Dodaj do ulubionych

Sprawiedliwość

27.11.12, 11:53
Jakiś zmieniający się stale nick usiłuje mnie stąd wygonić. Mam to w poważaniu.
Wyrażanie poglądów jest prawem każdego, także krytyka czyichś poglądów. Obrażalstwo zamiast namysłu to idiotyzm.

A teraz kolego zmieniający się nicku możesz się wypchać.
Wiem, że powinnam napisać jak cieszy mnie twoja niezłomna postawa, jak przenikliwie piszesz i w ogóle zachwycać się każdym twoim słowem, a wtedy byłbyś zadowolony, gdy się tu pokażę.
Ale to ty wygłaszasz wredne sądy o wielu osobach, w tym takich których bardzo nie lubisz. Hater do kwadratu.

Poczucie sprawiedliwości cię nie obchodzi. Przyzwoitość cię nie obchodzi.
Byle twoje było na wierzchu.
Obserwuj wątek
    • ramuba Przypadek martramy 27.11.12, 11:59
      Wchodzi kobiecina na forum i chce kasować moje wpisy, opowiada o chorobie psychicznej i jakies pretensje, ze przecinkow nie stawiam i jej sie slabo czyta jakby to jakas czytelnia byla.

Po czym pisze, ze nie bedzie już tu pisać, ale oddesac sie biedaczka odemnie nie moze.

Na twoim zamknietym forum tez bede mial prawo wyrażac? bo na moim otwartym to kazdy buntownik o swoje prawa walczy. Dworaki walcza choc u siebie wpisy kasuja i wyrzucaja.

> Wiem, że powinnam napisać jak cieszy mnie twoja niezłomna postawa, jak przenikl
      > iwie piszesz i w ogóle zachwycać się każdym twoim słowem, a wtedy byłbyś zadowo
      > lony, gdy się tu pokażę.

Musialbym sie martram nazywać.

A ty kim jesteś jak nie haterką? No wiadomo, nosicielka sprawiedliwości i przyzwoitości.
    • ramuba Re: Sprawiedliwość 27.11.12, 12:32
      Rozumiem, że powinienem klęknąć i powiedzieć : Dzięki ci Pani za światłość tej nauki, pragnę nią oswiecony cie zawsze wielbic i wolę twoja wypełniać. Wykłady z przywoitości to sobie rób na forum dla chadowców, bo im się przydadzą takie morały. Wyjątkowo rozwiązła choroba. Krytyka to nie odwoływanie się personalne do moralności oponenta.
      • czubata Re: Sprawiedliwość 27.11.12, 19:20
        sobie rób na forum dla chadowców, bo im się przydadzą takie m
        > orały. Wyjątkowo rozwiązła choroba.

Wypraszam sobie. Nie tylko względu na chorobę, nie tylko ze względu na forum chad które lubię i które jest jednym z najlepszych for, ale także ze względu na martram.
        Osobiście też wprawia mnie ostatnio w niesmak twoje szydzenie. Może już wystarczy?
        • ramuba Re: Sprawiedliwość 27.11.12, 19:30
          to zmień forum jeśli ci coś nie pasi, najlepiej na to które lubisz. tutaj nikt na siłę nie trzyma, ani nikt nie dostaje bez powodu. z czego szydzenie? widzę, że logika jest taka, że do mnie można pisać wszystkie swoje żale pretensyjki, tylko nie daj boże w drugą stronę. to się rozczarujesz. będzie w drugą.
          • czubata Re: Sprawiedliwość 27.11.12, 19:35
            ramuba napisał:

> to zmień forum jeśli ci coś nie pasi,

I tak zrobię.
            • ramuba Re: Sprawiedliwość 27.11.12, 19:38
              Bardzo proszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka