zawszelena 01.08.11, 12:55 Niełatwo jest żyć po śmierci,czasem całe życie trzeba stracic na to..formlinkus.com/news0042.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: życie i śmierć 03.08.11, 23:43 może o tych końcach świata, kataklizmach ostatecznych etc., to dlatego, że niektórym łatwiej się z myślą o śmierci godzić, gdy wierzą, że po nich tylko potop, nic i nikogo już na ziemi tej dla kogo warto by było żyć dalej. może łatwiej myśleć, ze jak wszyscy, to wszyscy do umarcia za jednym zamachem. Odpowiedz Link
corndelia Re: życie i śmierć 04.08.11, 07:34 olga_w_ogrodzie napisała: > że niektórym łatwiej się z myślą o śmierci godzić, gdy wierzą, że po nich tylko > potop, ... pokraczna to myśl. Wszyscy be?, tylko ja święta panienka? Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: życie i śmierć 04.08.11, 10:10 corndelia napisała: >Wszyscy be?, tylko ja święta panienka? i po to by zapytać siebie czy wszyscy be, a ty święta/święty chciało się nowy nick zakładać ? słabe. Odpowiedz Link
asiulka23-1 Re: życie i śmierć 01.08.11, 13:58 Zycie i śmierć człowieka to dwie dziedziny które najbardziej nas poruszają zastanówmy się czasem nad swoją drogą życiową i przemyślmy swoje zachowanie aby nasze życie było zgodne z naszym sumieniem a śmierć nas nie zaskoczyła z niedokończonymi sprawami. zapraszam na stronę wydarzeń forum.gazeta.pl/forum/0,0.html Odpowiedz Link
agaworo Re: życie i śmierć 01.08.11, 16:04 I wydaje się, że najłatwiej byłoby znać datę śmierci, aby do tego czasu wszystko pozalatwiać. Polecam linkaturs.com/news0041.php Odpowiedz Link
czubata Re: życie i śmierć 04.08.11, 12:31 A tam w tym linku test,wiele pytań a potem wyślij sms za 15 zeta. Jak nie pozałatwiam spraw przed śmiercią to przyjdę straszyć na forum,zwłaszcza jak mi się ta data nie sprawdzi. Wróżka mojemu tacie ciągle przedłuża lata życia.Miało być tyle i tyle,w końcu dojdzie do setki. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: życie i śmierć 09.08.11, 13:51 ostatnio czytałam ogłoszenie o pracy dla opiekunki/a kobiety 102. letniej, ktora jest w pełni władz umysłowych i fizycznych, normalnie się porusza i chodzi o to, by z nią pobyć, ugotować, okrzątnąć i połazić na spacery. a mój Ś.P. Tata był przekonany, że z rodziny długowiecznej, więc będzie żył długo i żył, a tymczasem ... Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: życie i śmierć 04.08.11, 19:35 >Zycie i śmierć człowieka to dwie dziedziny które najbardziej nas poruszają zastanówmy się >czasem nad swoją drogą życiową i przemyślmy swoje zachowanie aby nasze życie było >zgodne z naszym sumieniem a śmierć nas nie zaskoczyła z niedokończonymi sprawami. Bo co? Rzygać mi się chce, jak czytam takie teksty. Odpowiedz Link
agara80 życie i śmierć człowieka 28.09.11, 20:20 Mnie chyba najbardziej przerażają newsy o śmierci moich znajomych, wiem ,że mieli jeszcze wiele spraw do zalatwienia, a nie udało im się wygrać z chorobą. Jednak w przypadku depresji człowiek czuje się jakby umierał za życia. Odpowiedz Link
marcelina2000 Re: życie i śmierć 17.08.11, 16:32 Śmierć niesie za sobą wiele tajemnic i wciąż jest nieodkryta i pewnie taka zostanie dopóki żyjemy. Na pewno nie powinniśmy się jej bać. Niedawno natrafiłam na stronę sites.google.com/site/349news . Muszę przyznać, że było to dla mnie nie lada zaskoczeniem Odpowiedz Link
madau Re: życie i śmierć 17.08.11, 19:37 spadac spamy! To jedna i ta sama strona za smsa 15 zeta... Juz mam dosc tych spamow, dlaczego atakuja one w szczegolnosci depresyjnych i innych chorych? To nie jest ludzkie. Prosze admina o skasowanie watku. Odpowiedz Link
dolor mors certa hora incerta 17.08.11, 20:11 Ależ depresyjni w szczególności upośledzeni intelektualnie nie są i 15 zeta nie wydadzą żeby wiedzieć, kiedy wymrą. Już raczej data zmartwychwstania by bardziej chodliwą była. Admin(ka) też samobójcą nie jest i nie skasuje. A w kategorii śmierć i poeta: ""Miałeś, chamie, złoty róg, miałeś, chamie, czapkę z piór: czapki wicher niesie, róg huka po lesie, ostał ci się ino sznur", niech ziemia lekką będzie wymierającym elitom RP z numerkiem IV. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: mors certa hora incerta 17.08.11, 20:30 za to ciekawa jestem tego, co teraz ujrzałam - kto skasował w tym wątku to poniżej, bo nie byłam to ja : Re: życie i śmierć daisy.haw 09.08.11, 23:31 Odpowiedz Wszystko co się tutaj pisze jest prawdą, ale komu to trzeba? Przecież koniec wszystkiego i wszystkich jest już blisko sites.google.com/site/349news a my ciągle wątpimy, sprzeczamy się, dyskutujemy... Odpowiedz Link
strzelec237 Re: życie i śmierć 21.05.12, 08:43 żeby się tego dowiedzieć nie wystarczyło by całego ziemskiego życia by dotrzeć do prawdy część informacji można przeczytać na tej stronie smierc.org/news/index.php Odpowiedz Link