stokrotka_beauty 14.08.10, 23:11 media.wydawnictwowam.com/pdf/1955.pdf Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lucyna_n Re: pdf 16.08.10, 23:30 a macie ten link, czytajcie, zdrowiejcie, róbta co chceta ja idę spać Odpowiedz Link
dolor jutub 16.08.10, 23:44 Na cześć przywróconego nam postu durnego oraz Lucyny, co nie będąc dość sterapeutyzowaną, potrafi zmieniać zdanie, a nie tylko upewniać się o własnej nieomylności, nie wkleję w tym miejscu żadnego jutuba bez komentarza. Odpowiedz Link
drugi_upior_w_moherze Re: pdf 17.08.10, 00:41 Upiur nigdzie nie pujdzie, upiur nie ma gdzie iść, bo wszendzie upiora przeganiajom, rze je gupi i uponślidzony i nawet tego dórnego pdf-a nie umi otwożyć, tylko komp mu si wiesza od tego guwna. Pani załorzycielko prosze to wywalić het! Odpowiedz Link
bazoooka Re: pdf 17.08.10, 00:43 a zgiń, przepadnij, maro przeklęta, a kysz! a kysz! masz tu krakersa cebulowego i uciekaj! (a po tak przyjaznym powitaniu - może nam się przedstawisz? :) Odpowiedz Link
drugi_upior_w_moherze Re: pdf 17.08.10, 01:02 Upiur jurz tu kiedyś był i si pżedstawił. Upiur je uponślidzony i ni morze za czensto, bo mu si całkiem litrerki na kompie pomylom. A, i pomylony jeszcze je upiur :-) Odpowiedz Link
bazoooka Re: pdf 17.08.10, 01:08 no to a kysz! dyslektyczny upiorze! nie dość że oglądam film i mi po ekranie latają zjawy, to jeszcze na forum to samo! już więcej nie obejrzę ŻADNEGO filmu, bo to mi źle robi na wszystko. (no dobra, na razie tylko na głowę...) Odpowiedz Link