whiteentrance 20.03.10, 17:30 ....... Jak nie będzie krzystka.... Czyli niedługo! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konspirant.0 Re: Będzie lepiej!!!!!!! 20.03.10, 17:32 ale szpitala już NIE ODZYSKAMY Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Będzie lepiej!!!!!!! 20.03.10, 18:22 konspirant.0 napisał: > ale szpitala już NIE ODZYSKAMY szpital istotnie stracony. PO i PiS zasrały nasz szpital. Z krzystkiem na czele. SLD też się skurwiło spotkaniami z fluorescencją i knowaniem w sprawie szpitala. anywhy. będzie lepiej. Szpital odzyskamy:) Ludzi odzyskamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Będzie lepiej!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 18:24 Witam. Wątpię. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Będzie lepiej!!!!!!! 20.03.10, 18:26 Gość portalu: -.- napisał(a): > Witam. > > Wątpię. > > -.- join Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Będzie lepiej!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 18:37 ;-) Jeżeli jest FAKTYCZNIE "ta" klauzula SPECJALNA, która pozwoli rozwiązać problem...to będę zdziwiona. -.- Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance Re: Będzie lepiej!!!!!!! 20.03.10, 18:46 Gość portalu: -.- napisał(a): > > ;-) > > Jeżeli jest FAKTYCZNIE "ta" klauzula SPECJALNA, > która pozwoli rozwiązać problem...to będę zdziwiona. jesteś circa jedną sześćdziesięciotysięczną "klauzuli". Powtrzam: Dołącz! Inni wolą z SLD! Ty nie musisz:) > > -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: Będzie lepiej!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 19:07 ;)))) Nie mam ochoty być "circa i to jedną sześćdziesięciotysięczną"...;)) Jestem indywidualistką na dokładkę APOLITYCZNĄ ;-). Nic nie muszę,ja mogę chcieć,albo i nie ;)), a "konkrety"... wywiało ;))) ?! Nie lubię "pustosłowia". -.- PS Nie jestem,nie byłam i nie będę "ci inni"...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- ... Masz podpowiedź Whitee... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.10, 19:23 Witam SzP Whiteentrance! Whitee... masz możliwość by Twoje słowa "ciałem się stały" ;), przeczytaj; - i PO szpitalu-wątek Konspiranta.0 To co napisał...jacek.zienkiewicz o 11:13 - Rr:Załużmy że kuria tego nie kupuje....; -...Religia nie pozwoliła mu na...- masz "klauzulę",tylko czy potrafisz .... ;)) !!! Pozdrawiam -.- PS Wątpię ;))),mimo podanego na tacy ... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
felix_edmundowicz w SLD już doczekać się nie mogą :))) 20.03.10, 18:56 buahahaha , nie mogą się w SLD doczekać kiedy będzie można wymienić na swoich nawet kierowców i sekretarki... lecz ,przegrana SLD jest pewna forum.gazeta.pl/forum/w,70,108969477,108969477,O_co_walczy_dzisiaj_SLD_przypomnijmy_.html Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: w SLD już doczekać się nie mogą :))) 20.03.10, 19:01 ty tylko jedno, niech będzie każdy cham, byle nie z SLD, a mnie wisi czy POPiS czy SLD, byle już nie "cham" Odpowiedz Link Zgłoś
dunik_sky Re: w SLD już doczekać się nie mogą :))) 31.03.10, 16:55 jak nie cham to ma być pan? Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance felek!!!!! 20.03.10, 19:04 :) czy sld jest na lewo od pinocheta? od georga busha? od macierewicza? od gnojów z PiS? od Szmajdzińskiego (gnał naszych do Iraku), od Leszka Millera (był za podatkiem liniowym)... Manifest White'a: MAM W DUPIE SLD!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
whiteentrance czy można.... 20.03.10, 19:49 ... być na lewo od sld i mieć w... aktyw sld? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: czy można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 20:16 SzP Wkiteentrance Czy może Pan rozwinąć tę myśl...co autor miał na myśli? Hmm...chyba mam pomroczność jasną ;)... cóż oznacza; >...być na lewo od sld i mieć w...aktyw sld? ???! -.- Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: czy można.... 20.03.10, 20:18 Głosujcie na mnie, ja przynajmniej nie zmieniam poglądów jak krowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: czy można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 20:28 ;-) Piszesz ... masz ;))) -.- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: -.- Re: czy można.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.10, 20:18 Bardzo przepraszam winno być WHITEENTRANCE. Przepraszam -.- Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Będzie lepiej!!!!!!! 31.03.10, 16:59 whiteentrance napisał: ....... Jak nie będzie krzystka.... Czyli niedługo! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Marsjanie zasiedla ciecin? Odpowiedz Link Zgłoś