felix_edmundowicz 05.10.09, 20:49 dramatycznie zastanawiam się nad kandydowaniem z moimi partnerami politycznymi - rzekł tow.Arłukowicz. i tym samym objawił swoje zdolności menadżerskie do zarządzania miastem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lasken I całe szczęście 05.10.09, 20:55 I tak nie jesteś wiarygodny Jacuś. Coś mi się wydaje, że chciałeś poprywatyzować stocznię i ZcH Police - na szczęście - nic z tego nie wyszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MalleusMaleficarum Re: I całe szczęście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.09, 22:48 Czyli mają Cię już, Słońce, nie tykać? Co się nie odwlecze, to nie uciecze... Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Piechota i biznes? Czy dziadowskie handlowanie 06.10.09, 07:06 nieruchomosciami przez podstawione osoby to biznes? Czy moze sprawdzanie stanu swoich kont raz na miesiac - to biznes wg. harcerza PRLu? Ale Szczecin najwyrazniej zyskal na tej "biznesowej" metamorfozie. Jedno zagrozenie mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja.odra Re: Piechota i biznes? Czy dziadowskie handlowani IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 06.10.09, 08:15 Żałuję,że Piechota nie weżmie udziału w rywalizacji wyborczej.Byłby dobry na tej funkcji.Ty hsps posługujesz się samymi plotkami potwarze i zniesławienia,które stosujesz świadcza żle o Tobie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski POPiSowa (gang)rena dorwie się do koryta ? 06.10.09, 08:26 Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
hsps O mnie zle swiadcza plotki i potwarze? 06.10.09, 09:59 A o kims kto juz jako 18-latek zostal czlonkiem PZPRu i nigdy nie pracujac korzystal pelnymi garsciami z kasy innych ludzi to dobrze swiadczy? Rozumiem, ze zyl z pracy wlasnych rak, klaskal, cale zycie. Chyba, ze pokazesz mi KONKRETNE efekty jego "dzialalnosci". Jesli chodzi o reszte to przyjrzyj sie firmie JP Immobillien, to zadna tajemnica. Sama wiara, ze ktos BYLBY dobry na stanowisku prezydenta to za malo. Ludzie wierzyli w Jurczyka, w Krzystka i paru innych - i co? Moze wreszcie pora zaczac oceniac ludzi po ich stopniu kompetencji? JP podhaczony pod kogos swietnie sie sprawdza. Z tym sie zgadzam. A podhaczal sie juz jako dziecko, pod pania dyr. Z. A pani L. z hufca? Wiec jak nie znasz szczegolow z tej slawetnej kariery to nie zarzucaj mi plotek i wymyslonych potwarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? hsps! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 10:15 rozwiń nazwę swojego nicka, proszę, bo kiedyś pisałeś że coś to oznacza a ja za cholerę nie mam pojęcia co, a bardzo mnie to intryguje! Odpowiedz Link Zgłoś
hsps Re: hsps! Nick - z przekory - 06.10.09, 10:21 powstal wiele lat temu. Przeciez wiesz co oznaczal w tamtych czasach: harcerska sluzba polsce socjalistycznej. Nie pisze wielka litera bo to byla mala organizacja dla malych ludzikow. Mnie probowano wcielic na sile, ale gdy napisalismy "Harcerz Sobie Polska Sobie" to sie uspokoilo. Tow. Jacek chyba nawet spal w mundurku. Odpowiedz Link Zgłoś
zendafun Re: hsps! Nick - z przekory - 06.10.09, 11:21 W 89 roku, podczas znanych przemian, przychodził do redakcji tow. piechota załamany. Sens życia runął razem z socjalistyczną ojczyzną i jak sam mówił (widziałem, słyszałem) - co ja teraz będę robił, nie mam żadnych kwalifikacji. Resztę znacie. Odpowiedz Link Zgłoś
walczacyzwilkami Krzystek też nie będzie prezydentem Szczecina 06.10.09, 12:11 Krzystek też nie będzie Odpowiedz Link Zgłoś
krokus5 Piechota nie będzie prezydentem Szczecina 06.10.09, 12:18 Tow.harcerzyk nie,Krzystek nie - no to kto będzie rządzić tym miastem? Czy w 400 tysięcznej społeczności nie ma uczciwego,apolitycznego kandydata który mądrze pokieruje Szczecinem? Szukajmy już teraz bo znowu politycy wybiorą za nas! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Piechota nie będzie prezydentem Szczecina IP: *.chello.pl 06.10.09, 17:02 Czy w 400 tysięcznej społeczności nie ma > uczciwego,apolitycznego kandydata który mądrze pokieruje Szczecinem? Jest jeszcze kandydatura spoza Szczecina - pewien nadpobudliwy z Połczyna Zdroju... Odpowiedz Link Zgłoś
grzesprezydent Arłukowicz będzie prezydentem Szczecina 06.10.09, 12:23 Trudno, jak nie będzie kandydował Piechota to doktor Bartek Arłukowicz zostanie prezydentem miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gajowy Re: Arłukowicz będzie prezydentem Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.10.09, 16:33 nie doktor lecz zwykły lekarzyna bez specjalizacji i doktoratu następny miernota kandydat do koryta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dodo To jakby skunks miał być dyreektorem perfumerii. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.10.09, 16:53 . Odpowiedz Link Zgłoś
tola2006 Piechota nie będzie prezydentem Szczecina 07.10.09, 10:05 BOŻE GDYBY ZOSTAŁ ZABIŁ BYM SIĘ WŁASNĄ PIĘŚCĄ-Człowiek w 99% odpowiedzialny za upadek HOLDINGU STOCZNIOWEGO tylko po to aby pokazać że HOLDING wszedł nie do swego koryta(TERMINAL PALIWOWY) TO CZŁOWIEK "KRET" DLA SZCZECINA Odpowiedz Link Zgłoś
tola2006 Piechota nie będzie prezydentem Szczecina 18.10.09, 18:56 Boże jakie to szczęście że główny winowajca upadku stoczni nie zamierza kierować Szczecinem, bo pewnie jak ze stocznią zrobił by to samo z miastem a mianowicie za 1zł.jak terminal paliwowy sprzedał by swojemu kolesiowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zabrajdakami Re: Arłukowicz będzie prezydentem Szczecina ? IP: *.chello.pl 18.10.09, 21:38 Arłukowicz: Polacy to gejzer tolerancji i wrażliwości, wierzę że wygramy Odpowiedz Link Zgłoś