Dodaj do ulubionych

Gruntowanie

21.04.24, 16:22
m.youtube.com/watch?v=cP6o9s9uKoQ&pp=ygUIRWFydGhpbmc%3D
To są kwestie nie tylko sprowadzające się do przepływu ładunków.

Dwa razy miałem z tą tematyką , bo to nie tylko o gruntowanie chodzi, silne oddziaływania. Raz to była poprawa na poziomie jakbym chemię jakaś przyjął. Raz poprawiłem sobie dolny kręgosłup i miednicę. Niestety w betonowej dżungli trudniej praktykować takie rzeczy.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Gruntowanie 21.04.24, 16:33
      Najbardziej mam poczucie marnowania czasu gdy w to nie lecę a doskonale wiem że to działa.
      • dotera Re: Gruntowanie 21.04.24, 16:36
        Wydaje mi się że to nie tylko jest fizyczne.
    • dotera Re: Gruntowanie 22.04.24, 11:10
      Współcześnie jest siedzący tryb życia i idea jest że ruch to zdrowie . To prawda tylko możliwe że dlatego bo niezdrowym jest sposób w jaki siedzimy z powyginanymi kręgosłupami. Natomiast już nie jestem taki pewien czy sposoby treningu atletycznego jaki się promuje to zdrowie, czy raczej trzeba mieć zdrowie żeby go przeprowadzić, a rzeczywiste zdobywanie zdrowia jest o czymś innym. Sądzę że tematyka tego wątku jest o zdobywaniu zdrowia realnego.
      • dotera Re: Gruntowanie 22.04.24, 11:16
        Zdrowie jest funkcja więzi z natura.
        • dotera Re: Gruntowanie 22.04.24, 11:33
          Jest taka koncepcja że człowiek ma pewną ilość zdrowia i jeśli jest mocno ukierunkowany trening sportowy odbywa się to kosztem rzeczywistego zdrowia organizmu jego mocy organów.
          • dotera Re: Gruntowanie 22.04.24, 11:39
            Dziś trenuje się wydolnościowo w obszarze stresu. Jakie maja znaczenie maksymalne osiągi w krótkim okresie? Znaczenie ma czy od wstania o świcie do zaśnięcia w nocy promieniejesz energia. Język angielski nazywa to zdaje się stamina w odróżnieniu do endurance

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka