Dodaj do ulubionych

Antysystemik

10.07.25, 06:42
m.youtube.com/watch?v=fUKVG0TxoUc
Zaczyna się budzić. Nie wiem skąd zaskoczenie jeśli od początku było widać że to hardcore polityki PiS . Wykorzystali was żeby uwiarygodnić powrót PIS do władzy a później będą chcieli was wyoutowac.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Antysystemik 10.07.25, 06:48
      Co do Trumpa dałem się nabrać ale kilka lat temu po tym jak teoretycznie na jego zmianie żadnej nowej wojny nie było . Jednak w ostatnich latach przejrzałem jakie towarzystwo wokół niego siedzi. Trzeba wiele zmienić żeby na c nie zmienić.
      • dotera Re: Antysystemik 10.07.25, 06:52
        Nie ma czegoś takiego jak personalne polityczne zmienienie polityki USA strategicznie. Zmieniają tylko taktykę do warunków. Skończyła się polityka kolorowych rewolucji i Usaidy jako nieskuteczna więc USA postanowili wziąć świat wprost za mordę starym dobrym imperializmem
    • dotera Re: Antysystemik 10.07.25, 07:03
      Po tych wyborach otworzyły mi się też oczy na antysystemik. Mianowicie w tym że dziś jest taka inwigilacja że można bez większych spodziewanych szkód wykorzystywać wrogie elektoratu które będzie się oknem overtona przesuwać w swoją stronę
      • dotera Re: Antysystemik 10.07.25, 07:13
        Usa nie jest w stanie prowadzić kilku frontów wojennych. Widać jak zamykają jeden front żeby przesunąć gdzie indziej. W tym sensie tylko spodziewać się mogłem odpuszczenie przegrywanego frontu ukraińskiego bo będą chcieli ruszyć na Iran czy bliski wschód . Było jednak wiadome że Putin nie ma żadnego powodu iść na kompromisy inne niż swoje warunki brzegowe które podał . Więc jeśli już Ameryka sie wycofa to tylko przez postawienie na drugiej zmianie Europy na Ukrainie. Tusk nie był chętny i jechał odrębnym wagonem za co antysystemik go wyśmiewał .
    • dotera Re: Antysystemik 10.07.25, 09:09
      Sfalszowane wybory. Przesuwanie granicy przyzwolenia na bojówki na ulicach. Już wprost język propagandy nawołujący do przemocy.. imperium chce sfaszyzowac prowincje żeby je wykorzystać do swojej roboty.bspimy teraz na wulkanie
      • dotera Re: Antysystemik 10.07.25, 09:25
        Są też cwani. Wystawili swoich ludzi do propagandy żeby udawać że są hard corem KO , żeby na koniec powiedzieć Tusk jest słaby trzeba zmian. Bo o to w tym wszystkim chodzi , żeby wyeliminować Tuska

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka