Dodaj do ulubionych

Elitarne argumenty

21.03.25, 14:10
m.youtube.com/shorts/FuIDCdJ57u0
'Elity" nie podnoszą w tym przypadku poziomu tylko uniformizuja sieciowki, a w zasadzie z nich żyją sprzedając tylko górze pierwsze zestawy kolekcjonerskie. Pan chce sprzedawać wyobrażenia z 19 wieku na 21 w którym wszystko jest odwrotnie..

Tandetne to jest domaganie się nowych wieszaków. W ramach produkcji kolejnego plastiku Wydaje mi się wręcz że jeśli ubrania są elitarne indywidualne to sklep ma własne wieszaki których patyna jest wskazana.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Elitarne argumenty 21.03.25, 14:16
      To co pan promuje to nie jest elitarna elegancja ciągnąca innych w górę tylko mundurki subkulturowe potomków arystokratów. To jest snobizm a nie elitaryzm. Nie bardzo rozumiem czemu pewne wzorce przynależności klasowej przed stu lat miałyby być najwyższą formą mody.
    • dotera Re: Elitarne argumenty 21.03.25, 14:28
      Wpisałem się ze względu na ten cytat filmowy który oglądałem niedawno akurat. Wydał mi się głupi. mamy łaskawie podziękować że korporacje modowe uniformizuja świat ? Ja się boje szukać ubrania bp mi się słabo robi na to co jest w sklepach i już to słyszałem u różnych facetów.
    • dotera Re: Elitarne argumenty 21.03.25, 18:07
      W tym co pan robi pokazuje pan doskonale że nie jest pan tym kim chce być. Nie jest pan elita w sensie najwyższej oligarchii. Jest pan tylko aspirują a wyższa klasa średnia z prowincjonalnego kraju
      • dotera Re: Elitarne argumenty 21.03.25, 18:10
        Mężczyzna który dostrzega tylko kobiecy wymiar elity jest wiejskim wsiokiem. Pan Darcy powiedział że wszystkie dzikusy potrafią tańczyć. Prawdziwa męska elita jest o wszystkim tylko nie o tym co jest na pana kanale.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka