cbaabc 05.03.10, 11:28 Dobrze gada. Przez kryzysem teren Pogoni wyceniono na 100mln zł. To 1/4. Pozostało 300mln. Ciągle bardzo dużo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krencik Trzeźwa opinia 05.03.10, 11:41 Zgadzam się z nim. Powiedział krótko i na temat, bez tego polityczno-dziennikarskiego memłania. Dobry prawnik na pewno znajdzie możliwość sfinansowania tej inwestycji, ważne że pieniądze przewidziane są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BarExtra Re: Trzeźwa opinia IP: *.chello.pl 05.03.10, 13:06 Dobrze gada , kopsać szmalec frajerzy . Miasto nie da , bo nie ma , mumin mówi o jakiś poduszkach , on miał na myśli, te które zostawił na Obrońców? To nie mumin da ,tylko my wszyscy i nasze praprawnuki. Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Prezes Pogoni: za dużo teoretyzowania o stadionie 05.03.10, 12:47 Za kilka lat będzie po teori i po stadionie, potem będzie dlaczego go nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bar Extra Re: Prezes Pogoni: za dużo teoretyzowania o stadi IP: *.chello.pl 05.03.10, 14:09 Widzę ,że mafia się uruchomiła , jak tylko gazeta obśliniła się z okazji nowej siedziby, to od razu wywiad, kto jest właścicielem, jak pieniążki ciułał całe życie zaharowując się po nocach. Jak uczciwie kamienice kupił od esceeru. Jak kontrola papierków przyszła do magistratu , to od razu wywiady w merdiach , a to spontanicznie w gazecie, co jest lokatorem w kamienicy, a to w radio , a to na portalu . Najważniejsza zrobiła się MISS POGONI, taka mis to może zamknąć usta niejednemu oficerowi z CBA z wrażenia. Do tej pory nic nie było ważne , teraz tylko budowa stadionu się liczy Tym powinniśmy żyć , co tam lewizna i przekręty Przecież to dziki kraj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Prezes Pogoni: za dużo teoretyzowania o stadi IP: *.173.10.230.tesatnet.pl 05.03.10, 14:45 teoretyzowanie, stadion za 400 mln zł? i ja mam to finansować? sory to ja już wole odbudowe aquapark albo cos co bedzie na siebie zarabiac! (uzbrajanie terenów ) Odpowiedz Link Zgłoś
katarski_inwestor Re: Prezes Pogoni: za dużo teoretyzowania o stadi 05.03.10, 14:54 Stadion jest Szczecinowi niezbędny! Mam nadzieję, że kibice Dumy Pomorza dadzą wyraz swojego poparcia dla tej inwestycji i zaczną płacić podatki od WSZYSTKICH dochodów. A na marginesie - gdzie płaci swoje podatki nowy wiceprezydent, w Stargardzie, Koszalinie czy w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: Prezes Pogoni: za dużo teoretyzowania o stadi 05.03.10, 18:32 prezes niech nie marzy ani nie liczy na jakis nowy stadionw dąbiu tylko zajmie się najbardziej prawdopodobnym możliwym i realnym rowiązaniem czyli dązeniem do etapowej modernizacji starego stadionu.he he. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sympatyk Pogoni Re: Prezes Pogoni: za dużo teoretyzowania o stadi IP: *.multimo.pl 05.03.10, 21:52 Niech się Pan Prezes zajmie klubem, a szczególnie jego finansami i zadłużeniem jakie ma sam do siebie. Ciekawosta sam sobie pożycza, a kto je odda ? bo komu to wiemy ! A stadionem niech zajmą się fachowcy od stadionów, a nie pierogów ! Odpowiedz Link Zgłoś
tateti chyba przezes nie kocha Krzystka 05.03.10, 22:32 Jakoś tak mało sympatycznie mówi o fantazjach Krzystka o stadionie. Odpowiedz Link Zgłoś