nienill 17.08.09, 19:05 nikt mnie nie kocha buuuuuuuuuuuu wszyscy sa wkurwieni, bo za "za dobrze dbam o swoja dupe" spieszmy sie kochac ludzi tak szybko sie wkirwiaja Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nienill edycja: 17.08.09, 19:07 nienill napisała: > nikt mnie nie kocha > buuuuuuuuuuuu > wszyscy sa wkurwieni, bo za "za dobrze dbam o swoja dupe" > > > spieszmy sie kochac ludzi > tak szybko sie wkirwiaja powinno byc "wkurwiaja" i bez "buuuuuuuuuu" Odpowiedz Link
dolor Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 19:08 Znaczy, że kto Cię nie lubi, jest nikim? Może i. Odpowiedz Link
kefirka.de Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 19:23 Ja myślę,że Nienill potrzebuje glasków, żeby potem móc napisać: "Etam, nudziłam się" albo coś podobnego. I tak się nie przyznasz Nienill. Ja jednak narażając się na sposponowanie napiszę, że cię lubię. Dobranoc. Odpowiedz Link
nienill Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 19:28 kefirka.de napisała: > Ja myślę,że Nienill potrzebuje glasków, żeby potem móc napisać: "Etam, nudziłam > się" albo coś podobnego. etam nie nudze sie tylko emocje wyrazam Odpowiedz Link
paint.it.black Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 19:35 nienill napisała: > nie nudze sie > tylko emocje wyrazam nudzisz się Odpowiedz Link
paint.it.black Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 19:54 no to o co chodzi z tą dupą? królewicz się obraził? daj spokój. Odpowiedz Link
nienill Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 20:02 arystokracja trzyma swoje standardy zachowania Odpowiedz Link
paint.it.black Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 20:15 ja tam ufam ludziom na dzień dobry - czyli wszyscy Odpowiedz Link
nienill Re: nikt mnie nie lubi 17.08.09, 20:16 paint.it.black napisała: > ja tam ufam ludziom na dzień dobry - tak samo prawdziwe stwierdzenie jak to, ze ja sie nudze Odpowiedz Link