Gość: SHP IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:33 Wraz z "oddejściem" Tomasza Lisa z Faktów TVN odchodzę i ja, widz. Fakty bez Lisa, to już nie to samo. Dowidzenia. POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SHP Re: Oddać Lisa! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:52 > może wróci do nowej tvp? Może. Miałem nadzieję, że wkrótce wróci do TVNu, po wyjaśnieniu "incydentu" związanego z tym, że w Neewsweeku wg opinii publicznej, miał duże szanse zostać prezydentem. Dziś w Faktach powiedzieli, że Lis dostał wypowiedzenie... Jestem na 100% pewny, że Tomek sobie poradzi w znalezieniu pracy (pewnie oferty same do niego zaczną spływać), ale kompletnie nie rozumiem posunięcia dyrekcji. Może lubią pozbywać się widzów. No to bajbaj ;/ POzdro Tomek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quba Re: Oddać Lisa! IP: *.spx.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.04, 19:58 Tomasz Lis o pracę raczej obawiać się nie musi ale dyrekcja TVN rzeczywiście powinna obawiać się o odpływ telewidzów. Lis i Fakty to właściwie jedność, szkoda że została rozbita. Nie sądzę aby Fakty straciły na profesjonaliźmie ale na pewno stracą na charakterze i wizerunku. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Oddać Lisa! 11.02.04, 19:58 tvn wykazał się nadgorliwością gorszą od faszyzmu!wydaje mi się że sami okazali się polityczni bo zadziałali w imieniu pani prezydentowej.rodzinie kwaśniewskich lis z takim poparciem był solą w oku . Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Oddać Lisa! 11.02.04, 20:06 tvn coraz bardziej się pauperyzuje ,najpierw pozbyli się niewiadomo dla czego moniki olejnik teraz lisa ,zostały im tylko coraz głupsze programy rozrywkowe które bawią chyba tylko samych uczestników tych programów . Odpowiedz Link Zgłoś