Dodaj do ulubionych

Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!!

14.02.04, 21:22
Zostaniesz poddana/y malemu testowi. Sklada sie on z jednego tylko pytania,
ale pytanie to jest bardzo, bardzo wazne!! Nie odpowiadaj pochopnie i bez
rozwagi! Zastanow sie. Odpowiedz szczerze i dowiedz sie czegos o swojej
moralnosci.

Wyobraz sobie ponizej opisana sytuacje i podejmij decyzje. Pamietaj!
Odpowiedz powinna byc spontaniczna, ale szczera!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Znajdujesz sie w Szczecinie w samym centrum katastrofalnej powodzi wywolanej
orkanem... niesamowite masy wody.... Jestes fotoreporterem jednego z
najwiekszych polskich tygodnikow.

W samym srodku tej przerazajacej katastrofy. Sytuacja jest niemal
beznadziejna. Probujesz zrobic jak najbardziej oddajace groze zdjecia...

Wokol Ciebie znikajace domy, ludzie walcza z zywiolem... Potega natury w
calej jej okrutnosci... porywa wszystko co stanie na jej drodze.

Nagle widzisz siwego mezczyzne, ktory walczy rozpaczliwie o zycie na achu
budynku.

Wyglada jakos znajomo... I rozpoznajesz go: to prezydent Szczecina Marian
Jurczyk !!!

Szalejaca powodz zaraz go porwie - ostatecznie... Masz dwie mozliwosci -
uratowac go, albo zrobic zdjecie Twojego Zycia!!! Ocalic mu zycie albo zrobic
zdjecie, za ktore na pewno zgarniesz grand prix World Press Photo!

Zdjecie, ktore przedstawia smierc ojca miasta.
Obserwuj wątek
    • absztyfikant wspomniane pytanie - rozwiazanie testu 14.02.04, 21:23
      Czarno-biale czy w kolorze ?:)
      • rozbojnik_rumcajs Re: wspomniane pytanie - rozwiazanie testu 15.02.04, 06:11
        Czarno-biale czy w kolorze ?:)
        sam sobie zadajesz pytania??
    • Gość: ewelina Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.net.iton.pl 14.02.04, 21:32
      Pytanie jete nieetyczne. Poproszę o inny zestaw pytań.
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 14.02.04, 21:33
        Nieetyczne ?
        • Gość: ewelina Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.net.iton.pl 14.02.04, 21:38
          Potwierdzam: nieetyczne.

• absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 14.02.04, 21:39
            Milicyjantka moralna z Ciebie:))))))))))))
            • Gość: ewelina Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.net.iton.pl 14.02.04, 21:45
              ręce do góry!!!!!!!
              • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 14.02.04, 21:46
                Pani wladzo, moze da sie to jakos inaczej zalatwic....:))))))))))))))))))
                • Gość: ewelina Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.net.iton.pl 14.02.04, 21:53
                  100 zł. bez bileciku ;)
              • Gość: rewindykator24 h Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: 80.48.19.* 14.02.04, 22:39
                Kurwa jjestes idiota!!!!!!imbecylem i baranem o malym mozgu!!Co to wogole za
                porownania-gosciu zrobil dla szczecina wiecej niz ty zrobisz przez cale zycie
                cwelu w dupe jebany!!(fakt ze ze sceny odejsc powinien)ale zabawa w takie
                porownania czyni Cie beznadziejnym imbecylem-nic dodac nic ujac!:)dorwe cie
                gnoju,hhhh i pozdrawiam,smieciu(mam doscia do danych publicznych:))boj sie
                • Gość: ibis Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 00:03
                  Facet, weź dwa głębokie oddechy i przestań pieprzyć jak potłuczony.
                • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 01:03
                  Juz sie boje, podchodza do mnie czesto takie okazy jak Ty i prosza o 2 zlote, bo brakuje im do taniego wina.
                • powolniakk Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 20:27
                  Gość portalu: rewindykator24 h napisał(a):

> gosciu zrobil dla szczecina wiecej niz ty zrobisz przez cale zycie

To się zgadza. Zrobił więcej niż dotychczas wszyscy politycy razem wzięci. I
                  teraz mieszkańcy muszą się wstydzić...
                • Gość: piotruś Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: 80.48.19.* 15.02.04, 22:18
                  masz do dupy psychologa za dużo agresji. zmień go !!!!

pozdrwaiam
        • madziurex Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 14.02.04, 21:39
          Jesteś trochę dziwny...Kurde,aż TAK nienawidzisz tego pana,że takie wizje Ci do
          głowy przychodzą???Ja to bym chyba nawet Adolfa H. uratowała.Serio.
          PS A zdjęcie można zrobić swoja drogą;)
          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 14.02.04, 21:41
            A czy ja udzielilem odpowiedzi ? Ja nikomu nie zycze smierci! Potraktuj to jako
            czarny humor, bo ten dowcip nalezy do tego gatunku w istocie.

PS.
            Porownanie Jurczyka z Hitlerem bardzo naciagane. Wasy to nie wszystko.
        • Gość: ewelina Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.net.iton.pl 14.02.04, 21:40
          Jestem zwolenniczką Waszych poglądów, z zainteresowanie śledzę wątki dot.
          wiadomo kogo, ale są granice, kótrych nie powinno się przekaraczać.
          Dwa poprzednie żarty były w dużo lepszym guście.
          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 14.02.04, 21:43
            Czy ja wiem ? GW w Szczecinie pisze o Jurczyku per Sami-Wiecie-Kto. Czytaliscie
            Harry'ego Pottera ?
    • ergie odpowiadam na pytanie 14.02.04, 23:26
      jednak spróbować uratować mu życie !
      (w końcu nie jestem doktorem) ;-)))
      • Gość: lesio958 Re: odpowiadam na pytanie IP: *.espol.com.pl 15.02.04, 00:10
        mnie też to pytanie nie przypadło do gustu.
        przesadziłeś !!!!!!!!
    • Gość: + Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 00:59
      po prostu jesteś głupi chłopcze.
      rozczarowałeś mnie tępaku .
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 01:00
        Chwilo, jestes piekna, trwaj !!!
        • Gość: + Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 01:05
          ja też się czasem wygłupiam znęcam i jestem nieznośny ale cóż nie daje sie
          wciągnąć w niesmaczny banał absztyfikancie prześpij się i ci minie jestem
          przekonany
          • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 01:07
            Niesmaczny banal ? Ejze, moze i troche niesmaczny, ale bez watpienia nie jest to banal.
            • Gość: + Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.02.04, 01:20
              banał bo:
              zadowolenie albo niezadowolenie
              prezydent albo nie prezydent
              zagrożenie albo błogosławieństwo
              wybieraj
              to przecież oczywiste
    • peter.ka Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 01:11
      >
      > Zdjecie, ktore przedstawia smierc ojca miasta.
      >
      twoje pytanie jest calkowicie nierealne - jest zasadnicza sprzecznosc -
      jurczyk NIE jest ojcem zadnego miasta, a juz tym bardziej Szczecina ;-))))
    • rozbojnik_rumcajs Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 06:13
      wydaje ci sie ze jestes inny ? bardziej inteligentny niz inni?
    • Gość: tula Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.04, 12:32
      niesmaczne prymitywne idiotyczne
    • korfi Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 13:02
      Absztyf, nie zastanawia cię milczenie stałych forumowiczów? Ja zakładam że
      byłes na jakieś imrezie i stąd ta niedyspozycja.
    • Gość: Pismak Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: 80.51.242.* 15.02.04, 17:23
      A wiesz, co - odpowiem Ci.

Ratowałbym faceta. I to nie dlatego, że go lubię lub nie lubię. To człowiek.
      Ale także dlatego, że to zdjęcie nie zdobyłoby World Press Foto. Nie ma szans.
      Nie ma uniwersalnej wymowy. Nie każdy wie, że to prezydent tonącego miasta. A
      zdjęcie musi się samo bronić, bez podpisu. Zresztą, sto razy lepsze byłoby
      zdjęcie "ojca miasta" który zamyślony patrzy z bezpiecznego miejsca (jakiegoś
      pontonu, czy coś) na tonące miasto. Jurczyk na poczucie misji; wierzy, że ma
      racje i twierdzi, że jest mężem opatrznościowym. Wyraz jego twarzy - człowieka,
      który upadł wiele razy i zaznał w życiu wielu cierpień - w takiej chwili na
      pewno zrobiłby niesamowite wrażenie na jury konkursu. I mówiłby o wiele więcej
      o tonącym Szczecinie, niż zdjęcie prezydenta zalewanego przez fale.
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 17:26
        Nie traktujcie mojego zarciku az tak dogmatycznie. Pozdrawiam Cie Pismaku i dziekuje za rozbudowana wypowiedz.
        • tycjan5 Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 15.02.04, 19:04
          Zrobiłbym zdjęcia ( w końcu to mój zawód), a potem go uratował ( tez bym chciał
          byc w takiej sytuacji uratowany).
          Tycjan
        • Gość: Pismak Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: 80.51.242.* 16.02.04, 00:55
          Heheheheehehe
          No, faktycznie się trochę napompowałem :))). Alem sobie wyobraził taką sytuację
          i poniosło.
          Swoją drogą, sytuacja jest poniekąd alegorią obecnej rzeczywistości.
          Powszechnie się szczeka, że Szczecin tonie, a Jurczyk - jak zdjęty przerażeniem
          kapitan "Titanica" - stoi na dachu Urzędu Miejskiego i powoli się zanurza.
          Jeśli nie w szczecińskim maraźmie, to na pewno w gęstniejącej atmosferze
          powszechnego niezadowoloenia z jego rządów. Cóż, pismaki, politycy, forumowicze
          tego forum i wielu, wielu innych portretują go zapamiętale w tym oto
          historycznym momencie upadku. Ale ratować raczej nikt go nie będzie. Bo nikt
          nie będzie umierał za Jurczyka. Hm... właściwie karierę polityczną Jurczyka
          spokojnie można poświęcić dla przyszłości Szczecina. Tylko, że za robienie
          fajnych fotek tonącego Szczecina nikomu nie dadzą World Press Foto...
          Cholera, chyba znowu mnie poniosło :))).
        • searover Utrzymujac sie na niskim poziomie dyskusji... 16.02.04, 03:51
          Uff, wszystko skonczylo sie dobrze :) O godzinie 17:26 Absztyfikant delkiatnie
          przyznal, ze jednak nieco przesadzil i wydaje mi sie, ze to dobry moment, aby
          zakonczyc rozwazania nad ratowaniem, lub nie, Sami Wiecie Kogo. Tym bardziej,
          ze dyskusja sila rzeczy nie mogla byc najwyzszego lotu. Ewelina i Pismak, to
          wasze wpisy sprawily, ze nie runela od razu w dol, jak kamien. Dzieki. Ja zas,
          rownajac do ogolnego poziomu, (dla bezpieczenstwa, hi hi, bo niektorzy tu nawet
          strasza) dodam, ze jezeli zalaoby Urzad Miasta, to wczesniej i Waly Chrobrego
          bo sa mniej wiecej na tym samym poziomie. I tego mi zal najbardziej.
      • Gość: Ana spózniłeś się,absztyfikancie... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.02.04, 09:49
        twoje pytanie jest postawione za pózno...miasto już tonie,a prezydenta nie da
        się uratować,absztyfikancie...
    • Gość: piotrus Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: 80.48.19.* 15.02.04, 22:17
      ja nie jestem nim. wieże w boga i cene luckiego zycia!!! ratuje go!!!! co tam
      sława!!! a po drugie i tak szczecin byłby zrujnowany!!!!

pozdrawiam
      • Gość: Rafis Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.wro.vectranet.pl / 62.29.254.* 15.02.04, 22:29
        Ja bym go uratował bo po śmieci stałby sie bohaterem ginącym podczas obrony
        Szczecina przed powodzią a tak dalej będzie Marianem Jurczykiem, który się
        kompromituje i spadnie niedługo ze stołka.
    • Gość: czytelnik Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.04, 14:21
      Powtórzę za Pietrzakiem: "a ja miałem pana za inteligenta"
    • skuter70 Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 16.02.04, 14:28
      spontanicznie ale szczerze odpowiadiam:

oddalbym absztyfa na leczenie
      • absztyfikant Re: Pytanie do wszystkich forumowiczow !!!!! 16.02.04, 14:34
        Lekarzu lecz sie sam:)
        • Gość: e.beata absztyf, zły dzień miałeś?! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.02.04, 08:47
          No, niekoniecznie leczenie, ale taki samotny wieczór w celu pewnych przemyśleń
          byłby wskazany.

Dla celów statystycznych:
          - uratowałabym Jurczyka.
          Jego koty też.

• Gość: Belmondo Absztyfikancie IP: *.vx.pl / *.vx.pl 17.02.04, 12:51
      NO widzisz? Już nie tylko ja widzę jaki z Ciebie żenator. NIe wyszło ci kotku.
      Przestań się zachowywać jak gwiazdor i czasem pomyśl co piszesz.
      Co do gościa który CI groził - to był sam Marian HAHAHA - uważaj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka