aidka 27.09.08, 20:42 chodźcie no pooglądać ' Mam talent' i zwyrokować kto tam pasuje na potencjalnego depresyjnego. /kto ma motywy i podstawy, by zachorować, to mu się marchewkę wyśle./ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hiperrealizm Re: A wiecie co? 27.09.08, 20:51 pl.youtube.com/watch?v=g-JB6D6hZnI&feature=related Odpowiedz Link
nienill Re: A wiecie co? 27.09.08, 20:59 po linkach do przeszlosci pl.youtube.com/watch?v=JZ_bfF03aN8&feature=related Odpowiedz Link
aidka Re: A wiecie co? 27.09.08, 21:34 ja, bym na początek marchewkę Foremniakowej podesłała i dzieciom wepchanym do przez mamy do tego programu. Odpowiedz Link
aidka Re: A wiecie co? 27.09.08, 21:55 i jeszcze ten 20-letni małomówny student z bladą, zgaszoną twarzą, którego talent polega na umiejętności wbijania sobie gwoździa w nos. Odpowiedz Link
kasia-1357 Re: A wiecie co? 27.09.08, 22:24 Człowiek to brzmi ... dumnie ? Nie za bardzo! Już milsza jest ... małpka! Nawet jej zazdroszczę. Dosyć smutne .... Odpowiedz Link
nienill Re: A wiecie co? 27.09.08, 22:29 > Już milsza jest ... małpka! a masz małpkę w domu? Odpowiedz Link
nienill Re: A wiecie co? 28.09.08, 22:17 kasia-1357 napisała: > Małpki nie mam, mam pieska! przebierz go za małpkę Odpowiedz Link
dolor dosyć wesołe 28.09.08, 22:23 kasia-1357 napisała: > Człowiek to brzmi ... dumnie ? Nie za bardzo! > Już milsza jest ... małpka! > Nawet jej zazdroszczę. > Dosyć smutne .... "W Zoo. Wszystkie zwierzęta zachowują się przyzwoicie oprócz małp. Widać, że człowiek jest już blisko."(Cioran) Odpowiedz Link
nienill Re: dosyć wesołe 28.09.08, 23:42 kasia-1357 napisała: > Dosyć smutne ... fajnie widocznie sama jestes smutna Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: A wiecie co? 27.09.08, 22:37 a podejrzałam dzisiaj, pierwszy raz. i też współczuję tym dzieciom wysyłanym tam przez nadambitne mamy. marchewki zatem idą do dzieci. najlepiej w postaci kubusiów (wojewódzkich) coś jeszcze chciałam napisać, ale , kurde, zapomniałam Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: A wiecie co? 27.09.08, 22:39 a pamiętacie Irka z big brothera? bodajże druga edycja. ludzie mieli rozrywkę, bo do programu wprowadzono najprawdziwszego Waryata. ostatni chodził spać i pierwszy wstawał. non stop nakręcony. w końcu wylądował w psychiatryku. ciekawe, czy producenci programu płacili jakieś kary za to, że w porę nie zareagowali Odpowiedz Link
nienill Re: A wiecie co? 27.09.08, 22:56 to on byl waryatem? pamietam jak go przez mgle, ale po raz kolejny widze, ze ja te pare lat temu cudownie nieswiadoma bylam Odpowiedz Link
aidka Re: A wiecie co? 27.09.08, 23:10 Irek był wariatem. walił w programie niesamowite teksty. miał też jakiś agresywny odlot na wizji. i jeszcze w badziewiu Gruzy zagrał "Ireeeeek - kosmiczna nominacja". tytuł od Irkowych kosmicznych zachowań wziął się. Odpowiedz Link
nienill Re: A wiecie co? 27.09.08, 23:26 pamietam, ze ruszal sie sporo i mial rumience na policzkach Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: A wiecie co? 27.09.08, 23:12 wyrzucono go z programu, bo był strasznie nakręcony i pewnej nocy zdemolował wszystko, rozwalał kamery. wtedy zabrali go prosto do szpitala psychiatrycznego. ja też byłam wtedy cudownie nieświadoma. i dziwiłam się, jak kogoś tak fajnego mogli uznać za 'psychicznego'... Odpowiedz Link
lucyna_n Re: A wiecie co? 28.09.08, 23:38 pamiętam postać Irka mieli takie zadanie że mieli spoędzić całą dobę związani wszyscy jednym dlugim sznurkiem i on cala dobę ani na minutę nie przestawał gadać, to było masakryczne, dziwilam się że ci ludzie go nie udusili tą liną. biedny Irek. Odpowiedz Link
60_secund mój ulubiony 28.09.08, 23:09 program!, mam kika kwadransów śmiechoterapii, freak show marzenia o sławie, być na okładakach pism przechowywanych przez obywateli w sąsiedztwie papieru toaletowego, przed domem w krzakach paparazzi, mieć nazwisko lepiej i szybciej kojarzone niż np. Kopernik, ktoś chętny na eliminacje z jakimś talentem? Odpowiedz Link
aidka Re: mój ulubiony 29.09.08, 00:14 ja mam wielki talent do pieprzenia wszystkiego, czego tylko się tknę. Odpowiedz Link
60_secund Re: mój ulubiony 29.09.08, 00:30 zastanawiam sie co ja mogłabym zaprezentować? wiem! mam talent do gubienia i szukania wszystkiego np. długopisu, kluczy, nożyczek, szukanie zajmuje mi tyle samo czasu co siedzenie w necie czyli niewiele zostaje na resztę Odpowiedz Link