kargkul 01.03.14, 00:57 W "Co słychać Davis?" brat mówi do siostry : -Po prostu egzystować? -Egzystować? Tak nazywasz życie poza show businessem? Egzystowanie nie jest złe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kargkul Re: ktokogoco 01.03.14, 01:09 A może na dokładkę Blue Jasmin, gdy siostra mówi do niej, że nie pozwoli obrażać swojego faceta. Propaganda sukcesu z Wilka z Wall street średnio się sprawdza na szczurze proszę pani. Odpowiedz Link
kargkul Re: ktokogoco 01.03.14, 01:18 Blue Jasmin ciągle powtarzała siostrze, że może mieć lepszego faceta. To ci dopiero była maskianistka. Odpowiedz Link
kargkul Re: ktokogoco 01.03.14, 01:05 Martyrologia, szanse, moc , słońce kręcące się wokół ziemi... Egzystencja, poczucie gruntu na kręcącej się ziemi wokół słońca Odpowiedz Link
kargkul Re: ktokogoco 01.03.14, 03:15 Niektorzy ludzie otarli sie o depresje z powodu powazniejszych zaburzen i deficytow niż tego ze nie dostali nobla. A pozniej wchodza na depresyjne fora i sa wycieraczka dla godnosciowcow. Czas chyba skonczyc z tym masochizmem. Odpowiedz Link
karkgul Re: ktokogoco 01.03.14, 11:04 jednak coraz bardziej podoba mi się film Co słychać Davis. Odpowiedz Link
blassblau Re: ktokogoco 17.03.14, 22:39 kargkul napisał: > Niektorzy ludzie otarli sie o depresje z powodu powazniejszych zaburzen i defic > ytow niż tego ze nie dostali nobla. A pozniej wchodza na depresyjne fora i sa w > ycieraczka dla godnosciowcow. Czas chyba skonczyc z tym masochizmem. to teraz będziemy sobie dyskutować kto ma prawo do wchodzenia na depresyjne fora oraz co uzasadnia ocieranie się o stany szczuropodobne rozumiem, że ja go nie mam, bo pan mi nie strzelił stempelka w legitymacji wzorowego depresanta Odpowiedz Link
miesz2 Re: ktokogoco 17.03.14, 22:47 No nie całkiem. Kto ma prawo pouczać. A pani zapał ma większy. I nie jest jeszcze ustalone czy nie ma pani prawa ze względu na to ze jest pani za mało ..... czy wręcz przeciwnie. Odpowiedz Link