25.11.25, 00:44
m.youtube.com/shorts/ZEnBuIXDZR0

Nie będą walczyć z hejtem gdyż internetu bez hejtu nie ma. Mam bana pod artykułami i skasowane mi było konto pierwszego dnia Facebooku gdy starałem się wyrażać swoje poglądy kulturalnie. Obok były wpisy z hejtem wprost i one zostały. Wyciekły dokumenty Facebooka o tym że trzeba podkręcać hejt, ale oczywiście kasowane mają być treści których władza nie lubi . Także prześladowano mnie przez lata za treści całkowicie legalne bez hejtu, na które jakoś innych środków prawnych nie znaleźli
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Cenzura 25.11.25, 00:46
      Budowany jest totalitaryzm obecnie bez ogródek . Faza rozprężenia była tylko po to żeby wychować ludzi niezdolnych do protestu.
      • dotera Re: Cenzura 25.11.25, 00:49
        To czego nigdy nie zrozumiano do końca to fakt że metody totalitaryzmów obu, ich propaganda były zainstalowane przez zachód . Totalitaryzm wprost jest konsekwencją filozofii nowożytnej
    • dotera Re: Cenzura 25.11.25, 01:39
      Hejt został w Polsce rozpętana odgórnie według reguły dziel i rzadz. Co więcej same sobie elitki postawiły temu pomnik w postaci filmu Hejter . Agencje są wynajmowane do obsługi hejtu w necie . Na początku ludzie pisali kulturalnie . Całą popkultura obecna żywi negatywne emocje i jest to specjalnie robione. Polityka. Po cZym jak rozpętali nie świecą teraz chcą karać. Ale nie są. Hejt chcą karać. Im hejt pasuje. Nie mogą znieść że telewizje są w likwidacji i mainstream poprawności politycznej się rozmywa w internecie. Paradoksalnie internet dał im kontrolę inwigilacji jak nigdy w historii , ale odebrał monopol na to co ludzie ogladaja.
      • dotera Re: Cenzura 25.11.25, 01:44
        Myślę że przyszłość internetu to internet do końca martwy. Już jest i tak w większości. Nastąpi jednak nowy poziom. Będą fałszowane pod internautę treści indywidualnie w czasie rzeczywistym . Każdy w tym samym miejscu będzie czytał to co pozwoli mu sprać efektywniej mozg w danym kierunku.
        • dotera Re: Cenzura 25.11.25, 01:47
          Cyfryzacja to najbardziej przereklamowany wynalazek w historiii, ale ma zaletę kontroli społeczeństwa przez inwigilację doskonała. Dlatego władza jakoś nie płacze że na ten absurd idą gigantyczne ilości energii, ale boli ją że w mieszkaniu piecyk elektryczny i żarówki za dużo zjedza prądu
          • dotera Re: Cenzura 25.11.25, 01:54
            Zamiast dostępu do wiedzy dostaliśmy propagandę . Zamiast demokracji oddolnej inwigilację zamiast społeczeństwa samotność w sieci. A tam gdzie można by przyspieszyć sprawy z urzędami dekadami nie umieją zrobić sensownych systemów. Do tego niszczycielski wpływ internetu na psychikę i zdolności intelektualne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka