nienill 27.05.09, 13:21 bulimiczki, ktore utyly i z bolem serca jakos z tym zyją od bulimiczek, ktore rzucaja sie jak wariatki na leki typu meridia? (mogą byc tez osoby z kompulsami) ktos sie pokusi o przedstawienie szkicu osobowosci? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jo_march Re: czym sie roznia 27.05.09, 13:37 nienill napisała: > bulimiczki, ktore a co Cię tak znowu? te bulimiczki? wszystkie głupie cipy co boją się własnego cienia. Odpowiedz Link
nienill Re: czym sie roznia 27.05.09, 13:39 jo_march napisała: > nienill napisała: > > > bulimiczki, ktore > > a co Cię tak znowu? co mnie tak? > te bulimiczki? > > wszystkie głupie cipy > co boją się własnego cienia. to straszne, ze tak bardzo wole wiedziec na 99% z kim pisze zanim cos odwarkne Odpowiedz Link
jo_march Re: czym sie roznia 27.05.09, 13:49 nienill napisała: > to straszne, ze tak bardzo wole wiedziec na 99% z kim pisze zanim cos odwarkne boisz się mnie? pannico? :-) Odpowiedz Link
nienill Re: czym sie roznia 27.05.09, 13:59 jo_march napisała: > nienill napisała: > > > to straszne, ze tak bardzo wole wiedziec na 99% z kim pisze zanim cos odw > arkne > > boisz się mnie? pannico? > :-) Ciebie wlasnie nie ale wiadomo to.... jeszcze biedną Aidke pogonię... Odpowiedz Link
nienill Re: czym sie roznia 27.05.09, 14:00 jo_march napisała: > że ja niewrażliwa jestem? > potwarz. co bym nie odpisala, komus dowalę Odpowiedz Link
jo_march Re: czym sie roznia 27.05.09, 14:02 nienill napisała: > co bym nie odpisala, komus dowalę proszę Pani. oddychaniem albo nawet istnieniem samym krzywdzi Pani tych co się za Pani ofiary uważają Odpowiedz Link
nienill Re: czym sie roznia 27.05.09, 14:08 > proszę Pani. oddychaniem > albo nawet istnieniem samym krzywdzi Pani tych > co się za Pani ofiary uważają zrobie sobie z tego makatke Odpowiedz Link