aidka 02.10.08, 22:24 żadnych przesyłek się nie spodziewałam, więc byłam zadziwiona. otwieram, a w środku napakowany po brzegi świeżo zerwany lubczyk. /nawet podwiędnąć nie zdążył. czyż to nie urocze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
something.out.of.the.blue Re: dostałam dziś paczkę 02.10.08, 22:26 a ja chciałam zjeść pączka. zapakowanego. ale w ostatniej sekundzie zmieniłam zdanie i trafiło na drożdzówkę z serem. Odpowiedz Link
aidka Re: dostałam dziś paczkę 02.10.08, 22:40 something.out.of.the.blue napisała: > a ja chciałam zjeść pączka. zapakowanego. ale w ostatniej sekundzie zmieniłam > zdanie i trafiło na drożdzówkę z serem. > jeśli liczysz na to, że ktoś się tu wkurzy i Cię wytnie, to nietrafione. z takimi oczekiwaniami musisz pójść na fd. Odpowiedz Link
something.out.of.the.blue Re: dostałam dziś paczkę 02.10.08, 22:42 nie chciałam Cię wkurzać. po prostu dzisiaj za szybko myślę i za szybko piszę, tak mi się luźno skojarzyło. sory. Odpowiedz Link
aidka Re: dostałam dziś paczkę 02.10.08, 23:28 something.out.of.the.blue napisała: > nie chciałam Cię wkurzać. po prostu dzisiaj za szybko myślę i za szybko piszę, > tak mi się luźno skojarzyło. sory. nie masz za co sorkować, bo mnie nie wkurzyłaś. myślałam jednak, że chcesz mnie wkurzyć. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: dostałam dziś paczkę 02.10.08, 22:27 aidka napisała: > żadnych przesyłek się nie spodziewałam, więc byłam zadziwiona. > otwieram, a w środku napakowany po brzegi świeżo zerwany lubczyk. > /nawet podwiędnąć nie zdążył. > czyż to nie urocze? Cudowna przesyłka. Zazdrość mnie zżera: -) Odpowiedz Link
carla.bruni Re: dostałam dziś paczkę 02.10.08, 23:32 aidka napisała: > żadnych przesyłek się nie spodziewałam, więc byłam zadziwiona. > otwieram, a w środku napakowany po brzegi świeżo zerwany lubczyk. > /nawet podwiędnąć nie zdążył. > czyż to nie urocze? jakis tajemniczy wielbiciel:)? Odpowiedz Link
aidka Re: dostałam dziś paczkę 03.10.08, 05:24 carla.bruni napisała: > aidka napisała: > jakis tajemniczy wielbiciel:)? no. ale bez szans. mimo tak zwariowanego gestu, który mi się spodobał. ja tam się w te rzeczy nie bawię, bom zamrozona od lat czterech na amen. lód. totalna zimna ryba. jak ten Kaj z 'Królowej Śniegu' Andersena. Odpowiedz Link
carla.bruni Re: dostałam dziś paczkę 03.10.08, 10:00 aidka napisała: > carla.bruni napisała: > > > aidka napisała: > > jakis tajemniczy wielbiciel:)? > > no. > ale bez szans. > mimo tak zwariowanego gestu, który mi się spodobał. > ja tam się w te rzeczy nie bawię, bom zamrozona od lat czterech na > amen. > lód. > totalna zimna ryba. > jak ten Kaj z 'Królowej Śniegu' Andersena. > moze trzeba sie odmrozic i dac mu szanse? moze on nie bedzie marudzil jak sie przy nim cos dobrego zrobi? nie wie czy dobrze pamietam, ale ostatnio chyba Ty przebywalas z takim marudzacym czlowiekiem? Odpowiedz Link