mama-wczesniaka 13.09.09, 21:31 DR.Hnatyszyn czy ktoś z was do niej chodził mój syn ma wodniaki stwierdzone przez innego neurologa chciałabym pojechać do niej słyszałam ze jest dobrym lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agnieszkamama Re: dr hnatyszyn 14.09.09, 09:04 Dr Hnatyszyn wg mnie jest dobrym lekarzem. Leczę u niej 2 moich dzieci. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama-wczesniaka Re: dr hnatyszyn 14.09.09, 10:03 dzięki za odpowiedz mój synek ma wodniaki na głowie a w moim mieście nie ma neurologa dzieciecgo wiec dlatego polecili mi właśnie dr,hnatyszyn Odpowiedz Link Zgłoś
takajataka1 Re: dr hnatyszyn 16.09.09, 14:22 świetny lekarz. tylko na wizytę się czeka, nie tak od ręki Odpowiedz Link Zgłoś
perlai Re: dr hnatyszyn 17.09.09, 17:38 hmmm, czyżbym tylko ja miała pecha i bardzo złe doświadczenia z tą panią dr? Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: dr hnatyszyn 17.09.09, 20:32 perlai napisała: > hmmm, czyżbym tylko ja miała pecha i bardzo złe doświadczenia z tą > panią dr nie tylko Ty.... Odpowiedz Link Zgłoś
asiulek99 Re: dr hnatyszyn 20.09.09, 17:50 Mieszane uczucia. Byłam z córcią wcześniakiem i wszystko okazało się być w porządku. Synkowi koleżanki niestety doktor nie potrafiła już pomóc (dziecko ma do tej pory nie zdiagnozowane schorzenia). Odpowiedz Link Zgłoś