nowakowski.adam 24.07.09, 22:35 Widzę, że wciąż tu siedzicie, kilkoro odpadło, co nie znaczy , że ozdrowieli. Moja diagnoza obecna brzmi: patentowane lenie!! Nadal Was badam, kochani:)) Pozdrawiam, Adam Nowakowski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
loserka Re: Witam ponownie 24.07.09, 22:44 dalszych owocnych badań i wiele radości z nowych wiekopomnych odkryć życzą kochanemu Adasiowi Nowakowskiemu wszyscy krewni i znajomi szczura Odpowiedz Link
nowakowski-adam Re: Witam ponownie 24.07.09, 23:13 Serdecznie dziękuję:) Tak się składa, że loguję się imieniem i nazwiskiem, konta zwykle kasuję, bo nie są mi potrzebne. Jednak wróciłem gdyż uznałem, iż potrzebujecie usłyszeć szczegóły, chociażby okrojone;) Wg moich obserwacji obecne na forum Panie są symulantkami, z wyjątkiem Pani Olgi_w_ogrodzie, Panowie to lenie i impotenci, aczkolwiek zdrowi, z wyjątkiem nowo przybyłego Mariana Poryp. Osobniki zniewieściałe, jak nieobecny Pan Suchy, oraz osobniki androgyniczne jak Pani Nienill i Pan Naqoyaqatsi uznałem za nieuleczalnie chore. Osobą nie dającą się zidentyfikować psychiatrycznie jest Pani Woman of born, długo nieobecna, która wg mnie jest mężczyzną,który realizuje się w kobiecym wcieleniu. Pozdrawiam i znikam, Adam Nowakowski Odpowiedz Link
nowakowski-adam Re: Witam ponownie 24.07.09, 23:15 *Of_Woman_born oczywiście. Przepraszam za pomyłkę. Howgh! Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Witam ponownie 24.07.09, 23:16 Osobą nie dającą się zidentyfikować psychiatrycznie jest > Pani Woman of born, długo nieobecna, która wg mnie jest mężczyzną,który > realizuje się w kobiecym wcieleniu. Nie byle jakim mężczyzną. Jestem mężczyzną z gigantcznym wackiem. Odpowiedz Link
olga_w_ogrodzie Re: Witam ponownie 24.07.09, 23:35 nie sprawdzało się, co Woman na w...TAM, ale dodam, że bardzo ładna jest ta mężczyzna o wyjątkowo kobiecej urodzie. Odpowiedz Link
of.woman.born Re: Witam ponownie 24.07.09, 23:38 olga_w_ogrodzie napisała: > nie sprawdzało się, co Woman na w...TAM, ale dodam, że bardzo ładna > jest ta mężczyzna o wyjątkowo kobiecej urodzie. Taka typowa drug-queen. To maruder. Widać na pierwszy rzut oka. Tak wiec bul bul. Odpowiedz Link
lucyna_n Re: Witam ponownie 25.07.09, 10:43 ponownie? ja jakoś nei kojarzę poprzednich występów Odpowiedz Link