Gość: -.- Re: white obiit! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 00:33 ;)) Dobry wieczór! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Re: white obiit! IP: *.com 13.01.10, 09:23 pod jakim nickiem bedziesz teraz nadawal? Odpowiedz Link Zgłoś
i.fugazi mam nadzieję że wrócisz White-symbolu dni swobody 13.01.10, 09:36 "Fale, kto wstrzymał pęd wasz rwący, Kto zakuł w łańcuch niewolniczy, Kto zmienił strumień buntowniczy W staw nieruchomy i milczący ? Jakaż to niepojęta siła Uśpiła męki i radości, Wzburzoną duszę, żar młodości W leniwą drzemkę pogrążyła ? Zadmijcie, wichry, wzburzcie wody, Opokę bryzgi niech rozwalą ! Burzo - symbolu dni swobody, Przetocz się nad niewolną falą." Puszkin Odpowiedz Link Zgłoś
zoltalodzpodwodna Re: mam nadzieję że wrócisz White-symbolu dni swo 03.04.10, 12:08 nadziejka Odpowiedz Link Zgłoś
tikki Re: white obiit! 13.01.10, 10:17 Bardzo ładnie proszę - zostań:). No przecież o nic innego im nie chodzi jak o to, żeby niewygodnych pousuwac z forum. Jeśli nie zmienisz zdania, to: abiit, non obiit. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex-0_0 Re: white obiit! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.01.10, 11:59 White, zima jest, zmarzlina wieczna panuje - nie ma szans na pochówek! Nie masz wyjścia - musisz ożyć :) Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: white obiit! 13.01.10, 12:23 Chłopaku zostań z nami !!!! jeśli nie zmienisz zadnia to kiedy, gdzie i o której stypa? o Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IP to IP Re: white obiit! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 14:33 White, a tak normalnie to "ile ciebie trzyma"? Abyśmy z należnymi fantarami w pogotowiu czekali i w stosownym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
anamar never as good as a first time... 13.01.10, 15:31 jakbym już podobną deklarację kiedyś słyszała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tf Re: never as good as a first time... IP: *.privacyfoundation.de 13.01.10, 15:34 anamar napisała: > jakbym już podobną deklarację kiedyś słyszała... a tu sie akurat z toba zgodze trolu :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: never as good as a first time... 13.01.10, 16:25 Skoro piszesz do niej per trolu to masz jak w baku lanie od white'a, w te swoje obsmarkane de. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Do Whiteentrance IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 18:52 Witam SzP Whiteentrance Głupio robisz,a jeżeli tak zrobisz, niczym Witee... nie będziesz się różnił od PiotraK !!! Będziesz mniej "wart" od Kowaleskiej...wieczorową porą... czyli utrwalisz i "potwierdzisz" obraz "szczeniaka w spodenkach do kostek". Szkoda myślałam,że jesteś "konkretnym" pokoleniem i to o co walczyłeś miało sens,...a po takim występie wyjdzie... GŁUPOLANDIA górą! Przykro mi ale muszę to napisać - potwierdzisz tym "uczynkiem", że Krzystko-podobni mieli rację !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czyli..Krzystek górą,Kowaleska górą,Zed-o podobni górą. Szkoda -.- Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Do Whiteentrance 13.01.10, 19:01 Żadna sprawa nie jest przegrana, jeśli choć jeden głupiec o nią walczy zostań !!! "...Kiedy przyszli po mnie, nikt nie protestował. Nikogo już nie było" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Palikota co ja bym Ci white doradził IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 20:02 Musisz walczyć i aby wygrać musisz wpierw mieć krew i smermę na twarzy. (Palikot w wywiadzie dla Polska..) Odpowiedz Link Zgłoś