Dodaj do ulubionych

poparlem dzis araba

16.02.16, 21:05
Który był w sporze z pewna wredna drobnomieszczanska beibibumerka która ma wredny charakter i wiem ze glosuje na swojego fjurerka. Najpierw mnie bawiło ze ten arab się rzuca z powodu swej małostkowości ale te babsko mnie drażniło i zbudowałem mu linie obrony. Arab się pienil paniusia poczula zamieszanie i się wystraszyła i ustąpiła. Miałem bardzo dobry humor. Szedłem przez miasto i się śmiałem jak głupi wariat do sera i śmiał się do mnie świat.
Obserwuj wątek
    • skoku_z_amoku Re: poparlem dzis araba 16.02.16, 21:13
      Jak odczytywać te znaki? Empatyzowanie z wspolobywatelami tej ziemi jest depresyjne. Zemsta zaś jest slodka. I jak powiedział Woody allen rozsmieszenie kobiety to juz większość gry wstępnej za nim.
      • skoku_z_amoku Re: poparlem dzis araba 16.02.16, 21:28
        Na końcu filmu Biała wstążka jest ładny tekst. To znaczy nie wiem czy jest w niemieckim orginale, bo w kinie w napisach był ale w telewizorze już nie. Bohater mówi ze nadchodzącą pierwsza wojnę przyjęli z ulga. Mój pradziad przed wojna też mawiał ze wojna to może nie ale przydałaby się jakas zawierucha. Później słowa swe przeklinał co prawda gdy doznał smaku okupacji. Ale ja te słowa też czuje. Coś by się przydało wyrywają z tego narodowego zaduchu. Tak wiec witajcie uchodźcy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka