ellena_cyganka 07.08.09, 10:48 mam dzisiaj...osiemnaste oczywiście, nie to, żebym się napraszała o życzenia, ale co tam, raz się żyje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damakier1 Re: urodziny 07.08.09, 11:00 I w osiemnaste, i w sto osiemnaste, i przez cały czas, zawsze i wszędzie - bądź Cyganko, Szanowna Jubilatko, piękna, zdrowa i bogata, a przede wszystkim szczęśliwa. Duża rośnij!!! damakier Odpowiedz Link
ichnia Re: urodziny 07.08.09, 11:03 ellena_cyganka napisała: > mam dzisiaj...osiemnaste oczywiście, nie to, żebym się napraszała o > życzenia, ale co tam, raz się żyje. Życzę Ci wszystkiego naj, naj, naj... A tego oklepanego zdrowia najbardziej Ci życzę :)) Odpowiedz Link
lucyna_n Re: urodziny 07.08.09, 11:41 Bardzo serdecznie Ci życzę zdrowia i poukładania życia w przyjemny sposób. Wierzę że w Tym przypadku życzenia realnie się spełnią. Uściski. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: urodziny 07.08.09, 17:05 Życzę Ci jasności umysłu, porządku w uczuciach i działaniu, ale też od czasu do czasu odrobiny przyjemnego szaleństwa. Wielu powodów do uśmiechu i śmiechu. Niech Ci się małolato dziecię dobrze chowa, w pracy niech nie obciążają nadmiernie i dobrze płacą, w życiu prywatnym przyjacielskich związków, kochającego i kochanego faceta takiego jak w piosence z Kabaretu Starszych Panów pt. Dobranoc: Bez trudu, bez prochów Ellenko Skłoń główkę na miękką poduszkę Dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem Niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce Co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje A potem tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen. Dobranoc, dobranoc Ellenko już czas na sen. PS.Osiemnaście lat, piękny wiek. Na moim torcie są zawsze dwie świeczki 2 i 9. Uważam , że wtedy mi się starzenie zatrzymało. Bliżsi wiedzą o tradycji, dalsi nie. Bywało śmiesznie. Odpowiedz Link
poinsecja09 Re: urodziny 07.08.09, 17:58 równiez przyłączam sie do życzeń. Wszystkiego naj naj naj LEPSZEGO! Odpowiedz Link
marouder.eu Re: urodziny 08.08.09, 00:40 I tak szla Cyganka po drozkach i drogach Dnie jej nad glowa swiecily i sny. Czym mozna mysl jej skowac, gdy nawet w Bogach Nie masz tyle swiatla, milosci i lzy? Odpowiedz Link
kefirka.de Re: urodziny 08.08.09, 22:24 Ładne to bardzo. Bardzo. Nie znam,z niczym i z nikim się nie kojarzy. Chyba nie Twoje? Odpowiedz Link
marouder.eu Re: urodziny 09.08.09, 00:44 Moje:) Bardzo lubie Gabi, jako i Ciebie Kefirko:) Odpowiedz Link
mendzik.eu Re: urodziny 09.08.09, 12:25 marouder.eu napisał: > Moje:) > Bardzo lubie Gabi, jako i Ciebie Kefirko:) Obleśny staruch. Odpowiedz Link
marouder.eu Nie Justynko, nie staruch:) Mam 46 lat.. 09.08.09, 12:47 ..ale to tylko kalendarzowo. Na lata nie wygladam. I prosze za mna nie lazic po forach, bo i tam nic z tego nie bedzie:) Raczej prosze sie zajac swoim doktorem Wiechem-Tragedia, Justynko..caly Wrocek sie wam przyglada, zastanawiajac sie, co tez z tego bedzie?:) Odpowiedz Link
nienill Re: Nie Justynko, nie staruch:) Mam 46 lat.. 09.08.09, 12:50 46? ale z Ciebie staruch ;ppp Odpowiedz Link
marouder.eu A czy ja kiedys podawalem sie za mlodziaka? 09.08.09, 13:08 Caly czas w wizytowce wyswietla sie liczba moich lat, Droga Nienill. Niczego nie kryje:) Odpowiedz Link
mskaiq Re: urodziny 08.08.09, 14:04 Najlepsze zyczenia z okazji urodzin. Serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
marouder.eu :)) 10.08.09, 15:24 Ciesze sie, ze Cie widze Gabi:) Datamy sie nie przejmaj, jesli zdolasz:) Odpowiedz Link