30.03.26, 05:55
Są jednak bez sensu. To tylko odszczepienie od rzeczywistości.
Obserwuj wątek
    • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:00
      Specjalnie dużo nie marzę, jednak w jednej sferze uciekłem w nie od rzeczywsistości i one nie pomagają w naprawie tego tylko wrecz przeciwnie
      • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:02
        Nie marzę tam gdzie być może one mają one sens. W końcu wszystko zaczyna się od planów. Uciekłem tam gdzie nie jest to kwestia planów tylko twardej rzeczywistości.
        • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:06
          Zrozumiałem to w końcu. Nie należy mieszać porządków rzeczywstości.
          • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:10
            Chciałem się od tego wyzwolić, ale nie znałem tego natury. Teraz sobie uświadomiłem.

Pewne sprawy nie powinny być kwestią fantazji.
            • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:11
              Dawno temu miałem najbardziej poetycki znak i on był o tym. trzeba go w końcu posłuchac
    • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:19
      Dwa dni temu miałem dziwny sen. Bez odniesienia do życia . Kto wie jednak, może był związany z tym tematem. Coś się rusza w tym temacie być może.
    • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:28
      Chyba teraz zrozumiałem to co mówił Jogin na ten temat.
      • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 06:33
        To była jedyna rzecz której nie umiałem pogodzić z jogą. Wiedziałem ze to iluzja, ze to głupota z perspektywy jogi. Wiedziałem w końcu ze wielu ludzi paradoksalnie związanych z tematem poszło w te strone, a pozniej odpusiło. Teraz zrozumiałem jakie jest tego zrodło
    • dotera Re: Marzenia 30.03.26, 12:47
      Kiedyś przeszedłem metamorfozę w widzeniu świata, którą okupiłem sporym kilkumiesiecznym cierpieniem. Radykalnie poszerzyły mi się horyzonty. To było dobre, ale nie oznacza koniecznie ze rozwiązujesz sprawy bardziej podstawowe jesli rozwiazało się coś wyżej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka