depresja-cafe_pod_szczurem 21.07.09, 12:09 ze na tamce 3 setki chlopa spiewa bogurodzice Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olga_w_ogrodzie Re: czy to prawda 21.07.09, 13:52 a na jaką okoliczność te chłopy tam tak ? Odpowiedz Link
depresja-cafe_pod_szczurem Re: czy to prawda 21.07.09, 15:54 obrona warszawskich sukiennic Odpowiedz Link
aidka Re: czy to prawda 22.07.09, 00:20 warszawskie sukiennice stosunkowo oryginalnej urody. towary tam takoż specyficzne były. woli się jednak te pamiątki i ludowe wyroby z krakowskich. Odpowiedz Link
stadko_dzikow Re: czy to prawda 22.07.09, 08:51 tylko gdzie teraz obywatel warszawy neizamozny ma sie ubierac? zamknieto stadion, zamknieto sukienice. tam bylo taniej. jedyne miejsce gdzie spodnie do 100 zlotych sie kupowalo i wszystkie dokladnie rozmiary byly. a teraz sa tylko drogie sklepy w galeriach handlowych, z rozmiarami i wygladaem dla chudych gejow przed 20 rokiem zycia. albo szmateksy. ale skoro za komuny lud mowil ze spodnie odra nowe mogl kupic, to kurwa czemu mam nosic w tej nowej pieknej rzeczywistosci po eskimosie jakims. Odpowiedz Link
surikotka Re: czy to prawda 22.07.09, 09:15 > albo szmateksy. ale skoro za komuny lud mowil ze spodnie odra nowe mogl kupic, > to kurwa czemu mam nosic w tej nowej pieknej rzeczywistosci po eskimosie jakims nie musisz no chyba ze chcesz tez dostac spodnie (niemal) prosto z galerii po zlotych 20 tyle, ze do galerii mozesz isc raz i wywalic zlotych kilkaset albo swojego rozmiaru w ogole nie znalezc, a do szmateksu przydaje sie przejsc razy kilka, zanim sie cos sensownego wygrzebie Odpowiedz Link
stadko_dzikow Re: czy to prawda 22.07.09, 09:21 ja nie mam najpopularniejszych wymiarow, jesli cos kupuje to takie co jest, a nie ze jakis wybor kiedykolwiek mialem. w takim szmateksie nic bym nie dobral, a pozatym spodnie kupuje raz w roku. co innego jak sie jest strojnisia ze standartowymi wymiarami, to mozna tanio zzapelnic szafe. Odpowiedz Link
surikotka Re: czy to prawda 22.07.09, 11:17 stadko_dzikow napisał: > ja nie mam najpopularniejszych wymiarow, czyli jest to miejsce jak najbadziej dla Ciebie > w takim szmateksie nic bym nie dobral, byles kiedykolwiek? > a > pozatym spodnie kupuje raz w roku. fantastycznie wiec mozesz wchodzic powiedzmy dwa razy w miesiacu i w ciagu roku na 100% choc jedne spodnie znajdziesz Odpowiedz Link
stadko_dzikow Re: czy to prawda 22.07.09, 11:21 a jesli to sa spodnie po jakims obslizglym hedonistycznym obywatelu europy zachodniej, nie daj boze niemcu, ktory je zalewal piwskiem, sperma i wymiotami? Odpowiedz Link
ichnia Re: czy to prawda 22.07.09, 11:30 stadko_dzikow napisał: > a jesli to sa spodnie po jakims obslizglym hedonistycznym obywatelu europy > zachodniej, nie daj boze niemcu, ktory je zalewal piwskiem, sperma i wymiotami? Te ubrania są dezynfekowane przed sprzedażą (dzięki temu mają specyficzny zapach). A po zakupie należy je wyprać i wszystko gra :) Odpowiedz Link
surikotka Re: czy to prawda 22.07.09, 11:35 > Te ubrania są dezynfekowane przed sprzedażą (dzięki temu mają specyficzny > zapach). od ktorego mnie potem wszystko swedzi ale trudno nikto nie mowil, ze zycie bedzie lekkie Odpowiedz Link
surikotka Re: czy to prawda 22.07.09, 11:34 stadko_dzikow napisał: > a jesli to sa spodnie po jakims obslizglym hedonistycznym obywatelu europy > zachodniej, nie daj boze niemcu, ktory je zalewal piwskiem, sperma i wymiotami? to do ceny musisz sobie doliczyc proszek, wode i energie swoja lub pralki Odpowiedz Link
stadko_dzikow Re: czy to prawda 22.07.09, 11:54 teraz sie produkty wedzi tak, ze sie puszki otwiera z zapachem wedzonki, i produkty przesiakaja. pewnie sa tez dezodorantu o zapachu dezynfekcyjnym. ja mysle ze to trzeba w 5 litrach spirytusu moczyc. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: czy to prawda 22.07.09, 12:09 Dzicy, to nie wiecie, że pełno drobniejszych bazarków jest w W-wie z budami pełnymi ciuchów ? - na Żoliborzu np. przy Broniewskiego - tam też pełno Azjatów handlujących, jak na stadionie było. a do szmateksów, to ja lubię łazić robić przeglądy, bo można dostać rzeczy, jakich nikt inny nosić nie będzie. czasem są tam rzeczy nowe też - a te po Eskimosach, tak, jak się tu rzekło yżej - wyprać i już. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: czy to prawda 22.07.09, 12:30 acha, i jeszcze wyprzedaże. warto polowanie na spodnie zrobić - nawet w dobrych, firmowych sklepach mozna, gdy się kończy sezon jakiś tam, wytropić tanio coś naprawdę fajnego. więc już z siebie, Dzicy, nie róbcie takiego biedactwa, co to mu odcięto dopływ do spodni w jako takiej normalnej cenie. Odpowiedz Link