dotera 07.11.25, 09:36 m.youtube.com/watch?v=PHWjy4P2vWY Bardzo ciekawe informacje. Jesteśmy w ciemnej du...e czyli w trzeciej erpe Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Pani prof ciad dalszy 07.11.25, 10:07 Mnie nieco zszokowało jak propaganda mainstreamu jest na sztywno na pasku korporacji . Niby człowiek wiedział , ale teraz jak z sfałszowanymi wyborami wszystkie ręce rzucono na pokład, wszystkie maski zrzucono . Co ciekawe z reguły jak prawda niewygodna wyjdzie wszyscy nabierają wody w usta. A teraz się nie dało. Info wypłynęło na zbyt szerokie wody Oni sami uwiarygodniają słowa profesor. Bez tego bym uznał że to kolejna teoria i nie wiem komu wierzyć po latach kombinowania z dietami Odpowiedz Link
dotera Re: Pani prof ciad dalszy 07.11.25, 10:10 Mnie ciekawi czemu kupuje jakiś produkt teoretycznie monoprodukt i są na nim info że jest trochę soi itd. nie przetworzony . Gdzie oni dadzą radę wcisnąć swoje gówno. Odpowiedz Link
dotera Re: Pani prof ciad dalszy 07.11.25, 10:26 m.youtube.com/watch?v=bbEcMjf6wiA&pp=ygUEYXRvcg%3D%3D Co za głupoty. Przecież wszyscy na youtubie zarabiają pieniądze. Ona nie jest monopolistkax swojego produktu tylko stawia na niego jako na zdrowy Wielkie korporacje przekupują gremia naukowe, a małe firemki mają być po sądach ciąganie że powołują się na badania naukowe Odpowiedz Link
dotera Re: Pani prof ciad dalszy 07.11.25, 11:02 Skoro nie karmimy noworodków soja wydaje się to niezbyt kontrowersyjne że nie powinno jej być w mleku zastępczym i krowie jest bliższe ssakom Odpowiedz Link
dotera Re: Pani prof ciad dalszy 07.11.25, 10:59 Pis poparł panią Profesor. Najbardziej amerykańska partia w Polsce . Znów przebieranki jak z imigrantami, Ukrainą. Jak dojdą do władzy zrobią zapewne wszystko wbrew słowom profesor. Zwłaszcza że Ukraina to amerykański przemysł żywieniowy . Tego się bałem z Ukrainą że oni wprowadza to żywność modyfikowana a ona okazuje się już jest w Polsce . To wyjaśnia czemu młodzież raptem zaczęła tych Odpowiedz Link
dotera Re: Pani prof ciad dalszy 07.11.25, 11:10 Tycie Amerykanów jest najlepszym przykładem słów pani profesor. Nie ma opcji żeby żarli z zasady kilka razy więcej niż Europejczycy. Mają najgorsza żywność i to samo sprowadzają do Europy Tu akurat mnie żadne kanaly "naukowe" nie przekonają. Koncerny sobie stworzą autorytety na każdy temat tak jak tworzą fundację od każdego tematu . Wystarczy porównać skalę tycia USA i innych krajów na świecie Odpowiedz Link