Dodaj do ulubionych

prywata do chenowith

20.01.11, 10:10
- nie mam prywatnegoadresu więc wybałam najmniejsze ZUO.popsuj sobie klawiaturę jak i ja mam popsutą. Jak już muszę coś napisać to muszę kliknąć w te cholernie małe kwadraciki na ekranie i już mnie chmj strzelił i nie dam rady więcej. i za godzinę będę się cieszyć że nie dałam rady napisać tego co myślę. Wyrazy lubienia [nie martw się - z podziwem nie przegnę].

a teraz spadam. fik i znik.

ten post pisłam 5 mnut, więc doceń determinację.
Obserwuj wątek
    • ex.mila Re: prywata do chenowith 20.01.11, 10:43
      Mam nadzieję, że Oprah nie usunie zanim przeczytasz;]
      • olga_w_ogrodzie Re: prywata do chenowith 20.01.11, 15:14
        znowu brniesz w świat własnych mitów i legend.
        to już lata całe, jak tworzyłaś mit i publicznie mówiłaś o przyjaźni, a nawet jeszcze cieplejszym uczuciu do mnie niezleżnie od Twego aktualnego nicku.
        potem na przemian było o tym, jaka jestem fajna i jak mnie kochasz, by za chwilę mnie nienawidzić i zakazywać mi pisania do Ciebie - zawsze wtedy, gdy nie robiłam tego, co Ty chcesz czyli nie demonstrowałam niechęci do ludzi, których Ty nienawidzisz.
        ostatnio naskoczyłaś na mnie na FK, gdy Siwa poprosiła, bym swój tekst z prywatnego forum skopiowała na agorowe, bo chciała go zareklamować.
        dla Ciebie to było nie do przełknięcia, że spełniam prośbę Siwej, której Ty nie cierpisz.
        a ja mam dość już Twego jątrzenia i jestem na tyle dziś wkurzona, że Ci to mówię, zamiast znów cicho siedzieć w kącie.
        po co to jątrzenie tutaj ?
        byłaś kiedyś na Szczurze skasowana ?
        nie.
        zatem czemu sugerujesz jakoby było tu czyhanie na Twoje posty, żeby je w kosmos posłać ?
        próżne Twe oczekiwanie na aferę - musiałabyś ujawnić czyjeś dane osobowe czy zareklamować jakąś truciznę jako środek antydepresyjny.
        • marouder.eu Czemu zadajesz pytania retoryczne?:)/nt 20.01.11, 18:11

• lucyna_n Re: prywata do chenowith 20.01.11, 20:27
          a kto to jest?
          • marouder.eu Re: prywata do chenowith 21.01.11, 12:36
            To Womanoff. Wspolczesnie pod dwoma nickami, jako "ex.mila" oraz "otrzepotka".
            Trolluje sobie na Forum Kraj, acz bez sukcesow.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka