rrado 19.02.04, 10:18 albercik kto to jest ten rafal (boom ublizajacy anie). chodzi mi o jego prawdziwe imie i nazwizko. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
albert_c Re: do rado 19.02.04, 10:33 rrado napisał: > albercik kto to jest ten rafal (boom ublizajacy anie). chodzi mi o jego > prawdziwe imie i nazwizko. pozdrawiam rado * jestem wlasciwie przekonany, ze to niejaki Rafal Mielcarek z MRMS (ten co to kiedys byl asystemtem radnego Wijasa). Wskazuje na to kilka faktow: 1. gosc podajacy sie za rafala wypowiedzial sie i rozpoczal nowy watek na temat rady, nastepnie z tego samego kompa pod innym nickiem (boom) ublizyl ANIE. 2. po odkryciu faktu ze rafal=boom, pan rafal zamilkl, a od kiefy temat rady pojawil sie na forum zawsze aktywnie sie udzielal, 3. nie pierwszy raz pan rafal zostakl przeze mnie przylapany, na tym ze uzywa roznych nickow, 4. wskazuje na to czestotliwosc z jaka pan rafal udzielal sie do teh pory na forum - tym razem nadawal do Nas z innego kompa i wzial Nas za idiotow, ze moze sobie biegac po forum i tyrac anonimowo ludzi i ze sladu po sobie nie zostawia - przeliczyl sie, coz i tak bywa:( pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: do rado 19.02.04, 10:55 albert_c napisał: > rrado napisał: > > > albercik kto to jest ten rafal (boom ublizajacy anie). chodzi mi o jego > > prawdziwe imie i nazwizko. pozdrawiam rado > > * jestem wlasciwie przekonany, ze to niejaki Rafal Mielcarek z MRMS ( ok dzieki. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: h Re: do rado IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.02.04, 14:27 Asystentem Wijasa byl pan Grządko osły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: do rado IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 19.02.04, 14:40 może taka persona ma wielu asystentów?a może rafałek tylko teczkę za nim nosił? no,chyba,że był asystentem asystenta... Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: do albercika 19.02.04, 14:45 rafal mielczarek mowi ze to nie on. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
afilipinka Re: do albercika 19.02.04, 15:06 rrado napisał: > rafal mielczarek mowi ze to nie on. pozdrawiam rado > > A to bardzo ciekawe, może niech przejrzy te 130 postów na "Miejskie sprawy" watek załozony przez Damiana "Młodzieżowa Rada Miasta Trwoni nasze pieniądze!!!!"to mu się pamięć odświeży i przypomni sobie jak się nazywa. Odpowiedz Link Zgłoś
rrado Re: do albercika 19.02.04, 15:25 afilipinka napisała: > rrado napisał: > > > rafal mielczarek mowi ze to nie on. pozdrawiam rado > > > > > A to bardzo ciekawe, może niech przejrzy te 130 postów na "Miejskie sprawy" > watek załozony przez Damiana "Młodzieżowa Rada Miasta Trwoni nasze > pieniądze!!!!"to mu się pamięć odświeży i przypomni sobie jak się nazywa. z tego co zrozumialem to on sie jedynie nie przynzaje do postu ublizajacego anie. pisanego jako boom. pozdrawiam rado Odpowiedz Link Zgłoś
afilipinka Re: do albercika 19.02.04, 15:47 To ma pecha, bo ktoś mu "wchodzi" na komputer :)) W watku o rachunku telefonicznym odpowiadał jako Rafał z 80.72.195 i niestety BOOM ma ten sam numerek. Odpowiedz Link Zgłoś
albert_c Re: do albercika 19.02.04, 18:43 rado - byc moze to nie on, ale ja w ta watpie, a dlaczego to napisalem Tobie w moim pierwszym poscie w tym watku. poza tym upewnia mnie to, ze to akurat on gdyz nie po raz pierwszy moim zdaniem uzywal roznych nickow. co do niejakiego mr grzadki - faktycznie pomylilo mi sie to ktory z nich byl na pewno asystenetm Jerdrzeja Wijasa - za pomylke przepraszam. pozdrawiam, albert_c Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: do albercika IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 09:10 Gdyby to faktycznie nie był Rafał M. to chcąc zachować dobre imię szybko by sprostował, że ktoś się pod niego podszywa? ;-) De facto: albo to Rafał albo ma takie same poglądy jak "podszywacz". Prawie na jedno wychodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: do albercika IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 20.02.04, 10:02 wychodzi na to,że rafał nie tylko cham ale jeszcze kłamczuszek i do tego nie za mądry... Odpowiedz Link Zgłoś