dolor 23.04.09, 15:44 Siedzę ja sobie od sześciu godzin w przegrzanym od słońca gabinecie w środku betonowego osiedla, a tu nagle widzę, że po mojej ręce spaceruje mrówka (teraz chyba wędruje gdzieś we wnętrzu laptopa). Kiedy wreszcie będzie jesień? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ellena_cyganka Re: Wiosna potwierdzona. 23.04.09, 20:18 Rety dolor, jak Ty to robisz, że tak Cię raduje wiosna. Mnie jest tak zimno, jakbym była trupem. Mam fatalny dzień. Odpowiedz Link
dolor Re: Wiosna potwierdzona. 23.04.09, 22:07 Wypraszam sobie radowanie, ale faktem jest, że mnie jakoś dziwnie w tym roku nie rozłożyła. Może to dzięki negatywnym myślom, niechęci do słońca i nienawiści do odgłosów, jakie wydają ptaki, a które jakiś dowcipniś śpiewem nazwał? Odpowiedz Link
osmy_grzech_glowny Re: Wiosna potwierdzona. 23.04.09, 22:16 a mzoe to nie nienawisc tylko zazdrosc? Odpowiedz Link
dolor Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 11:22 Jak niski nie byłby mój upadek, do zazdrości jeszcze nie dosz Odpowiedz Link
dolor Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 11:25 ło. Może to lenistwo? Tym razem post sam mi się wysłał w połowie pisania. Odpowiedz Link
ichnia Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 10:09 ellena_cyganka napisała: > Rety dolor, jak Ty to robisz, że tak Cię raduje wiosna. Mnie jest > tak zimno, jakbym była trupem. Nie martw się, mnie cały czas też jest tak zimno. Jak wyłączyli mi ogrzewanie w pracy, to jak ma być... :/ A z tego co zrozumiałam to dolor nie raduje się wiosną,tylko nie może doczekać się jesieni. I to pewnie sarkazm... Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 10:48 Ale dolor w ogóle jakiś uradowany ostatnio i o seksie ciagle nawija i o wiośnie, Odpowiedz Link
ichnia Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 10:56 ellena_cyganka napisała: > Ale dolor w ogóle jakiś uradowany ostatnio i o seksie ciagle nawija > i o wiośnie, A bo u facetów tak dziwnie się składa, że na wiosnę zwiększa im się ochota na seks ;)) Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 11:03 w marcu koty, w kwietniu psy, a w maju my Odpowiedz Link
beatrix-kiddo Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 11:47 ellena_cyganka napisała: > w marcu koty, w kwietniu psy, a w maju my No właśnie, mój cocker spaniel się zakochał i nie idzie z nim wytrzymać ;-) Panie Dolor, ja protestuję przeciwko jesieni, która nastraja mnie podle, ja upraszam lato i upały. Uwielbiam. Odpowiedz Link
dolor Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 11:28 ellena_cyganka napisała: > Ale dolor w ogóle jakiś uradowany ostatnio i o seksie ciagle nawija > i o wiośnie, O wiośnie z odrazą nawinąłem raz, a o seksie zawsze nawijam, może to Ty się uwrażliwiłaś na taki przekaz? Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 12:31 A i owszem uwrazliwiłam sie ;) Odpowiedz Link
ellena_cyganka Re: Wiosna potwierdzona. 24.04.09, 12:34 Dolor podstępem zakrada się do alkowy... Odpowiedz Link