true_live 11.09.09, 12:22 Czego to nie zrobią teraz deweloperzy, u jednego można nawet przelecieć się balonem kurier.szczecin.pl/Art.aspx?a=26738 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
exman Re: Lot balonem nad twoim balkonem 11.09.09, 12:23 Strzał w kolano. Nigdy nie pójdę do dewelopera który od początku oferuje, że zrobi mnie w balona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gan Re: Lot balonem nad twoim balkonem IP: 188.33.32.* 11.09.09, 14:01 To chodzi o pierwszy budynek na ul Sowińskiego , na przeciwko szkół ekonomika i gastronomika. kupcie ludzie tam mieszkania , bo developer nie ma pieniędzy na dokończenie następnych budynków , słyszałem ,że metr2 jest za 7 tys. www.osiedlepionierow.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=306:wizualizacje-azienek&catid=8:galeria&Itemid=72# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zasady/przepisy Re: Lot balonem nad twoim balkonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.09, 15:20 Właśnie dzisiaj byłam tam na spacerze. Ładne osiedle. Szkoda tylko, że przepisów bhp, to raczej nie znają.Inspektor Kafarski miałby co wypisywać! Odpowiedz Link Zgłoś