15.11.24, 22:56
Po co jest reset jeśli od nowa wyświetla mi te same filmy.

Youtube to grząskie piaski. Wejdziesz przypadkiem w jeden temat i się od niego nie uwolnisz. Ale jak dekadę temu obejrzałem jedno wideo na którym mi zależało to w żaden sposób nie mogę go odnaleźć
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Youtube 15.11.24, 23:00
      Nie potrzebuję sztucznej inteligencji żeby odnosiła się do wszystkich moich śladów w necie , lub kojarzyła filmy bo ktoś podobnie je kojarzył. To nie inteligencja. To regres.
      • dotera Re: Youtube 15.11.24, 23:04
        Ai jest niczym więcej jak natrętna wyszukiwarka. Nie wiem skąd fantazje że rozwiąże problemy świata. Wygranie w szachy nie przekłada się na nic w życiu. Życie bowiem nie jest ograniczona szachownica.
        • dotera Re: Youtube 16.11.24, 05:57
          Ai to jedynie absolutna inwigilacja, możliwość fałszowania wszelkich treści i zabójstwo ludzkiej inteligencji . Amerykanie mają fetysz IQ nie do końca rozumiejąc cZym jest dlatego antropomorfizuja AI. W czasach cyfryzacji nauka nie tylko się nie rozwija szybciej ale ma wręcz zastój według naukowców.
    • dotera Re: Youtube 15.11.24, 23:08
      Aczkolwiek zauważyłem że są tematy takie że jeden film uruchomisz i masz tylko takie filmy. To dla mnie dowód że tematyka jest propagandową. Na inne tematy tak nie ma.
    • dotera Re: Youtube 16.11.24, 15:38
      Zrozumienie sztucznej inteligencji jest zrozumieniem wszelkich zaburzeń osobowości. Internet jest stanem chorobotwórczym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka