inka117 06.02.10, 22:24 Jakoś słabiutko z "udzielaniem" się na FORUM.Wielka szkoda,że zainteresowanie o tej zimowej porze jest znikome.....a ja tak lubię zaglądać na FORUM. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
goldnet Re: Frekwencja....... 06.02.10, 22:46 Ja także ale jak widać mało osób coś pisze. Może kiedyś będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Frekwencja....... 06.02.10, 23:02 Lepiej już było.......może trzeba poczekać na ....lepsze dni lub ciekawsze tematy. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Re: Frekwencja....... 06.02.10, 23:42 Ludzie nie lubią pisać gdy nie robią tego anonimowo. Większość ludzi nie wie co pisać aby się nie ośmieszyć więc nie piszą nic gdy trzeba się logować. A triole itp to już inna bajka z zaburzeniami. Na innych forach miejskich fest bardzo niski poziom - może lepie aby było mnie wpisów ale poziom wyższy. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Frekwencja....... 05.03.10, 11:00 goldnet napisał: > Ludzie nie lubią pisać gdy nie robią tego anonimowo. Większość ludzi nie wie co > pisać aby się nie ośmieszyć więc nie piszą nic gdy trzeba się logować. A triole > itp to już inna bajka z zaburzeniami. Na innych forach miejskich fest bardzo > niski poziom - może lepie aby było mnie wpisów ale poziom wyższy. Także niczego nie napisałaś(łeś) od dawna.....a szkoda.Tyle się dzieje w kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Re: Frekwencja....... 05.03.10, 12:40 Zajrzyj na www.active.vot.pl/dialog - dziennie pisze bardzo dużo. A więcej na forum szczecin gazeta niż w Starg. Active to też Stargardzkie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Frekwencja....... 05.03.10, 21:35 goldnet napisał: > Zajrzyj na www.active.vot.pl/dialog - dziennie pisze bardzo dużo. A > więcej na forum szczecin gazeta niż w Starg. Active to też Stargardzkie forum. Faktycznie ....sprawdziłam,ale nie jestem zainteresowana....zniknę z Forum i tylko czasem może zajrzę. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Frekwencja....... 22.03.10, 16:25 goldnet napisał: > Ludzie nie lubią pisać gdy nie robią tego anonimowo. A to powiatowa prawda :) > Większość ludzi nie wie co > pisać aby się nie ośmieszyć więc nie piszą nic gdy trzeba się logować. Widzisz, ludzie rzadko chcą pisać o swojej codzienności, bo wydaje im się nudna, a rzeczy wielkich i spektakularnych z reguły brak. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Frekwencja....... 23.03.10, 09:57 Jakoś "ciągnie" mnie do aktywności na FORUM......przecież lubię i potrafię czytać i pisać oraz słuchać Innych.Nie wiem tylko czy moje prywatne dane cokolwiek zmienią.....Moje motto życiowe: "Każdy ma prawo być kim chce....iść swoją drogą i wyróżniać się".Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: Frekwencja....... 23.03.10, 13:47 Na jednego piszącego przypada kilku czytających, ludzie podglądactwo mają we krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Frekwencja....... 25.03.10, 00:06 Nie podzielam wypowiedzi......"piszący chce ,żeby czytano .....bo i co można podpatrzeć w słowach" Odpowiedz Link Zgłoś
inka117 Re: Frekwencja....... 27.03.10, 23:43 Nie lubię,kiedy forumowicze krytykują innych.....każdy ma prawo mieć odrębne spojrzenie na dowolny temat.....wymądrzać się można,ale w granicach rozsądku(mam siebie na myśli). Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Re: Frekwencja....... 23.03.10, 12:12 Pozostaje tylko zaprosić was na www.active.vot.pl/dialog - tam więcej osób z Stargardu pisze i jest więcej działów tematycznych z naszym miastem. A tutaj i tak mimo to warto zaglądać. Choć akurat w innych działach a nie miejskich Stargardu na gazeta forum pisze. Odpowiedz Link Zgłoś