czubata Re: wqrwiłam się 30.09.10, 08:55 nie o to chodzi o czym myślisz :) Się wkurwiłam bo się ostatnio tak wkurwiam,bardziej niż zazwyczaj. Odpowiedz Link
czubata Re: wqrwiłam się 30.09.10, 08:56 Wkurwiłam się bo się musiałam wkurwić z samego rana. Odpowiedz Link
madau Re: wqrwiłam się 30.09.10, 10:05 to ja sie przylaczam. Wqrwienie wiele by mi dalo, ostatnio nie wytrzymuje ale chowam agresje do kieszeni chociaz mam ochote tak naprawde powyklinac kilka osob z mojego otoczenia, szczegolnie jedna "kolezanke" ( o czym pisalam na Schizofrenii) Moze uda sie mi wkurwic na maksa. Ide dzis do lekarza, zobaczymy jak mi pomoze z tym problemem. Odpowiedz Link
czubata Re: wqrwiłam się 30.09.10, 10:16 Mada,to może zróbmy małą wymianę:) Ja ci dam trochę mojego porannego szału,żebyś mogła przywalić komu trzeba:) a ty mi dasz umiejętność chowania w kieszeń :). Odpowiedz Link
madau Re: wqrwiłam się 30.09.10, 10:27 Dobra wymieniamy sie :) Przesylam umiejetnosci wkladania wqrwa w kieszen a Ty mi przeslij troche szalu. Przyda mi sie. Powinnam sie tak autentycznie i porzadnie wkurwic. Odpowiedz Link
czubata Re: wqrwiłam się 01.10.10, 11:22 Chciałam przeprosić za ten mój wczorajszy wulgarny styl,ale zdaje się nie byłam w pełni władz umysłowych...:( Odpowiedz Link