paradoxus 14.06.09, 23:29 wszystko inne potrafię taaak to by było miłe nie potrafię i nie potrafię już ukrywać, że nie. --- ale wciąż wiele we mnie siły życia. --- a w moim mieście znowu karuzela. to bardzo dobry znak. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aidka Re: ja tylko nie potrafię żyć 14.06.09, 23:38 Twoje miasto, to chyba skupisko magnolii. i placów na wzór Paryża. polataj wokół placów z kwiatami magnolii we włosach... się może polepszy coś na świecie tym bożym od tego ? a Tobie pomniczynę postawią - niczem Statua Wolności zaistniejesz. albo choć, jak Wanda co nie chciała Niemca ? Odpowiedz Link
paradoxus Re: ja tylko nie potrafię żyć 14.06.09, 23:45 pomnik już stoi :-) nad głębinowym --- to żart. z babcią byśmy się pozabijały Odpowiedz Link
aidka Re: ja tylko nie potrafię żyć 14.06.09, 23:53 nie wiem jaki. sto lat nie byłam tam. czy to pomnik Szalejącej z Autami ? Odpowiedz Link
paradoxus Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 00:03 z nazwiskiem kawałek kamienia. ponoć gadam jak samobójca. a ja nie mam najmniejszego zamiaru. wszystko jedno. tak zwyczajnie - Odpowiedz Link
aidka Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 01:04 jak dla mnie to, może nie samobójca z przemyślenia, ale easy mocno rider. podświadomość i takie dążenie stąd ? Odpowiedz Link
paradoxus Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 17:49 teraz to ja jestem rajder nielot Odpowiedz Link
nienill Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 08:23 aidka napisała: > Twoje miasto, to chyba skupisko magnolii. > i placów na wzór Paryża. > polataj wokół placów z kwiatami magnolii we włosach... to cie ubiora w takie sweter z dlugimi rekawkami, zaopiekuja sie i juz nie bedzie problemu, ze zyc sama nie umiesz Odpowiedz Link
paradoxus Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 17:48 nienill napisała: > to cie ubiora w takie sweter z dlugimi rekawkami, zaopiekuja sie > i juz nie bedzie problemu, ze zyc sama nie umiesz byle bym nie wyglądała w tym grubo. Odpowiedz Link
nienill Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 17:54 nawet jesli, to tylko na poczatku potem schudniesz nie pytalam, ale nie sadze, zeby bulimiczki dostawaly bonusowe porcje Odpowiedz Link
paradoxus Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 18:00 nie uwierzysz - ale nieźle karmią Odpowiedz Link
nienill Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 18:06 no wiec nie rozumiem entuzjazmu bo albo przymusowy odwyk albo ogranoczone zwracanie, wiec kulka jeszcze wieksza Odpowiedz Link
paradoxus Re: ja tylko nie potrafię żyć 15.06.09, 18:09 mój entuzjazm jest ograniczony Odpowiedz Link