depresja.sucks 25.11.08, 20:41 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=86372 Nastepne zalozylas, aby lapac frajerow? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ivonne.3 Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 20:51 wow,uwielbiam Cię za to buszowanie po gazecie i szpiegowanie :) Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 20:54 Wiem ze mnie uwielbiasz:) Szpiegowania mozna sie od Ciebie nauczyc. Jak tylko napisze jakis nowy post, bach za minutke odpisujesz:) Ty chyba mnie szpiegujesz? Moze sie zakochlas? A moze isabelle klakierkowi dala zadanie zeby prowadzil obserwacje? Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 20:57 depresja.sucks napisał: > Moze sie zakochlas? I LOVE YOU :* A moze isabelle klakierkowi dala zadanie zeby > prowadzil obserwacje? No a jakże, oczywiście,Ja marionetka jestem Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:00 No a jakże, oczywiście,Ja marionetka jestem Rozmawials juz o tym z t. (nie wiem czy facet czy baba, ale zaraz poczytam na otwartym forum gdzie juz wszystkie zale wyplakalyscie) I LOVE YOU :* No to moze zaprosisz mnie na swoje forum, bedzie bardziej intymnie, pogadamy... Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:00 depresiaczku już teraz zaczynam się martwić na poważnie, nie dość, że z małą główką, to w dodatku paranoik, może myślisz, że jesteś isabelle? biedaczek Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:02 Isabelle, Nastepna moja wielbicielka wpadla. Dziewczyny, naprawde mi milo, ze tak mnie obserwujecie. Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:03 To miło podczytywać tak mądrego, myslę,że i męskiego faceta :) Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:07 Ivcia, no weź, nie przesadzaj :P duża klatka, mały ptaszek Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:08 Depresiak, lepiej się nie pchaj, bo u nas same kobiety, a ty słaby chłopak jesteś jakiś Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:09 Ni na dodatek spragniony seksu,lesbijki mu w głowie..:P Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:12 Ni na dodatek spragniony seksu,lesbijki mu w głowie..:P Ivcia no przestan koachnienka, no ivciaaaaaaaaaa A Ty ksiezniczko lesbijskie forum sobie zrobilas? Zajebista laske wpuscilas? Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:17 nie odwracaj naszej uwagi, daj sobie pomóc :-) Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:09 duża klatka, mały ptaszek A skad wiesz, ze nie posiadam innego narzadu rodnego? A Ty masz obsesje na temat klatek z trollami? Odpowiedz Link
only_isabelle Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:14 nie depresiaczku, sam się wydałeś, już wcześniej :P :P :P Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:16 Lesbijki jestescie. Izuś,śniłaś mi się dziś... Autor: ivonne.3☺ 08.10.08, 09:41 Dodaj do ulubionych Odpowiedz cytując Odpowiedz Mieszkałyśmy na przeciwko siebie,odwiedzałyśmy się codziennie,za przyjazniłyśmy się poprostu.:* Odpowiedz Link
ivonne.3 Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:17 depresja.sucks napisał: > Lesbijki jestescie. > > Izuś,śniłaś mi się dziś... > Autor: ivonne.3☺ 08.10.08, 09:41 Dodaj do ulubionych > Odpowiedz cytując Odpowiedz > > Mieszkałyśmy na przeciwko siebie,odwiedzałyśmy się codziennie,za > przyjazniłyśmy się poprostu.:* Ajjjjj podjarałeś się czy co???:P:P Odpowiedz Link
depresja.sucks Re: Nowe forum isabelle! 25.11.08, 21:17 nie depresiaczku, sam się wydałeś, już wcześniej :P :P :P A gdzie bo nie pamietam. I co sie wydalo? Odpowiedz Link