwalić Maska:) 17.07.10, 21:10 Bo ja dziwoląg jestem. Nic nie robię, jak mam doła, ale w kąpieli mógłbym siedzieć cały dzień. W szpitalu brałem prysznic trzy razy dziennie i zęby też kilka razy myłem. Aż się lakarka zainteresowała, czy to nie jakaś nowa schiza, ale żona jej wytłumaczyła, że ja tak mam po prostu. Ale za to się tam prawie wcale nie goliłem, bo robię to brzytwą po dziadku, a w wariatkowie nie wolno było trzymać takich narzędzi. Jak na mnie wrzeszczały pielęgniarki, to ścinałem trochę brodę tępymi nożyczkami z terapii zajęciowej i ze cztery razy się nawet ogoliłem taką zwykłą maszynką. Ale generalnie to wyglądałem jak leśny dziadek. Odpowiedz Link
lafiorka-z Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 07:59 Lucyna podpuszcza, a Monti się tłumaczy. A ja się cieszę, bo tra la la i tak dalej...;) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 09:44 Nie podpuszczam piszę tylko o swoich odczuciach wiesz co, przykro mi się zrobiło. Odpowiedz Link
lafiorka-z Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 11:27 Ja rzadko głębiej się zastanawiam przed napisaniem czegoś i może dlatego taki efekt. Rozbawił mnie Monte jak zaczął się tłumaczyć, że kąpie się trzy razy dziennie... Na przeproszenie załączam dla Ciebie taką piosenkę, która mi się podoba: www.youtube.com/watch?v=CXsQf4pZJ2A&NR=1 Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 15:40 No a jak sie nie kąpać często w takie upały? Mnie to orzeźwia. W zimie aż tak nie szaleję. Odpowiedz Link
lafiorka-z Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 16:02 Lucyna napisała, że od wdychania dymu papierosowego ma niedorozwinięte płuca. Przecież to każdego może zszokować. Trzeba więc efekt tego wyznania trochę osłabić, powiedzieć coś głupiego, odwrócić uwagę. Chętnie dowiedziałabym się od Lucy jak udało jej się tak dzielnie wyjść z uzależnienia od benzodiazepin, bo kiedyś o tym wspomniała. Tylko nie wiem czy będzie miała ochotę odpowiedzieć. Nigdy nie wiem kiedy Lucyna się uśmiechnie, a kiedy pogoni;[ Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 20:01 Pogoni? Lucy? Eee, przesadzasz. Odpowiedz Link
lafiorka-z Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 20:06 No to poddajmy wnikliwej analizie takie słowa: "pierdoły opowiadacie". Odpowiedz Link
monte_we_mgle Re: Muszę pochwalić Maska:) 18.07.10, 22:43 To nie jest gonienie. To jest zniecierpliwienie. Odpowiedz Link