Dodaj do ulubionych

Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie

25.02.10, 16:00
I brawo 100% poparcia jak już ERA się za coś bierze to jest pewien
że zostanie to zrobione profesjonalnie !
Obserwuj wątek
    • Gość: dziki Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.chello.pl 25.02.10, 16:56
      Czy to Szmaja przywiózł tych organizatorów , bo tym samym samolotem lecieli ,
      może to nowa strategia Szmajdzińskiego ,że lewica kupi tym młodzież.
      Szmajdziński przez połowe swojego komuszego życia był przewodniczącym Związku
      Socjalistycznej Młodzieży Polskiej . "Wiesjełyja rebiata"
    • zed.1 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 16:56
      no i o to chodzi! duzy, wymagajacy sponsor ktoremu bedzie zalezec na
      jakosci wydarzenia. jestem za. :)
      • beatrix13 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 17:06
        świetnie!
        szkoda tylko,że to nie RHCHP,a jedynie coś tego formatu
        • Gość: Vlad.H. a moze ERA cos nam opchnie z 99.9% rabatem? IP: *.cable.quicknet.nl 25.02.10, 17:15
          np karty SIM zuzyte?
          • zed.1 Re: a moze ERA cos nam opchnie z 99.9% rabatem? 25.02.10, 17:32
            nie wiem jak z kartami ale moga ci sprzedac telefon za zlotowke i
            bedziesz wtedy mial kontakt z kims kto mysli i moze myslec za ciebie.
            :)
            • Gość: Vlad.H. Re: a moze ERA cos nam opchnie z 99.9% rabatem? IP: *.cable.quicknet.nl 25.02.10, 19:00
              jak ze zdjetym simlockiem i bez umowy abonamentowej to sie pisze - wezme wieksza
              ilosc

Moge zalozyc koscioli napisac ze telefony bede wkladal do trumienek
              podopiecznych jak juz zapisza majatek na moj kosciol ze strachu przed smiercia ;)
    • Gość: aga Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.static.arcor-ip.net 25.02.10, 19:38
      Idą wybory, a w pustej kasie miejskiej jest wyraźnie "nadmiar"
      środków. Czy ci ludzie nic nie potrafią wymyślić poza kolejnym
      narzuconym koncertem, za który trzeba zapłacić?!
      • Gość: Daniel Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.static.qsc.de 25.02.10, 19:52
        NIe tylko to, popieram każdą inicjatywę w Szczecinie ale dlaczego wciąż znajdują
        się firmy z Warszawy i zanim ktokolwiek z miasta się zorientuje i skieruje palec
        w kierunku magistratu to już jest ktoś z kąś z kim "nasi" urzędnicy w pośpiechu
        podpisują umowy?
        Niektórym bardzo zależy na tym ażeby nasze pieniądze wyjechały do Warszawy.
        Przecież sami możemy takie koncerty organizować, a i pieniądze zostaną w
        mieście. Nikt nie chce z nami rozmawiać z magistratu, dlaczego?
      • Gość: dziki Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.chello.pl 25.02.10, 19:56
        Będzie mała frekwencja jeżeli rośnie bezrobocie , to ci rodzice nie dadzą swoim
        pociechom na bilety.
        To jest nawet do przewidzenia. Lotnisko też nie jest do tego przygotowane ,
        Chaszcze i trawa jak w dżungli , jeżeli przyjedzie nawet jakaś młodzież z
        namiotem to nie ma Campingu, kto będzie tego szukał w Płoni.
        Poza tym po wodzie niesie i skacowanej Biernatowej łeb będzie napie.. nie ma na
        kaca nic gorszego jak tartak.
        Mnie akurat ten zespół nie interesuje , skaczący pawian z gitarą .
        I dlaczego eska rezygnuje , tyle szumu było i co łapówka wzięta Schetyna
        nikogo nie wyrzucił i można się utopić .
        Jakby miasto dobrze stało, to taki festiwal mógłby być co tydzień.
        Wszyscy by się bawili .
        A tak muszę dokładać po raz kolejny temu złodziejowi do kapsy
        • exman Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 20:09
          Jak za to zabiorą się zawodowcy (patrz np. O'pener) to wszelkie wasze biadolenia
          nie będą warte funta kłaków. Oby tylko Krzystek i jego drużyna nie zechcieli
          zatwierdzać line'up'a. Ich muzyczny gust jest wart co najwyżej festiwalu disco
          polo.
        • beatrix13 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 23:27
          Gość portalu: dziki napisał(a):

> Będzie mała frekwencja jeżeli rośnie bezrobocie , to ci rodzice
          nie dadzą swoim pociechom na bilety.

...................
          bzdury pleciesz, większość koncertów w Szczecinie cieszy się b.dużą
          frekwencją, bo to miasto młodych ludzi

> Mnie akurat ten zespół nie interesuje , skaczący pawian z gitarą .

..............
          a idź sobie dziadku na koncert Połomskiego i Santor,a innym daj się
          bawić przy dobrych kapelach rockowych
          • Gość: dziki Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.chello.pl 25.02.10, 23:42
            Dla ciebie jak zwykle będzie leżał bilet w biurze podawczym Kfyfka . To taki
            cukierek za lizanie dupy.
            • beatrix13 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 23:44
              ja bilety zawsze kupuje za swoje, nie mierz innych swoją miarą,
              widać ty za nieboszczki PZPR miałeś takie bonusy
              • Gość: dziki Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.chello.pl 26.02.10, 00:09
                Zdziwiła byś się jakie bonusy dostawałem z tej nieboszczki , która bardziej z
                twoich wpisów pasuje do ciebie . mam to dostawanie wbite w plecy na całe życie.
                Dziwie się ,że nie wychwalasz sukcesu poprzedniego superfestiwalu eski i nie
                żądasz kontynuacji. Jak chorągiewka .
                I nie przesadzaj z ta frekwencją ,bo nawet jak jest za darmo to tłoku nie ma .
                Ale jak wiem to nie o frekwencje tu chodzi.
        • cbaabc Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 26.02.10, 02:26
          Gość portalu: dziki napisał(a):

> Lotnisko też nie jest do tego przygotowane ,
          > Chaszcze i trawa jak w dżungli , jeżeli przyjedzie nawet jakaś młodzież z
          > namiotem to nie ma Campingu, kto będzie tego szukał w Płoni.

Buhahaha, a Opener to niby gdzie? Na stadionie? Byłeś kiedyś w Dąbiu? Przecież po drugiej stronie ulicy są kempingi i pole namiotowe! Spaliłeś koleś :).
          • Gość: dziki Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.chello.pl 26.02.10, 08:05
            Byłem na lotniku w Dąbiu , ruina i zgliszcza gdzie nie spojrzeć . Po drugiej
            stronie konkretnie gdzie są campingi i pola namiotowe. U biernatowej na melinie?
            Nie porównuj naszej infrastruktury do Gdyni.
        • Gość: Off Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.10, 21:31
          Nie uda się, nie wyjdzie, będzie klapa i w ogóle szwagier Krzyskta.
    • sew_pl trzymam kciuki za powodzenie!!!! 25.02.10, 20:07
    • goldnet Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 20:09
      To bardzo dobrze, oby doszło do skutku bo takie coś to świetna promocja miasta
    • danieldarco Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie/a my Fest 25.02.10, 21:07
      Wszystko jest fajnie, ale nie wpadło im jeszcze do głowy że w Szczecinie są
      tacy co parają się w tym temacie od lat, a i tak nikt nie chce z nimi
      rozmawiać. Natomiast jak "ktoś" przyjedzie z Warszawy (zaznaczmy że po raz
      drugi w tym temacie)i obiecuje RHCP i działa komercyjnie, ma największe szanse
      na kasę z magistratu,
      Ja też obiecuję Wam że sprowadzę Rammsteina, Metallike, ZZTop, Iron Maiden i
      wielu innych, co również zaproponowałem w UM, i nic, żadnego zainteresowania,
      może dlatego że jestem ze Szczecina a nie z Warszawy,albo dlatego że chcę to
      robić dla społeczeństwa a nie dla komercji, albo dlatego że występuję jako
      stowarzyszenie kulturalne a nie jako firma komercyjna. Jesteśmy otwarci na
      każdą współpracę tylko dla niektórych w mieście byliśmy i jesteśmy niewygodni.
      • dzordz007 Co to jest "firma ERA"? 25.02.10, 21:42
        Nie istneje coś takiego jak firma Era...
        Era jest handlową nazwą sieci, której operatorem jest Polska
        Telefonia Cyfrowa Sp. z o. o.
        Nadajniki, łącza i inne urządzenia nie mogą zorganizować koncertu....
        Widzę, że "firma Gazeta Wyborcza" jak zwykle profesjonalnie
        podchodzi do tematu...
        Czy to dzieci z podstawówki lub z przedszkola zaczęły dorabiać
        pisząc artykuły do Gazety....?
      • Gość: kulturalny Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie/a my IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 08:03
        Pisze się "Metallica"; a oprócz szczerych chęci i zapału trzeba mieć jeszcze
        potencjał...
        Jeśli festiwal wyjdzie to będzie mega kot - trzymam kciuki.
    • piotr33k2 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 25.02.10, 22:10
      rozumiem że jak na lotnisku w dabiu to koncert bezpłatny i dostępny
      dla wszystkich ?,jestem jak najbardziej za , he he.
      • Gość: Szczecinianin Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.multimo.pl 25.02.10, 22:22
        Super, świetnie. Firma ERA chce zainestwoać w przedsięwzięcie 20
        mln - podała przed chwilą telewizja Frustraci niech proszę nie
        wypisują głupot. Jest szansa na super wydarzenie i dużym budżetem.
        Dla niektórych Szczecin będzie zawsze Bagnem. Ja bardzo lubię
        Szczecin. Dlatego podpisuję się Szczecinianin , a nie Frustrat ze
        Wsi.
        • Gość: niekrytyk Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 25.02.10, 22:40
          Jeśli ktoś potrzebuję się błyskawicznie wyrzygać, niech poczyta wypociny
          intelektualnych impotentów ze Szczecina na forum gazety, którzy swoje wielkie
          tłuste dupy sadzają na pół doby przed kompami i obsrywają co popadnie.
          Łatwo wybadać, że wszyscy pasują do opisu ścierwa wyczuwającego wszędzie spiski,
          knucia, korupcję. A cały ten shit jest tylko w ich poyebanych łbach.
          Temat ewentualnego sponsora imprez kulturalnych też oczywiście zasługuję na
          wielką krytykę. Głupki!!!

• Gość: alosza Era Boogie Brain IP: *.globalconnect.pl 25.02.10, 22:45
          Z innych relacji medialnych niż GW, gdzie tradycyjnie nikt nic nie kuma wynika,
          że PTC chce zrobić duży gig dla ludu i wesprzeć ambitny festiwal. W dodatku
          padają sformułowania typu nowoczesny, djeje, clubbing. Zatem wygląda na to, że
          są po słowie z BB. I bardzo dobrze. Popowa gwiazda dla gawiedzi a Era Boogie
          Brain dla kumatych. Jestem za bo to co nam zafundował Jarmoliński z eską to była
          żenada i totalne marnotrawienie publicznej kasy. Jest szansa na wskoczenie do
          muzycznej ekstraklasy.
          • Gość: gerus Re: Era Boogie Brain IP: *.nitka.net.pl 26.02.10, 16:35
            Dokładnie. Jakieś popowe historie na poziomie dla mas i smakołyki na BB. Tylko
            czy Era ma jaja. Się okaże.
        • Gość: dziki Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.chello.pl 25.02.10, 22:50
          Ale dlaczego Eska nie kontynuuje tego festiwalu co w tamtym roku , ilu tu było
          zachwalaczy , jaka to miała być coroczna tradycja , jak mieliśmy zacząć
          rywalizację z openerem ,jak po piwo stało się dwie godziny, no zaje...
          śmierdzi to kolejna kiełbasą wyborczą ze złodziejami w tle.
          Różne festiwale w innych miastach są odwoływane z powodu finansowych , tylko
          akurat u nas jest clondaik.
          Polecam Police ,też nad wodą i pejzaż postindustrialny w sam raz , bo się dużo
          miejsca zrobiło.
          Miejcie trochę dystansu do tego wszystkiego , bo ta ekipa codziennie robi w was w .
          • Gość: as Lepiej jak sponsorem jest telefonia niż stacja rad IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 07:49
            Jak sponsorem jest radio i to w dodatku niszowe to wiadomo ze
            impreza nie bedzie reklamowana nigdzie więcej tylko w tym radiu
            niszowym.Bo nikt nie będzie wspirał konkurencji.Stąd mała frekwencja
            na festivalu
    • Gość: lekarz pani Masojć IP: *.adsl.inetia.pl 26.02.10, 07:57
      rozumiem że osobą odpowiedzlialną w UM będzie pani Masojć od
      kultury.No chyba że sam Krzystek tym się zajmie :))))
    • Gość: brown_ale Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 10:03
      Era przygotował świetny festiwal latem 2006 roku w Warszawie. Nazywał
      się Summer Of Music. Organizacja była perfekcyjna, od miejsca przez
      obsługę po line up. Niestety festiwal okazał się kompletną klapą frekwencyjną. Nie wiem dlaczego tak się stało.
      Trzeba zrobić dużą kampanię wokół takiego wydarzenia. No i weekend a
      nie środa - piątek...
      • piotr33k2 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 26.02.10, 12:18
        rzeczywsicie to moze byc głównym masowo-kulturowo-muzycznym
        wydarzeniem roku w Szczecinnie . tylko odpowiednia reklama, oprawa
        czas i tak jak powiedziałem wczesniej wolny wstep a frekwencja co
        najmniej kilkunastotysieczna gwarantowana ,tak trzymać!
        • Gość: Jonasz Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.globalconnect.pl 26.02.10, 12:57
          Wolny wstęp, debilu, to masz na wiejskie imprezy.
          • piotr33k2 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 26.02.10, 16:40
            Gość portalu: Jonasz napisał(a):

> Wolny wstęp, debilu, to masz na wiejskie imprezy.
            oczywiscie ze tak debilu tak jak np. na wieśniacki na zlot
            żaglowców , he he.
            • Gość: Jonasz Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie IP: *.nitka.net.pl 26.02.10, 18:23
              Ale ty musisz być matołem, żeby nie widzieć różnicy pomiędzy tallshipami a
              koncertem. Wszystko za free dla wieśniaków, tania kiełbacha i bosman i gwiazdy.
              Takiego wała. Dość już sponsorowania piotrusi-debili.
              • piotr33k2 Re: Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 26.02.10, 22:53
                Gość portalu: Jonasz napisał(a):

> Ale ty musisz być matołem, żeby nie widzieć różnicy pomiędzy
                tallshipami a
                > koncertem. Wszystko za free dla wieśniaków, tania kiełbacha i
                bosman i gwiazdy.
                > Takiego wała. Dość już sponsorowania piotrusi-debili.
                no pan z miasta się odezwał , he he, pan tylko że ze słomą w butach
                i miodem w uszach, he he.to ja ci buraku mówie ze bedzie wstep wolny
                albo w ogóle nie bedzie ,kumasz czy nie? he he.
    • danieldarco Era: zrobimy wielki koncert w Szczecinie 26.02.10, 21:01
      Kochani, wspierajmy "Przegląd Rocku" w Szczecinie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka