agniesiorek 30.09.09, 12:44 Witam! Czy ktos z was korzysta z internetu UPC 'Internet Student' 1Mb/s? Jesli tak to jak to sie spisuje? A moze moglby mi ktos cos polecic na Wyzwolenia? Bo z tego co sie sama dowiedzialam to na Wyzwolenia tylko UPC ;/. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XX Re: internet dla studenta UPC IP: 62.69.217.* 30.09.09, 16:18 Dlaczego tylko UPC? Polecam Globalconnect. Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiorek Re: internet dla studenta UPC 30.09.09, 19:18 No niestety do Globalconnect tez dzwonilam i powiedzieli mi, ze nie ma takiej mozliwosci, zeby podlaczyc w moim bloku;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UPcek Re: internet dla studenta UPC IP: *.chello.pl 30.09.09, 20:50 a co Ci z 1 Mb/s ??? i to za 50 zeta?!!! nie leiepj juz 8Mb/s za 75zl? (jedna flaszka mniej na miesiac, a osiagi 8-krotnie leszpe ;) pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
agniesiorek Re: internet dla studenta UPC 02.10.09, 10:12 no chodzi tez o to, ze mam od roku iplusa(umowa na dwa lata) i tak mi muli, ze chcialam sobie jeszcze cos dodatkowo wziac bo w iplusie jest miesieczny limit, ktory daje o sobie znac po 2 tygodniach;/ Odpowiedz Link Zgłoś