gabi_niedzisiejsza 27.01.09, 19:44 rano wzięłam setaloft i pół Xanaksu, ile mogę wypić wina wieczorem, odpiszcie szybko, Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gabi_niedzisiejsza Re: ile alkoholu 27.01.09, 20:13 No i jak żyć. Trudno będę się "bawić" bez alkoholu, albo wyleję do kwiatka ukratkiem, dobrze kwiatkowi Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: ile alkoholu 27.01.09, 20:23 i będziesz miała w chałupie nawalonego kwiatka. zawsze to jakaś egzotyka. a tu tymczasem miast się skupić na pilnej do wykonania robocie zerka się w tv : na jednym kanale laska uzależniona od alkoholu. na drugim kanale od hazardu. zna się taką co to od hazardu jest uzależniona. w rok przepieprzyła 300 tysięcy mojego brata ciotecznego, ale się, będąc naiwną do granic możliwości, jeszcze na jej prośbę półtora tysiąca pożyczyło jej, bo mówiła, że ma nóz na gardle i rachunki do zapłacenia niezwłocznie. potem nie oddała, a gdy się poprosiło o zwrot kasy i zasugerowało, że kłamała o rachunkach i że wszystko w salonie gier przegrała, to odpowiedziała, że gówno mnie obchodzi na co wydała. się powiedziało, że ma prawo obchodzić, bo to moja kasa, a ona na to z furią : - jak mi ją pożyczyłaś, to już nie była twoja, tylko moja. mieć taki tupet, jak ona... - może żyłoby się łatwiej. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: ile alkoholu 27.01.09, 20:36 A i owszem, również miałam przyjemność z osobnikiem takowego pokroju, w Grand Hotelu w Sopocie w kasynie przepuścił wszystko co miał i przybył do mnie ażeby odsprzedać mi swoje dzinsy w dobrej cenie (męskie, znoszone, bezrozmiarowe), onczas był tak chudy przeraźliwie i blady, że się przestraszyłam, ale spodni nie kupiłam. Wyszedł z tego i wykonuje podobno szacowny zawód adwokata Odpowiedz Link
aurelia_aurita Re: ile alkoholu 27.01.09, 21:40 chcesz się znęcać nad Kfjatkiem??? oczywiście teoretycznie przy prochach się nie pije. teoretycznie. ja nie widzę różnicy z prochami i bez. Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: ile alkoholu 27.01.09, 21:45 Rozwiń proszę, czyli jednak można trochę się napić? Ja już boję się wszystkiego, wczoraj wieczorem wzięłam na sen leviron a potem zapaliłam papierosa i o mało nie zemdlałam. Odpowiedz Link
nienill Re: ile alkoholu 27.01.09, 21:51 gabi_niedzisiejsza napisała: > Rozwiń proszę, czyli jednak można trochę się napić? nie wiadomo jak sie napijesz to sie okaze jak reagujesz Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: ile alkoholu 27.01.09, 21:52 ach Ty Aurelko jedna do cna zepsuta kusicielko. /teoretycznie różnica jest - alkohol wzmacnia działanie prochów, prochy wzmacniają działanie alkoholu - czyli mniej kasy się na trunek przy prochach wydaje/ Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: ile alkoholu 27.01.09, 22:01 Wchodzi nawalony mąż do domu, staje na środku pokoju, rozpościera ręce i wrzeszczy: kochanie, mam dla ciebie niespodziankę!!! Tadam STOJĘ!!! Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: ile alkoholu 27.01.09, 22:06 skoro i "kochanie" i jeszcze niespodzianka, to ani chybi kocha Cię on miłością wielką, czystą i prawdziwą. Odpowiedz Link
elzbieta007 Re: ile alkoholu 27.01.09, 22:44 >czyli mniej kasy się na trunek przy prochach wydaje Możliwa jest także odwrotna kalkulacja. Poszerzenie możliwości zwiększa poczucie wolności:) Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: ile alkoholu 27.01.09, 23:01 No tak tylko połączywszy prochy i alkohol ryzyko wrażenia zejścia lekko się zwiększa i w razie czego cholerny obciach na pogotowiu, bo nie dość, że wariatka, to jeszcze ćpiunka i pijaczka, no i miało być tak pięknie, a wyszło jak zawsze Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: ile alkoholu 27.01.09, 23:08 to znaczy jak wyszło ? /Gabi...- a tak w ogóle, to kto Ty jesteś ? bywalczyni z nowym nickiem czy niebywalczyni - pierwiastka ? - że zapytam tak ciekawsko.../ Odpowiedz Link
gabi_niedzisiejsza Re: ile alkoholu 27.01.09, 23:14 Oj gwoli wytłumaczenia, takich jazd nigdy nie przeszłam, po prostu tak się mówi "miało być pięknie, a wyszło jak zawsze". A jestem tak w ogóle od niedawna. Odpowiedz Link